Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hello, Hello

2009 replies to this topic

#421 ALICE

ALICE

Boomerang

• Members
  • 744 Postów

Napisano 24 czerwca 2007 - 13:18

witam ponownie!!! postanowiłam zmienić nick na stary bo wydaje mi się, że ten chyba jest bardziej rozpoznawalny ;) od czasu kiedy pisałam tu jako Blue_Eyed_Girl minął jakiś tam okres, w którym to znowu miałam przerwę w słuchaniu U2, z tego względu, że przechodziłam fascynację innymi wykonawcami, więc U2 zeszło na dalszy plan, nawet dużo dalszy....ale teraz znowu do nich wróciłam, więc i automatycznie wróciłam też tutaj (tylko nie wiem na jak długo... ;))

#422 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 24 czerwca 2007 - 13:24

Witam ponownie :)

Nie musisz mieć maksymalnej jazdy na U2 żeby tu pisać, w końcu mamy Off Topiki wszelakie, muzyczne też, więc wiesz.. :)

#423 grusia

grusia

Użyszkodnik.

• Members
  • 2 254 Postów

Napisano 24 czerwca 2007 - 13:49

No właśnie, Aluś, no właśnie. Acr ma rację :)

#424 ALICE

ALICE

Boomerang

• Members
  • 744 Postów

Napisano 24 czerwca 2007 - 14:05

ale u mnie to jest tak ze jak przestaje sluchac U2 to juz i automatycznie przestaje pamiętac o tym zeby tu zaglądac...dziwne, wiem ;)

#425 grusia

grusia

Użyszkodnik.

• Members
  • 2 254 Postów

Napisano 24 czerwca 2007 - 14:33

To ja Ci przypomnę :]

#426 ALICE

ALICE

Boomerang

• Members
  • 744 Postów

Napisano 24 czerwca 2007 - 14:35

dobra, narazie nie gdybajmy, póki co jest dooooobrze ;)

#427 cezar

cezar

Użytkownik

• Members
  • 695 Postów

Napisano 24 czerwca 2007 - 22:40

Witam wszystkich!Wczoraj byłam na zlocie i postanowiłam zmienić swoje życie(zarejestrować się na forum :P )Nie wiem, czy ktoś pamięta, ale jestem Ola zwana Bananem:D

Ja pamiętam oczywiście Ola!
Witam serdecznie!

Alice - no ale żeby z powodu chwilowego braku miłości do u2 nas opuszczać? Wstydziłabyś się! ;)
Witaj ponownie, miło Cię widzieć "po latach"!

#428 Bananix

Bananix

Użytkownik

• Members
  • 253 Postów

Napisano 24 czerwca 2007 - 22:51

Jak miło,że ktoś pamięta;)

#429 Ariena

Ariena

Użytkownik

• Members
  • 723 Postów

Napisano 24 czerwca 2007 - 23:00

I ja też pamiętam :D Ale czy to dobre wspomnienia?... :]

#430 Bananix

Bananix

Użytkownik

• Members
  • 253 Postów

Napisano 24 czerwca 2007 - 23:06

Czy dobre wspomnienia... uważaj lepiej na to co piszesz!:P
Bo przyjdę zaraz do Ciebie;)

#431 ALICE

ALICE

Boomerang

• Members
  • 744 Postów

Napisano 25 czerwca 2007 - 11:01

wstydzę się, bardzo się wstydzę, obiecuję poprawę ;)

#432 Sara

Sara

hermit

• Members
  • 1 856 Postów

Napisano 25 czerwca 2007 - 15:21

Witam wszystkich!Wczoraj byłam na zlocie i postanowiłam zmienić swoje życie(zarejestrować się na forum :P )Nie wiem, czy ktoś pamięta, ale jestem Ola zwana Bananem:D

Ta Ola, która żonglowała cytrynkami z Arieną, prawda? Witaj, Cieszę się, że tu trafiłaś :D !
"Long hair is an unpardonable offense which should be punishable by death."

#433 Ariena

Ariena

Użytkownik

• Members
  • 723 Postów

Napisano 25 czerwca 2007 - 15:56

W rzeczy samej ta sama :D

#434 marekr

marekr

Użytkownik

• Members
  • 172 Postów

Napisano 30 czerwca 2007 - 19:26

Hello!!! Hello!!!

Mówi się, że późno to lepiej niż wcale...
Zatem i ja jestem. Witam cieplutko Was wszystkich, tych których znam i tych których dopiero poznam :)

#435 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 30 czerwca 2007 - 20:56

Witam i życzę owocnego pisania :D
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#436 Sara

Sara

hermit

• Members
  • 1 856 Postów

Napisano 30 czerwca 2007 - 22:10

Hello, hello marekr :D Może być ciekawie ;D.
"Long hair is an unpardonable offense which should be punishable by death."

#437 Lmollu

Lmollu

Użytkownik

• Members
  • 1 003 Postów

Napisano 04 lipca 2007 - 20:16

Kilka słów o mnie na dobry początek...

Lat mam 18 (od 10 dni, jaki szpan), mieszkam w Gliwicach, a U2 słucham od 2000 roku, od wydania "All That You Can't Leave Behind". Znana jest mi oczywiście cała twórczość zespołu od "Boy" począwszy na "How To Dismantle An Atomic Bomb" skończywszy wraz z całymi projektami pobocznymi. Trudno powiedzieć, jaki okres w twórczości U2 jest moim ulubionym, to samo tyczy się płyty. Słucham praktycznie wszystkiego, co z U2 jest związane. Z płyt najbardziej cenię chyba jednak "The Joshua Tree" (nie będę oryginalny), ale tak samo lubię słuchać "Achtung Baby", choć to album na pewno mniej wybitny od "TJT". Ogólnie za jakiegoś speca od muzyki się nie uważam, właściwie U2 jest jedynym wykonawcą, o którym mogę powiedzieć, że bardzo dobrze go znam. Poza tym słucham takich kapel jak Green Day, The Cure, Travis, The Killers, Linkin Park, Red Hot Chili Peppers, Nirvana, Depeche Mode, COMA, My Chemical Romance, INXS, nie obca jest mi także klasyka. Generalnie klimaty rockowe. Poza muzyką interesuję się sportem, przede wszystkim piłką nożną. Moją drugą fobią (obok U2 rzecz jasna) jest Bayern Monachium, od 3 lat aktywnie współtworzę polski serwis tego znakomitego klubu (www.bayern.munchen.pl), z czego jestem równie dumny jak z bycia fanem U2 :D

No i nie można zabraknąć: "Hello, hello!" :D

#438 corso

corso

Użytkownik

• Members
  • 3 831 Postów

Napisano 04 lipca 2007 - 20:29

[quote name='Lmollu' post='20949' date='Jul 4 2007, 09:16 PM']Kilka słów o mnie na dobry początek...

Lat mam 18 (od 10 dni, jaki szpan), mieszkam w Gliwicach, a U2 słucham od 2000 roku, od wydania "All That You Can't Leave Behind". Znana jest mi oczywiście cała twórczość zespołu od "Boy" począwszy na "How To Dismantle An Atomic Bomb" skończywszy wraz z całymi projektami pobocznymi. Trudno powiedzieć, jaki okres w twórczości U2 jest moim ulubionym, to samo tyczy się płyty. Słucham praktycznie wszystkiego, co z U2 jest związane. Z płyt najbardziej cenię chyba jednak "The Joshua Tree" (nie będę oryginalny), ale tak samo lubię słuchać "Achtung Baby", choć to album na pewno mniej wybitny od "TJT". Ogólnie za jakiegoś speca od muzyki się nie uważam, właściwie U2 jest jedynym wykonawcą, o którym mogę powiedzieć, że bardzo dobrze go znam. Poza tym słucham takich kapel jak Green Day, The Cure, Travis, The Killers, Linkin Park, Red Hot Chili Peppers, Nirvana, Depeche Mode, COMA, My Chemical Romance, INXS, nie obca jest mi także klasyka. Generalnie klimaty rockowe. Poza muzyką interesuję się sportem, przede wszystkim piłką nożną. Moją drugą fobią (obok U2 rzecz jasna) jest Bayern Monachium, od 3 lat aktywnie współtworzę polski serwis tego znakomitego klubu (www.bayern.munchen.pl), z czego jestem równie dumny jak z bycia fanem U2

Za Comę powinieneś się wstydzić.
Witamy!

#439 Lmollu

Lmollu

Użytkownik

• Members
  • 1 003 Postów

Napisano 04 lipca 2007 - 20:34

Za Comę powinieneś się wstydzić

Cóż, wiem, że COMA często wzbudza kontrowersje, ale mi się podoba i nie zamierzam się tego wstydzić, bo taki mam gust. Ale nie będę nikogo starał się do czyjejś muzyki przekonywać, dotyczy to zarówno Comy, jak i U2 :P

#440 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 04 lipca 2007 - 21:04

Hola Lmollu
ciekawy nick :D
życzę twórczego pisania na forum i taka rada na pocżątek, lepiej się tu nie wykłócać o Achtung Baby :D
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych