2009-07-27 - Dublin, Ireland - Croke Park - 3
Napisano 28 lipca 2009 - 07:31
superrozza biorę w ciemno NYD ze Stay i Bad w Chorzowie do tego tylko dla nas The Fly lub Even Better z Bulletem takie moje małe marzenia
Czytasz w moich myślach
Bootleg z Chorzowa 06.08.2009r.
http://rapidshare.co..._06.08.2009.zip
Moje zdjęcia z koncertu w Chorzowie 06.08.2009:
http://picasaweb.goo...06082009Zdjecia
Napisano 28 lipca 2009 - 08:10
A ja Wam powiem tak
New Year's Day - Dublin - 27.07.09
Jeśli kolejny polski akcent na trasie dla Was nic nie znaczy to trudno
Napisano 28 lipca 2009 - 08:21
mhm "Anna Koler", fajnie
mhm "Ogień", o super
oooo "Bad", czyli jednak się da w jednej setliście,
ooo w mordę "New Year's Day"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uprasza się o wyrycie w skale tej setlisty i uroczyste przeniesienie do Chorzowa. SETLISTA IDEALNA!!!
Chociaż teraz sobie myślę, że trochę szkoda, że nie poczekali do Chorzowa - był taki dreszczyk niepewności...
Update 2: O k.... Bono trzyma polską flagę...... I TO W HOMETOWN!!!! SZACUN!!!!
Napisano 28 lipca 2009 - 09:40
Ktoś ma wątpliwości co do flagi? ;]
ciuch ciuch!
Napisano 28 lipca 2009 - 10:00
- poczatek jednak przecietny - Breathe, NLOTH, GOYB, Magnificent nie porywaja jak powinny. Najlepiej w sumie wypada.. NLOTH. Magnificent przede wszystkim w zlym miejscu setu !!
- najbardziej powalaja Unforgettable Fire ( lzy w oczach ), Vertigo ( mega czad, nie ma porownania z VT, a na bootlegach tego w ogole nie slychac ), Walk On, Streets, Pride, One, Unknown Caller ( fantastycznie wypada ), Bad - rewelacja, Sunday Bloody Sunday - bardzo emocjonalne.
- New Year's Day - bez zmian
- Crazy Tonight - troche rozczarowanie, moze stalem w zlym miejscu, ale w ogole nie bylo basu !! przeciez to ma wgniatac w ziemie !! dopiero kiedy Larry zasiadl za bebnami zrobila sie miazga, ale to juz na calego, rozp**** calkowita.
- Bono strasznie zachrypniety
- soundcheck byl wspanialy, Drowning Man wypada swietnie, tylko Bono sie nie forsowal wokalnie.
- New Year's Day dedykowane ' polish persons '
Dobra, na razie tyle.
Napisano 28 lipca 2009 - 10:12
a nasza flaga to jakas "przypadkowa" czy tez "poland on...." mam zblokowanego youtoba
flaga bez napisow - ktos wrzucil na scene, bonias troche ja pomietosil, pozniej odwiesil na odsluch czy inne ustrojstwo, zwialo ja na ziemie w koncu.
bonias probowal sie porozumiec z kims z publicznosci - wygladalo tak, jakby chcial jeszcze jakas flage, ale nie udalo sie wynegocjowac niestety z tego miejsca nie widac do kogo nadawal. na innym filmiku widzialam flage brazylijska, wiec moze do nich a moze do grupy trzymajacej flage...
dowiemy sie pewnie jak sie wszyscy wyspia...
Napisano 28 lipca 2009 - 10:23
Było sporo głosów, że jako polscy fani dorabiamy sobie tą wyjątkowość, i że tak naprawdę to co zdarzyło się w Chorzowie to nic takiego.
A ja Wam powiem tak
New Year's Day - Dublin - 27.07.09
Jeśli kolejny polski akcent na trasie dla Was nic nie znaczy to trudno
ale jazda jak znam życie to ktoś z naszej ekipy wrzucił tą flagę na scene
co za moment łzy w oczach ufffffff już czuje co będzie u nas....
Napisano 28 lipca 2009 - 10:29
"The world in red is on the way" w 1:16
Ktoś ma wątpliwości co do flagi? ;]
Dodatkowo 1:22 kiedy wskazywal prawdopodobnie na fanow z PL flaga i spiewal 'I wanna be with You ...' [szkoda tylko ze 'kamerator' zmienil obiekt zainteresowania]
Everything You Know Is Wrong
Napisano 28 lipca 2009 - 12:12
Super, że ktoś to w końcu zauważył i pomimo wrażeń jest obiektywny.- poczatek jednak przecietny - Breathe, NLOTH, GOYB, Magnificent nie porywaja jak powinny.
- najbardziej powalaja (...)Vertigo ( mega czad, nie ma porownania z VT, a na bootlegach tego w ogole nie slychac ),
Napisano 28 lipca 2009 - 12:18
No Line od poczatku uwazalem za bardzo dobry utwor, a na zywo go tak fajnie zaaranzowali (momenty slabsze i przywalenia) ze mozna i nawet przy tym sie wyszalec. Przy butach jestem pewien ze bedzie szalenstow, a magnificent- nie wiem jak wy ale ja sie bede chcial skupic jednak na 'doznawaniu' niz na rozbijaniu sie o inne osob ; )
I powraca sprawa tego nieszczesnego Vertigo. Ok, moze i czad, moze i nas wgniecie ale i tak bede sie dalej trzymal tego, ze to beznadziejna kompozycja. Tyle w tym temacie.
Napisano 28 lipca 2009 - 12:32
Brawo dla przedstawicielstwa polskiego w Dublinie
I taką refleksję rzucę, że nie znam drugiego takiego zespołu, któremu tak zależy. Ech..
http://www.u2.szczecin.pl
Napisano 28 lipca 2009 - 14:05
Cieszmy się,ze jesteśmy obok Dublina, niż jakiegokolwiek innego miasta
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych