Edited by Max, 14 marca 2009 - 13:19 .
2009-07-21 - Amsterdam, Netherlands - Amsterdam Arena - 2
Posted 20 marca 2009 - 01:23
no ostro poszli z tymi biletami siedziałem cały dzień prawie i pół nocy i cały czas były błędy na eventim.nl a jak mogłem kupić bilet to tylko 2 za 88 euro... lub pojedyńcze a potrzebowałem 4 obok siebie...
Bob no i co z tymi biletami na plyte? Wiesz juz cos?
To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go
Posted 21 lipca 2009 - 08:49
Wczorajszy kocnert utwierdza mnie w tym, że setlista każdego koncertu będzie inna od pozostałych a cel ten będzie osiągany przez małe roszady. Być może dzisiaj dodany zostanie nowy kawałek - największe szanse ma chyba Elevation, które widzę w miejscu MW.
Oczywiście zespół może operować zagranymi już kawałkami i stworzyć nową setlistę np. poprzez zagranie jednocześnie Mysterious Ways i Electrical Storm.
Posted 21 lipca 2009 - 12:43
żeby nie było offtopicowo : też czekam na Drowning Mana!
Posted 21 lipca 2009 - 12:46
hej, a ja mam takie pytanie... piszecie o tych numerach w kolejce pod scenę, kto wogóle je przydziela i w Chorzowie też tak może być? czy te numerki wogóle oznaczają, że jak sie opuści kolejkę w celach np. wiecie jakich to można wrócić na to samo miejsce? noo kilka pytań się uzbierało
żeby nie było offtopicowo : też czekam na Drowning Mana!
w kazdym miescie jest inaczej. czasami fani sa sensowni, czasami ochrona... w ams najwidoczniej fani sa zorganizowani i zrobili sobie komitet kolejkowy, w berlinie organizator mial dobry pomysl z odgrodzeniem zagorzalcow od reszty swiata, w chorzowie przewiduje raczej sceny zblizone do dantejskich...
tyle ze w tym topicu gadamy o dzisiejszym koncercie w Amsterdamie - pytania organizacyjne to pod inny adres
Posted 21 lipca 2009 - 12:50
A tutaj mistrzowski rzut bębenkiem do technicznego w wykonaniu Larry'ego (3min56s):
http://www.youtube.c...h?v=KT9XrkZjnbk
Posted 21 lipca 2009 - 12:53
Dokładnie, mamy przecież FAQ koncertowy;)
A tutaj mistrzowski rzut bębenkiem do technicznego w wykonaniu Larry'ego (3min56s):
http://www.youtube.c...h?v=KT9XrkZjnbk
niezle nie dosc ze rzuca to jeszcze sie usmiechnal do fanow... w tamtym miejcu musial byc jakis fajny napis, bo adama tez rozbawili...
a tak swoja droga, to wczorajszy koncert, wiec jakbym sie czepiala, to powiedzialabym, ze o wczorajszym koncercie mamy inny topic
ale sie nie czepiam
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users