2009-07-25 - Dublin, Ireland - Croke Park - 2
Posted 25 lipca 2009 - 22:08
02. No Line On The Horizon
03. Get On Your Boots
04. Magnificent
05. Beautiful Day (Here Comes The Sun - snippet)
06. Mysterious Ways
07. I Still Haven't Found What I'm Looking For (Stand By Me - snippet)
08. Angel Of Harlem (Don't Stop Till You Get Enough - snippet)
09. In A Little While (Space Chat)
10. Unknown Caller http://twitpic.com/bm2pg
11. The Unforgettable Fire
12. City Of Blinding Lights (Rain - snippet)
13. Vertigo (Thunderstruck - snippet)
14. I'll Go Crazy (If I Don't Go Crazy Tonight) RMX (O Come All Ye Faithful - snippet)
15. Sunday Bloody Sunday (Rock The Casbah - snippet)
Posted 25 lipca 2009 - 22:09
ja wolałbym żeby w Chorzowie space chata nie było, bo wtedy jest in a little while.
to akurat nie ma związku, w Berlinie nie było ani jednego ani drugiego
Posted 25 lipca 2009 - 22:11
Cóż jak się tak przypatrzeć setlistom z miast, w których był tylko jeden koncert, to rewolucji w odniesieniu do setlisty z poprzednich koncertów nie uświadczymy, a więc sądzę, że u nas set będzie wyglądał mniej więcej, jak w Barcelonie, Berlinie, czy Nicei.
W Barcelonie raczej 2 koncerty się odbyły...ale podzielam zdanie, że rewolucji to u Nas nie będzie...
Posted 25 lipca 2009 - 22:13
Obys się mylił. Ale miasta z jednym koncertem - Berlin i Nicea - miały set podobny do Mediolanu - Paryża - Barcelony, w którym były po 2 koncerty. Myślę że to bardzije chodzi o to, że był początek trasy i musieli się rozkręcić.Cóż jak się tak przypatrzeć setlistom z miast, w których był tylko jeden koncert, to rewolucji w odniesieniu do setlisty z poprzednich koncertów nie uświadczymy, a więc sądzę, że u nas set będzie wyglądał mniej więcej, jak w Barcelonie, Berlinie, czy Nicei.
niby dlaczego miałby in a little while byc wazniejszy od elevation a AoH od untila. Mam nadzieję że Until, Ele i bad wyszły teraz na pierwszy.
Posted 25 lipca 2009 - 22:13
Tak wiem, nie oto chodziło. W miastach, w których był jeden koncert w porównaniu do wcześniejszych show(dwa pierwsze koncerty,Mediolan, Paryż), rewolucji w secie nie było.W Barcelonie raczej 2 koncerty się odbyły...ale podzielam zdanie, że rewolucji to u Nas nie będzie...
Posted 25 lipca 2009 - 22:18
Posted 25 lipca 2009 - 22:18
03. Get On Your Boots
04. Magnificent
06. Mysterious Ways
14. I'll Go Crazy (If I Don't Go Crazy Tonight) RMX (O Come All Ye Faithful - snippet)
16. Pride (In The Name Of Love)
#72 Guest_Mac_*
Posted 25 lipca 2009 - 22:21
Myślę że zagranie Untila i elevation ejst po prostu dużo bardziej energochłonne i na początku bali się że z tak energetycznym setem nie pociągną, po czym okazał się że jednak tak A na drugi grają in a little while itd po po prostu maja przećwioczne.. ..trzeba się pocieszać, no nie
Chwała Ci za to dobry człowieku
A tak poważnie, to liczę przynajmniej na Bad. Mam nadzieje że nie przyszły czasy, że żeby usłyszec Bad trzeba ćpać, usłyszec Stay być niemcem itp.
Posted 25 lipca 2009 - 22:21
03. Get On Your Boots
04. Magnificent
06. Mysterious Ways
17. MLK
18. Walk On
Posted 25 lipca 2009 - 22:25
Posted 25 lipca 2009 - 22:26
AoH za Untila?
O ile to mozna logicznie wytlumaczyc i w sumie ja rowniez wyzej niz AoH, stawiam Untila, ale tych zarzutów...
UC za Bad? In a litle while za Elevation?
...kompletnie nie rozumiem. Z calym szacunkiem dla bad, ale to juz nie jest to samo bad co kiedys. Bono moim zdaniem nie wyrabia wokalnie i mimo ze ja ten kawalek uwielbiam, Bono go niestety kaleczy. Zdecydowanie UC!
A to drugie to juz w ogole komedia. Przeciez IALW to jest geniusz, przeciwienstwie do tego 3 powerchordowego 'utworu'. IALW ma cudowna partie gitary, swietny tekst, Bono nawet nie kaleczy no i klimat, klimat klimat!!
Ciekawe co mozna powiedziec dobrego o Elevation? Tylko tyle, ze mozna przy tym poskakac, co swoja droga nie powinno byc kryterium jesli chodzi o dobor kawalkow na koncert.
Posted 25 lipca 2009 - 22:29
03. Get On Your Boots
04. Magnificent
06. Mysterious Ways
17. MLK
18. Walk On
Desmond Tutu Speech
Encore:
19. Where The Streets Have No Names
Posted 25 lipca 2009 - 22:33
Ale właśnie mi brakuje takiego kawałka, w stylu i will follow. Na tej trasie jest mnóstwo klimatycznych smaków, jak TUF czy ultraviolet, a nie ma żadnego prostego przywalenia, no może vertigo, ale to i tak mało. Jakieś elevation czy i will follow jest jeszcze potrzebne.Ciekawe co mozna powiedziec dobrego o Elevation? Tylko tyle, ze mozna przy tym poskakac, co swoja droga nie powinno byc kryterium jesli chodzi o dobor kawalkow na koncert.
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users