Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hello, Hello

2009 replies to this topic

#481 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 30 lipca 2007 - 19:34

Witam wszystkich :) Wcześniej sporadycznie zaglądałam na heh.pl, ale forum wydawało się momentami martwe... Widzę, że tutaj jest inaczej... :)

Witam płeć piękną :D
Zachęcam do częstego uczestnictwa w dyskusjach, często burzliwych :D
Tak na początku ostrzegę Cię moja Droga że niektóre wypowiedzi niektórych userów nie musisz brać na poważnie, mamy tu parę elementów :P

PS Hola w Imperium Rommanum zwane inaczej Vertigo :P
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#482 Guest_Mrówa_*

Guest_Mrówa_*
  • Guests

Napisano 30 lipca 2007 - 19:43

Tak na początku ostrzegę Cię moja Droga że niektóre wypowiedzi niektórych userów nie musisz brać na poważnie, mamy tu parę elementów :P

Racja, on mówi prawde.
Po każdym moim poście musisz udawać że tego nie czytałaś, potem po kilku dniach przeczytać ów posta jeszcze raz, i mimowolnie powtrzymać się od pomyślenia sobie o mnie- Dziwak :P
Lubie pisać sarkazmem, a czasami aż do przesady.

Teraz tak między nami ceasar:

Obraziłeś mnie bardzo tym postem.
Więc dalej cię nie lubię.

<teraz część oficjalna>

Witaj A_U2_F, miłego pisania na forum :)
Z twojego zdjęcia tak mi się kojarzy, byłaś na zlocie w krakowie? ;)

#483 Guest_MacPhisto18_*

Guest_MacPhisto18_*
  • Guests

Napisano 30 lipca 2007 - 19:44

Dobrze powiedziane ;)

A ty strzeż się i witamy na forum!! ;) Mrówa prawde ci powie ;) :P

#484 A_U2_F

A_U2_F

Użytkownik

• Members
  • 611 Postów

Napisano 30 lipca 2007 - 19:53

Mrówa - owszem, byłam. Dotarłam do waszego zacnego grona w pubie z małym poślizgiem (tam, gdzie dostaliśmy darmowe piwo ;p ), ale i tak było miło :) Kojarzę Cię, bo z tego co pamiętam byłeś najmłodszym uczestnikiem zlotu... :) Szkoda, że nie rozmawialiśmy, ale to przecież nie ostatnie spotkanie fanów U2, więc wszystko przed nami :)
Dziękuję za cenne rady. Na pewno się przydadzą ;)
All that You can't - leave BEHIND...
So
Spoiler
what?!

#485 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 30 lipca 2007 - 19:54

ale o co Ci chodzi Mrówa ???

a po drugie żeby się to tylko ciebie tyczyło co napisałem :P
ale żeby się od razu obrażać :D
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#486 Guest_Mrówa_*

Guest_Mrówa_*
  • Guests

Napisano 30 lipca 2007 - 19:56

Mrówa - owszem, byłam. Dotarłam do waszego zacnego grona w pubie z małym poślizgiem (tam, gdzie dostaliśmy darmowe piwo ;p ), ale i tak było miło :) Kojarzę Cię, bo z tego co pamiętam byłeś najmłodszym uczestnikiem zlotu... :) Szkoda, że nie rozmawialiśmy, ale to przecież nie ostatnie spotkanie fanów U2, więc wszystko przed nami :)
Dziękuję za cenne rady. Na pewno się przydadzą ;)

No tak, wiedziałem że to ty :P
No pewnie, nie ostatni zlot, soł może na jesień w kraku jak przypełznę to będziemy mieli okazję porozmawiać.

#487 Michał

Michał

Edziomaniak

• Members
  • 934 Postów

Napisano 30 lipca 2007 - 20:07

No tak, wiedziałem że to ty :P
No pewnie, nie ostatni zlot, soł może na jesień w kraku jak przypełznę to będziemy mieli okazję porozmawiać.

Na piesci? :lol:

Posted Image

#488 A_U2_F

A_U2_F

Użytkownik

• Members
  • 611 Postów

Napisano 30 lipca 2007 - 20:07

Na jesieni? Nie chcę robić offtopic'a, jednak mimo zbliżającej się matury nie chciałabym przepuścić już żadnego zlotu... za dobrze się bawiłam ;)
So
Spoiler
what?!

