2009-07-27 - Dublin, Ireland - Croke Park - 3
Started by
bee
, mar 25 2009 08:53
211 replies to this topic
Napisano 26 marca 2009 - 19:32
Bardziej polecam Ci wejsc na stronę www.ticketmaster.ie (po uprzednim zalogowaniu) i kupowac w prierwszej minucie w opcji 1 bilet bez wyboru katgorii i ceny - wtedy jest duz szansa ze dostaniesz jakis. Pomógłbym Ci gdybym juz nie miał 3 osób ze swojej ekipy, ale tak naprawde to bedziemy miec równe szanse. Ticketmaster sie raczej nie wiesza, pod zadnym pozorem nie odsiwezaj strony, bo czas oczekiwania Ci sie zresetuje, no i jeszcze jedno - poluj w 3 oknach (nic sie wtedy nie dzieje - masz 3 szanse), nawet jak w jednym sie nie uda t oza chwilkę mozesz trafic na "falę" bileów i ustrzelic cos. Ja tak zdobywam bilety na rózne koncerty w Dublinie od roku, jeszcze nigdy nie zostałem bez jakiegokolwiek biletu. Z racji ze jestes w pOlsce polecam opcję samdzielnego drukowania biletu, bo ten wysyłany nie jest niczym szczególnym - nawet nie ma graficzego laga jak te w Polsce
Napisano 01 kwietnia 2009 - 09:51
A ja mam na dzisiaj prawdziwego killera...
Mój przyjaciel Irlandczyk z Dublina załatwił nam właśnie bilety na 3-i Dublin i namawia mnie na przylot.
K&$*#& m&ć rzeczę... bo w tych okolicznościach muszę jakoś wyskrobać teraz kolejne 600PLN na samolot. Resztę (nocleg razem z biletem) on bierze na siebie.
A dopiero co jarałem się faktem, że oprócz Chorzowa lecę jeszcze do Londynu na Wembley...
Mój przyjaciel Irlandczyk z Dublina załatwił nam właśnie bilety na 3-i Dublin i namawia mnie na przylot.
K&$*#& m&ć rzeczę... bo w tych okolicznościach muszę jakoś wyskrobać teraz kolejne 600PLN na samolot. Resztę (nocleg razem z biletem) on bierze na siebie.
A dopiero co jarałem się faktem, że oprócz Chorzowa lecę jeszcze do Londynu na Wembley...
#6 Guest_depe_*
Napisano 01 kwietnia 2009 - 10:16
Dziś o 9:00 można było kupić bez najmniejszego problemu każdy bilet na Dublin3.
Kupiłem 2 bilety na płytę dla użytkowników tego forum po około 6 min 'oczekiwania w kolejce'.
Znajomi, z którymi GGadałem od rana też nie mieli żadnych problemów z zakupem.
Kupiłem 2 bilety na płytę dla użytkowników tego forum po około 6 min 'oczekiwania w kolejce'.
Znajomi, z którymi GGadałem od rana też nie mieli żadnych problemów z zakupem.
Napisano 01 kwietnia 2009 - 19:52
Wiec do zobacznia na płycie
Nasza 4ka tez ma tym tym razem miejsca stojące, bedziemy pod stadionem pewnie około południa. Dobrze ze nie było takigo cisnienia jak z 24 i 25 lipcem. Na ten koncert dokupilismy druga subskrypcję aby nie przezywac takich horrorów jak 20/03/09. Moze przesadnie, ale od piątku od 15.00 mogłem juz swiętowac dostanie kompletu biletów na wszytkie koncerty
Nasza 4ka tez ma tym tym razem miejsca stojące, bedziemy pod stadionem pewnie około południa. Dobrze ze nie było takigo cisnienia jak z 24 i 25 lipcem. Na ten koncert dokupilismy druga subskrypcję aby nie przezywac takich horrorów jak 20/03/09. Moze przesadnie, ale od piątku od 15.00 mogłem juz swiętowac dostanie kompletu biletów na wszytkie koncerty
#9 Guest_depe_*
Napisano 27 lipca 2009 - 01:41
Dzień przerwy w koncertach dublińskich wykorzystaliśmy na jutowy objazd Irlandii.
Po drodze gadaliśmy o poprzednich 2 koncertach.
Prawda jest taka, że naprawdę U2 u siebie WYMIATA NA MAXA!
I to nie zależnie od setlisty.
I prawdą jest, że Dublin to jest najlepsze miejsce żeby Ich zobaczyć Live!
I taka jeszcze myśl.
Ze w zględu na to, że z tyłu nikt nie siedzi, U2 gra cały czas 'frontem do klienta' - nie łażą gdzieś do tyłu, Larry się nie obraca i masz Ich tylko dla siebie przez cały czas. I to jest piękne i zajebiste.
Żaden 360 T show nie będzie taki..
Dobra.
Za kilka godzin idziemy pod Stadion.
Dublin 3!
Na ten show czekamy najbardziej.
Ja obstawiam Drowning Man premiere..
Jak będzie? Zobaczymy..
Dziś, pojechaliśmy najpierw do..
Slane Castle
a potem do ...
Moydrum Castle
to też Moydrum - fotka dla Dagasi i Loony.. najfajniejszych Sis na całym Świecie... :***
na koniec pojechaliśmy do równie magicznego jak powyższe miejsca, a rzadko odwiedzanego przez fanów..
Carrigogunnell Castle
Na Klifach Moherowych spotkaliśmy bratnią forumową ekipę jackseg1..
Polacy są wrzędzie.. a w szczególności U2 Fani..
Podróż powrotna wyglądała jakoś tak..
Dawno się tak nie ubawiłem.. niestety nikt nie chciał pozować do fotki..
Dobra. Czas. Spać. Ju2tro Dublin 3 Action!!
Po drodze gadaliśmy o poprzednich 2 koncertach.
Prawda jest taka, że naprawdę U2 u siebie WYMIATA NA MAXA!
I to nie zależnie od setlisty.
I prawdą jest, że Dublin to jest najlepsze miejsce żeby Ich zobaczyć Live!
I taka jeszcze myśl.
Ze w zględu na to, że z tyłu nikt nie siedzi, U2 gra cały czas 'frontem do klienta' - nie łażą gdzieś do tyłu, Larry się nie obraca i masz Ich tylko dla siebie przez cały czas. I to jest piękne i zajebiste.
Żaden 360 T show nie będzie taki..
Dobra.
Za kilka godzin idziemy pod Stadion.
Dublin 3!
Na ten show czekamy najbardziej.
Ja obstawiam Drowning Man premiere..
Jak będzie? Zobaczymy..
Dziś, pojechaliśmy najpierw do..
Slane Castle
a potem do ...
Moydrum Castle
to też Moydrum - fotka dla Dagasi i Loony.. najfajniejszych Sis na całym Świecie... :***
na koniec pojechaliśmy do równie magicznego jak powyższe miejsca, a rzadko odwiedzanego przez fanów..
Carrigogunnell Castle
Na Klifach Moherowych spotkaliśmy bratnią forumową ekipę jackseg1..
Polacy są wrzędzie.. a w szczególności U2 Fani..
Podróż powrotna wyglądała jakoś tak..
Dawno się tak nie ubawiłem.. niestety nikt nie chciał pozować do fotki..
Dobra. Czas. Spać. Ju2tro Dublin 3 Action!!
Napisano 27 lipca 2009 - 15:13
Ja również obstawiam, że pojawi się premierowy kawałek a będzie to najprawdopodobniej Drowning Man (ewentualnie Sometimes lub If God Will Send His Angels". Z dużą dozą prawdopodobieństwa można obstawiać też pojawienie się w setliście kawałków granych już na trasie, ale jeszcze nie w Dublinie - Electrical Storm i Party Girl
Napisano 27 lipca 2009 - 16:32
bylem pewien, ze zagraja dzis cos z pierwszej plyty i jesli pojawilo sie to dzis na soundchecku to moze, moze? Chociaz powiem szczerze, ze liczylem bardziej na out of control, no ale i tak jest dobrze.
swoja droga- cos czuje, ze w gothenburgu uslyszymy drowning man i aniolki, nie wiem czemu ale sadze ze to jest dosc prawdopodobne)
swoja droga- cos czuje, ze w gothenburgu uslyszymy drowning man i aniolki, nie wiem czemu ale sadze ze to jest dosc prawdopodobne)
Napisano 27 lipca 2009 - 16:43
ehh zazdroszczę wszystkim Ojrisz lads bo na 100 % zagrają coś nowego, to może być prawdziwie zakręcona noc...może trochę samolubnie ale wolałbym aby NYD został wyłącznie na Polskę, u nas setlista będzie pewnie standardowa więc fajnie byłoby mieć chociażby ten jeden własny akcent....
1 VIII - 3 X 1944
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych