2009-07-02 - Barcelona, Spain - Camp Nou - 2
#263 Guest_depe_*
Posted 03 lipca 2009 - 17:57
Posted 03 lipca 2009 - 18:00
Dobrze że zagrali EStorm, może fanatycy wreszcie zauważą mizerność tej piosenki.
5!
ES zdecydowanie jest ładną piosenką.
ES zdecydowanie jest piosenką która nic nie robi na koncercie.
wczoraj odświeżaliśmy wątek spodziewając się zmian, dokładnie tam, gdzie nastąpiły. 'o, desire, ładnie, jednak coś sie rusza' > 'o, party girl, ktoś ma urodziny? szkoda little while troche' > 'ciekawe czy space chat z discovery channel będzie. o, electrical, czyli jednak.' odpaliliśmy od razu na youtube coby sprawdzić jak zagrali. no i zagrali, ładny początek, potem edge spieprzył, bono jakoś nie dał rady nic wycisnąć. 'to chyba podkłąd z orbit mix? taa'. a tymczasem leciało obok dvd z mexico city, last night on earth. po 'e.storm' włączyliśmy dalej last night'a i kontrast poraził. electrical storm zniknęło po prostu. przestało istnieć.
stwierdziłem, że dużo bardziej zaskoczony byłbym, gdyby zagrali właśnie takie last night on earth, bo es'a można było się w końcu kiedyś spodziewać i nie jest to też jakaś perła, na pewno nie na żywo. miło, że zagrali. zawsze fajnie jak kawałek pojawi się w wersji live. ale nadal uważam, za niesamowite, że tyle tu orgazmatycznych wpisów po czymś takim. chyba nigdy nie będzie mi dane zrozumieć.
tak naprawdę jedynym szokiem wczoraj było Crazy Tonight po raz drugi.
yo.
Posted 03 lipca 2009 - 19:28
Crazy Tonight rewelacja, ale szkoda normalnej wersji. Tu z kolei bardzo by mi się podobało, gdyby praktyka grania Crazy Tonight dwa razy w dwóch wersjach została zachowana.
Zdecydowanie się zgadzam.
Moment Of Surrender to jeden z największych utworów U2 w historii. Niesamowite wykonanie. Powinno poprzedzać Streets. Może później na to wpadną. No to na razie.
A tu z kolei protestuję z całą mocą. Kiepawe wykonanie dennej piosenki.
Posted 03 lipca 2009 - 19:36
Co wy macie do MOS najgorsze i tak jest fez, white as snow i nloth
o czym Ty w ogóle mówisz???!!!!!!!
Fez najgorsze...???Mi przypomina Zoorope i jest to wg mnie jeden z bardziej klimatycznych kawałków U2 nie jest przebojem,ale jest perełką tej płyty
White as snow i nloth też uważam za dobre kawałki...no,ale każdy ma prawo do własnego zdania
Posted 03 lipca 2009 - 22:18
Everything You Know Is Wrong
#280 Guest_depe_*
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users