#489 Guest_Mrówa_*

Guest_Mrówa_*
  • Guests

Napisano 30 lipca 2007 - 20:20

Na piesci? :lol:

Nie wiem jak ty, ale ja dziewczyn nie bije.
Ale jeżeli ty masz z tego satysfakcje, to ok, dziwnie to musi wyglądać :D

Ale widze że zrobił sie tu mały offtopik.
Jako że lubie mieć ostatnie zdanie to uroczyście kończe tego offtopa.

#490 Guest_u2megafan_*

Guest_u2megafan_*
  • Guests

Napisano 30 lipca 2007 - 21:15

Witam wszystkich :) Wcześniej sporadycznie zaglądałam na heh.pl, ale forum wydawało się momentami martwe... Widzę, że tutaj jest inaczej... :)

Tak heh.pl jest prawie martwy podobnie jak u2.com.pl/forum. Wiem bo sie o tym przekonałem.
Joshua Forum jest powinno być więc forum jak najbardziej oficjalnym...
Witam serdecznie.
Wierzę, że miło tutaj spędzisz czas ponieważ tu ma się do czynienia z najlepszymi ludźmi na necie. B)

#491 Michał

Michał

Edziomaniak

• Members
  • 934 Postów

Napisano 31 lipca 2007 - 12:09

Mowilem o Cesarze Mrówa ;)

Posted Image

#492 Guest_Mrówa_*

Guest_Mrówa_*
  • Guests

Napisano 31 lipca 2007 - 12:14

ale o co Ci chodzi Mrówa ???

a po drugie żeby się to tylko ciebie tyczyło co napisałem
ale żeby się od razu obrażać

No kurka no, ile razy mam pisać, że lubie tak pisać, i że w takich sytuacjach jak te to nie pisze wogóle na poważnie, tylko sobie żartuje, jeny.

Mowilem o Cesarze Mrówa

aha no to spoko, śmiesznie to zabrzmiało.

#493 grusia

grusia

Użyszkodnik.

• Members
  • 2 254 Postów

Napisano 31 lipca 2007 - 13:00

No kurka no, ile razy mam pisać, że lubie tak pisać, i że w takich sytuacjach jak te to nie pisze wogóle na poważnie, tylko sobie żartuje, jeny.

Bez urazy, stary, ale nie widzisz, że wychodzisz na totalnego kretyna? Twoje dowcipy na tym forum [nie znam Cię osobiście, może na żywo jest lepiej] są kompletnie nieśmieszne, głupie i czasem wręcz chamskie. Powstrzymaj więc ten swój pseudosarkazm, bo najlepszej reklamy temu forum nie robisz.

Ania, kopę lat!!! :o

#494 Guest_Mrówa_*

Guest_Mrówa_*
  • Guests

Napisano 31 lipca 2007 - 13:15

Bez urazy, stary, ale nie widzisz, że wychodzisz na totalnego kretyna?

ja to nie pisze na serio, to ty, albo ogólnie ludzie też nie powinni tego brać na serio, proste.

Powstrzymaj więc ten swój pseudosarkazm, bo najlepszej reklamy temu forum nie robisz.

Aha, to znaczy sie, musimy robić reklame dla forum, jacy to my jesteśmy święci, grzeczni, i nie robimy rozróby na forum, tak?

nieśmieszne, głupie

tego nie przewidziałem :( ...........jezu wyluzuj, nie każe ci sie śmiać z moich dowcipów, mnie również nie do końca śmieszą, ale lubie innych prowokowac przez to i coś sie stało?

czasem wręcz chamskie

może takie mają być? ale jak już to są "dowcipy" czy coś też innego, to nie są pisane serio.

EDIT: Jak wam to tak serio przeszkadza, to dla świętego spokoju moge tak nie pisać.

#495 grusia

grusia

Użyszkodnik.

• Members
  • 2 254 Postów

Napisano 31 lipca 2007 - 14:00

ja to nie pisze na serio, to ty, albo ogólnie ludzie też nie powinni tego brać na serio, proste.

Przykro mi, ale nigdy nie jest tak, że wszyscy dostosowują się do jednej osoby.

Aha, to znaczy sie, musimy robić reklame dla forum, jacy to my jesteśmy święci, grzeczni, i nie robimy rozróby na forum, tak?

Nie, ale nie może być tak, że ktoś "obcy" wejdzie, zobaczy, jak tu się popisujesz "sarkazmem" i się zwyczajnie zniechęci. Bo Ty mnie do siebie skutecznie zniechęcasz. Nie musisz tego zmieniać, ale możesz.

jezu wyluzuj, nie każe ci sie śmiać z moich dowcipów, mnie również nie do końca śmieszą, ale lubie innych prowokowac przez to i coś sie stało?

A jaki cel masz w tej "prowokacji"? Czym Ty prowokujesz? Kogo? Do czego? Po co? Dlaczego?

może takie mają być? ale jak już to są "dowcipy" czy coś też innego, to nie są pisane serio.

Dowcipy przede wszystkim rozbawiają, a nie wzbudzają politowanie.
Ja naprawdę nie chcę nic do Ciebie mieć, bo sądzę, że wcale nie jesteś taki najgorszy, ale mnie te Twoje "prowokacje" rażą.

#496 Guest_Mrówa_*

Guest_Mrówa_*
  • Guests

Napisano 31 lipca 2007 - 14:07

Przykro mi, ale nigdy nie jest tak, że wszyscy dostosowują się do jednej osoby.

Dlatego Patrz: "Jak wam to tak serio przeszkadza, to dla świętego spokoju moge tak nie pisać."

Nie, ale nie może być tak, że ktoś "obcy" wejdzie, zobaczy, jak tu się popisujesz "sarkazmem" i się zwyczajnie zniechęci. Bo Ty mnie do siebie skutecznie zniechęcasz. Nie musisz tego zmieniać, ale możesz.

Nie mam zamiaru nikogo do siebie zniechęcać, ani zachęcać, po prostu chce być sobą.

A jaki cel masz w tej "prowokacji"? Czym Ty prowokujesz? Kogo? Do czego? Po co? Dlaczego?

Bo czasami wszyscy tutaj biorą tak wszystko na poważnie, że chciałem wprowadzić przez tu troche luzu, nie musi się tutaj tworzyć towarzystwo wzajemnej adoracji.

#497 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 31 lipca 2007 - 14:15

Koniec dyskusji.

#498 grusia

grusia

Użyszkodnik.

• Members
  • 2 254 Postów

Napisano 31 lipca 2007 - 14:20

Nie zrozumiałeś mnie. Luz to nie pisanie głupot na każdym kroku. Każdy ma jakieś sympatie, znajomych, przyjaciół nieraz. Dlaczego mam udawać, że ktoś mi jest obojętny? Jestem sobą, nie włażę ludziom w tyłek bez wazeliny, jak chyba zdążyłeś zauważyć. Nie chcę Ciebie zmieniać, siebie też nie, ale się do cholery czasem zastanów zanim wciśniesz "wyślij". Pomyśl, czy to, co napiszesz, jest komukolwiek potrzebne, coś komukolwiek da, czy nikogo nie obrazi. Lepiej myśleć niż potem przepraszać.
eot

#499 A_U2_F

A_U2_F

Użytkownik

• Members
  • 611 Postów

Napisano 31 lipca 2007 - 16:11

Ania, kopę lat!!! :o

Grusia... Ty sama we własnej osobie...? :D Już tak dawno nie rozmawiałyśmy... Od dłuższego czasu w ogóle nie wchodzę na chat U2... strasznie się tam przetasowało... przez pewien okres nie miałam komputera, trochę komplikacji życiowych, ale pasja do U2 pozostała :) Coś mi się obiło o uszy na spotkaniu przed zlotem w Krakowie, że "Grusia chciała wszystkich pozdrowić", ale wydawało mi się mało realne żebyś mogła się ot tak pojawić i w końcu byśmy się spotkały... Jej, było tak blisko... Naprawdę kopę lat... Teraz obie jesteśmy pełnoletnie i wszystko przed nami ;) Bądźmy w kontakcie, bo miło wspominam nasze rozmowy... Nawet mój brat ciągle Cię pamięta :P
So
Spoiler
what?!

#500 grusia

grusia

Użyszkodnik.

• Members
  • 2 254 Postów

Napisano 31 lipca 2007 - 17:07

Tak, tak, to ja ;) Strasznie długo nie gadałyśmy, bałam się, że mnie już nie pamiętasz :)
Ano blisko było... Nie moja wina.. :(
Bad pewnie dalej mnie nie lubi? ;D
Bądźmy w kontakcie! :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych