Zielona Góra jedzie na koncert U2 zagranicę
Started by
Guest_IrishRose_*
, mar 13 2009 16:24
79 replies to this topic
#1 Guest_VeRTi-go_*
Napisano 13 marca 2009 - 16:24
Hello!
Jest taka sprawa, iż jest możliwość zorganizowania takiej wycieczki. Organizacją zajmie się sklep muzyczny Muz-Art.
Nie jest powiedziane konkretnie jakie miasto i kraj wchodzi w grę, gdyż najpierw muszę wiedzieć, czy byłby ktoś z Was chętny wziąć udział.
Jest to naprawdę super okazja, bo musielibyście się martwić tylko o kasę. Autokar i wszystko będzie załatwione.
Także zapisywać się, kto chętny z ZG i okolic !
Jest taka sprawa, iż jest możliwość zorganizowania takiej wycieczki. Organizacją zajmie się sklep muzyczny Muz-Art.
Nie jest powiedziane konkretnie jakie miasto i kraj wchodzi w grę, gdyż najpierw muszę wiedzieć, czy byłby ktoś z Was chętny wziąć udział.
Jest to naprawdę super okazja, bo musielibyście się martwić tylko o kasę. Autokar i wszystko będzie załatwione.
Także zapisywać się, kto chętny z ZG i okolic !
Napisano 16 marca 2009 - 00:33
na wstępie się przywitam , jestem tu nowy Hello everyONE
Ja jestem chętny , bardzo chętnie pojadę . Bilety raczej na pewno będzie można kupić w MuzArcie , jutro po szkole przejdę się tam i dokładnie się spytam co i jak
Pozatym jak jechać na koncert za granice to raczej najbardziej opłacalny jest Berlin .
Słyszałem od znajomego , że (podobno) U2 zagranicą dają lepsze koncerty niż np. w Polsce, cóż.......
W sumie z Lubuskiego do Berlina jest nawet bliżej niż do Chorzowa......
Jak za granice to raczej TYLKO Berlin.
Ja jestem chętny , bardzo chętnie pojadę . Bilety raczej na pewno będzie można kupić w MuzArcie , jutro po szkole przejdę się tam i dokładnie się spytam co i jak
Pozatym jak jechać na koncert za granice to raczej najbardziej opłacalny jest Berlin .
Słyszałem od znajomego , że (podobno) U2 zagranicą dają lepsze koncerty niż np. w Polsce, cóż.......
W sumie z Lubuskiego do Berlina jest nawet bliżej niż do Chorzowa......
Jak za granice to raczej TYLKO Berlin.
Achtung Baby Master
Napisano 16 marca 2009 - 18:11
Bilety będzie można kupić w muzarcie, , gość który tam pracuje powiedział także , że wyjazd będzie jednak organizowany do BERLINA . Wszyscy chętni którzy chcą jechać muszą poinformować o tym organizatora do końca tygodnia.
Dziwne , ale jeszcze nie wiadomo ile będzie kosztować ta wycieczka oraz bilet na koncert
Mówił , żeby najlepiej się z nim skontaktować za dzień / dwa , będzie już wtedy wiadomo.
KONTAKT DO MUZART
www.muzart.pl
muzart@muzart.pl
tel. +48 68 324 63 13
tel. kom. + 48 696 21 11 18
--------------------------------------
dla tych co lubią chodzić
al. Niepodległości 12
65-048 Zielona Góra
Dziwne , ale jeszcze nie wiadomo ile będzie kosztować ta wycieczka oraz bilet na koncert
Mówił , żeby najlepiej się z nim skontaktować za dzień / dwa , będzie już wtedy wiadomo.
KONTAKT DO MUZART
www.muzart.pl
muzart@muzart.pl
tel. +48 68 324 63 13
tel. kom. + 48 696 21 11 18
--------------------------------------
dla tych co lubią chodzić
al. Niepodległości 12
65-048 Zielona Góra
Achtung Baby Master
#12 Guest_VeRTi-go_*
Napisano 20 marca 2009 - 15:49
Co do kosztów, jeszcze nie ma dokładnych danych. Info o cenach biletów na Berlin będą znane w następnym tygodniu. Podam je.
Jeśli decydujecie się na wyjazd do Berlina autokarem z Muz-Artu, to macie ten przywilej, że praktycznie na 90% macie załatwione bilety. Także luz.
Myślę, że się opłaca, prawda? Tym bardziej, że będzie jechał z nami kierownik-przewodnik, który wszystkim się zajmie.
Także dopisywać się do listy ( jednak sądzę, że liczba miejsc jest ograniczona, tak ok. 35-40? Pospieszyć się )
1. VeRTi-go
.
.
.
Jeśli decydujecie się na wyjazd do Berlina autokarem z Muz-Artu, to macie ten przywilej, że praktycznie na 90% macie załatwione bilety. Także luz.
Myślę, że się opłaca, prawda? Tym bardziej, że będzie jechał z nami kierownik-przewodnik, który wszystkim się zajmie.
Także dopisywać się do listy ( jednak sądzę, że liczba miejsc jest ograniczona, tak ok. 35-40? Pospieszyć się )
1. VeRTi-go
.
.
.
Napisano 21 marca 2009 - 14:47
To jest bardzo dobra oferta, jak będziesz miała jakieś info czy można w pakiecie też bilet kupić to daj znać ? Oczywiście z góry dziękuje.Ostatnio jak jechałam na Rolling Stonesów tymże autokarem z Muz-artu, to koszt wyjazdu (nie licząc biletu oczywiście) wynosił ok. 100 zł od osoby bodajże. Także nie jest źle, prawda?
''Beautiful Country Beautiful Day'' - Bono 5.07 2005 !
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych