Sprzedam / kupię / zamienię bilet
Napisano 20 sierpnia 2010 - 00:18
Helsinki
potzrebuje po bilecie na obydwa koncerty ,zna kt os sposob ?
Helsinki I:
Mam DWA - 2 - bilety na płytę - GA, na piątkowy koncert.
Cena taka jak na bilecie (55 euro), plus koszty które miałem z ich kupnem, około 10 EUR /bilet.
Odbiór tylko jutro nad Stadionem. Będę tam od rana.
Kontakt sms/telefon +4790555705, lub przez twitter'a.
2001: Sztokholm | 2005: Oslo | 2009: Mediolan 07.07, Chorzow 06.08, Chorzow: run for Front Of Stage
"...(that's because).. The Edge comes from the future. He travelled here in a timemachine... to tell us... that everything is gonna be allright... !"
Napisano 21 sierpnia 2010 - 01:00
Dużo biletów na płytę do Wiednia jest na ebay'u. To tak tylko teoria i informacja z mojej strony, bo nie mam pojęcia jak wygląda finalizacja transakcji w tym serwisie. Zawsze jednak można spróbować.
No, w świetnych cenach, po 160 euro za bilet na płytę. Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy.
Napisano 21 sierpnia 2010 - 13:25
There's nothing you can throw at me that I haven't already heard
I'm just trying to find a decent melody
A song that I can sing in my own company (...)"
Napisano 24 sierpnia 2010 - 11:11
Co prawda nie jest to płyta tylko trybuny, ale cena przystępna 650zł za dwie sztuki, ale można kupic osobno wiec 325zł za jeden bilet plus koszty listu poleconego. Teraz już nie ma co wybrzydzac chyba, że ktoś ma mocne nerwy i doczeka kupna u koni pod stadionem. W sumie to już ostani dzwonek na zakup ze względu na czas potrzebny na przesyłkę biletu pocztą (choc jak ktoś jest z Warszawy lub okolic moze skorzytac z odbioru osobistego).
Napisano 24 sierpnia 2010 - 12:11
Proszę bardzo - oto bilety do Wiednia na allegro: http://allegro.pl/bi...1199329430.html
Co prawda nie jest to płyta tylko trybuny, ale cena przystępna 650zł za dwie sztuki, ale można kupic osobno wiec 325zł za jeden bilet plus koszty listu poleconego. Teraz już nie ma co wybrzydzac chyba, że ktoś ma mocne nerwy i doczeka kupna u koni pod stadionem. W sumie to już ostani dzwonek na zakup ze względu na czas potrzebny na przesyłkę biletu pocztą (choc jak ktoś jest z Warszawy lub okolic moze skorzytac z odbioru osobistego).
625 złotych to jest cena za sztukę, a nie za obydwa bilety
Napisano 24 sierpnia 2010 - 12:55
Napisano 25 sierpnia 2010 - 11:58
Edit: Bilet do Wiednia oczywiście, bo zapomniałem tego dodać
ciuch ciuch!
Napisano 26 sierpnia 2010 - 14:54