Hello, Hello
Started by
Jędrzej (admin)
, gru 19 2006 12:49
2009 replies to this topic
Posted 15 lutego 2011 - 17:20
Hello, Hello
Witam wszystkich, jestem błądzik, studentka z Gliwic, nie piję od... a nie, to nie to forum Słucham U2 od prawie roku, i tak mnie teraz wzięło, żeby wyjść z tym trochę do ludzi, poznać i pogadać. Moim wielkim marzeniem jest pojechać na ich koncert, mam nadzieję, że po ukazaniu się nowego krążka zespół zawita do Polski.
Witam wszystkich, jestem błądzik, studentka z Gliwic, nie piję od... a nie, to nie to forum Słucham U2 od prawie roku, i tak mnie teraz wzięło, żeby wyjść z tym trochę do ludzi, poznać i pogadać. Moim wielkim marzeniem jest pojechać na ich koncert, mam nadzieję, że po ukazaniu się nowego krążka zespół zawita do Polski.
Posted 26 lutego 2011 - 12:01
witamy wszystkich bardzo serdecznie, zachęcamy do pisania, życzymy spełnienia marzeń no i szczęśliwego nowego roku
Posted 14 maja 2011 - 15:57
Witam wszystkich forumowiczów, dziś, po kilku miesiącach obserwacji zdecydowałem się dołączyć do Waszego grona.
Jeśli to kogoś interesuje to jestem fanem zespołu z bardzo małym stażem (niecałe dwa lata) ale mimo to jestem w nich całkowicie zakochany
Słucham praktycznie każdej muzyki ale ze wszystkich grup jakie znam za najlepsze uważam zdecydowanie U2
A i pochodzę i mieszkam we wspaniałym mieście zwanym Łódź
Trochę to brzmi jak na pierwszym spotkaniu grupy AA ale co tam
Jeśli to kogoś interesuje to jestem fanem zespołu z bardzo małym stażem (niecałe dwa lata) ale mimo to jestem w nich całkowicie zakochany
Słucham praktycznie każdej muzyki ale ze wszystkich grup jakie znam za najlepsze uważam zdecydowanie U2
A i pochodzę i mieszkam we wspaniałym mieście zwanym Łódź
Trochę to brzmi jak na pierwszym spotkaniu grupy AA ale co tam
Posted 29 czerwca 2011 - 21:26
Od czasu do czasu Was podczytuję, postanowiłam więc w końcu się zarejestrować, przywitać i miejmy nadzieję czynnie udzielać
Basia, rocznik "The Joshua Tree" ;P, kończę właśnie studia w Warszawie. Moje początki z U2 to grudzień 2000 r. i ATYCLB, potem best ofy, ale większe szaleństwo zaczęło się jesienią 2004 r., wraz z premierą HTDAAB i pierwszymi plotkami o koncercie w Chorzowie. Tenże koncert to było zresztą pierwsze takie wydarzenie muzyczne w moim życiu Potem różnie nam się z U2 układało, ale wciąż chętnie do siebie wracamy, w końcu na zawsze pozostaną pierwszym tak ważnym zespołem w moim życiu Ach, powiało patosem ;P
Po tym przydługim wstępie: witam
Basia, rocznik "The Joshua Tree" ;P, kończę właśnie studia w Warszawie. Moje początki z U2 to grudzień 2000 r. i ATYCLB, potem best ofy, ale większe szaleństwo zaczęło się jesienią 2004 r., wraz z premierą HTDAAB i pierwszymi plotkami o koncercie w Chorzowie. Tenże koncert to było zresztą pierwsze takie wydarzenie muzyczne w moim życiu Potem różnie nam się z U2 układało, ale wciąż chętnie do siebie wracamy, w końcu na zawsze pozostaną pierwszym tak ważnym zespołem w moim życiu Ach, powiało patosem ;P
Po tym przydługim wstępie: witam
"What came first, the music or the misery? Did I listen to music because I was miserable? Or was I miserable because I listened to music? Do all those records turn you into a melancholy person? People worry about kids playing with guns, and teenagers watching violent videos; we are scared that some sort of culture of violence will take them over. Nobody worries about kids listening to thousands, literally thousands, of songs about broken hearts and rejection and pain and misery and loss."
(Nick Hornby, "High Fidelity")
last.fm - wyczyszczony i nieużywany, zatem fejs
(Nick Hornby, "High Fidelity")
last.fm - wyczyszczony i nieużywany, zatem fejs
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users