Hello, Hello
Started by
Jędrzej (admin)
, gru 19 2006 12:49
2009 replies to this topic
Napisano 12 kwietnia 2008 - 20:33
Witam. Jestem nowym forumowiczem
Napisano 12 kwietnia 2008 - 20:51
heh bez takich to że mam avatara z bono to nie znaczy, że jestem na forum "przejściowo". Owszem jestem nowym fanem U2 bo jeśli o pierwszy kontakt z U2 to zaczęło się od Beautiful Day (tak wiem ... ) ale po roku (wrzesień 2007) dostałem w łapy od kumpla U2 18 singles i się zaczęło byłem ostatnio nawet dwa razy na U2 3D
tak btw to na razie nie mam zbyt obszernej wiedzy na temat U2 choć ostatnimi czasy intensywnie nadrabiam więc jakoś zbytnio aktywny nie będe
tak btw to na razie nie mam zbyt obszernej wiedzy na temat U2 choć ostatnimi czasy intensywnie nadrabiam więc jakoś zbytnio aktywny nie będe
#693 Guest_Mac_*
Napisano 12 kwietnia 2008 - 21:04
heh bez takich
Zartuje sobie, ponieważ 99% osób które się tu ostatnio witają nie wychodzą ponad 2 posty
Ale sa wyjątki.
To nie ma nic do rzeczy, forum jest po to abyś tą wiedze zdobył ;p
Napisano 13 kwietnia 2008 - 11:37
Spójrzmy na to z innej strony, nie piszą, ale w sporej części nas czytają, czegoś się dowiadują etc. I też dobrze
ano dowiadują się i to dużo wiele tutaj dobrych rzeczy, jak w jakimś ogromniastym sklepie
ahaa zapomniałbym, togama jestem
witam serdecznie!!! nie obiecuję wielu postów, bo co ja tam do powiedzenia mam...
p.s. fajnie znaleźć takie miejsce, gdzie tyle osób słucha dobrej muzyki
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych