Okresy w twórczości U2
Napisano 24 lutego 2007 - 12:42
Napisano 27 czerwca 2007 - 17:49
Generalnie to każda trasa była intrygująca, a że najbardziej lubie zespół z okresu Achtung Baby to wybiore jednak ZOO tour
Napisano 27 czerwca 2007 - 20:34
zawarł w tej trasie moje ulubione kawałki ze wszystkich albumów.
Doskonale podkreslił klimaty płyt Achtung Baby oraz Josha Tree. ( zresztą moje ulubione albumy).
Na koniec trasy Vertigo pojawiły się utworki z albumu AJICLB byłam tym mile zaskoczona.
W sposób przepiękny zagrali utwór KITE.
Niezwykla trasa której nie da się opisać .
Napisano 28 czerwca 2007 - 16:56
Każdy okres ma coś wspaniałego i szczególnego w sobie. Jednak najbliższe mi są wczesne lata 90, to głównie od nich zaczęła sie moja fascynacja U2. Dlatego oddaje swój głos na Achtung Baby i wszystko co jest związane z Zoo Tv
Napisano 28 czerwca 2007 - 18:17
Moim zdaniem na mnie osobiście wywarła niesamowite wrazenie trasa Vertigo Tour. Zespół
zawarł w tej trasie moje ulubione kawałki.
Doskonale podkreslił klimaty płyt Achtung Baby oraz Josha Tree. ( zresztą moje ulubione albumy).
Na koniec trasy Vertigo pojawiły się utworki z albumu AJICLB byłam tym mile zaskoczona.
W sposób przepiękny zagrali utwór KITE.
Niezwykla trasa której nie da się opisać .
Napisano 28 czerwca 2007 - 19:57
#36 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 28 czerwca 2007 - 20:32
Napisano 28 czerwca 2007 - 20:35
hm... czy takie znowu stare???
Ja na stare U2 mówię o działalności zespołu w latach 80.
Ale plyta "All That You Can't Leave Behind" to w koncu powrót do korzeni. To mialem na mysli.
Sorry za OT, ale mam problem z klawiatura. Nie moge za pomoca prawego altu napisac l,s,c i innych liter. Czy ktos wie co sie dzieje?
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych