1. Breathe
2. No Line On The Horizon
3. Get On Your Boots
4. Magnificent
5. Beautiful Day
6. Mysterious Ways
7. I Still Haven't Found What I'm Looking For / Stand By Me (snippet)
8. Desire / Billie Jean / Don't Stop 'Til You Get Enough
9. Stuck in a Moment You Can't Get Out Of (acoustic)
10. Unknown Caller
11. The Unforgettable Fire
12. City Of Blinding Lights
13. Vertigo
14. Let's Dance (snippet) / I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight (Remix)
15. Sunday Bloody Sunday
16. Pride (In The Name Of Love)
17. MLK
18. Walk On / You'll Never Walk Alone (snippet)
Desmond Tutu Speech
19. Where The Streets Have No Name
20. One
Encore Break
21. Ultra Violet (Light My Way)
22. With Or Without You
23. Moment Of Surrender
Hmm... Biorąc pod uwagę, że tak mniej więcej wygląda "standardowy" set zespołu na tą część trasy, można by go byłop w zdecydowanym stopniu poprawić.
1. Intro i outro - Breathe nie nadaje się zbytnio na utwór rozpoczynający koncert (bardziej pasuje jako 1 nr po encore break - przerwa a tu nagle Larry zaczyna bębnić i wio). Lepiej jak by zaczęli od Boots - to już bardziej energiczny kawałek na intro (tak jak na poprzednich trasach ET - Elevation, VT - Vertigo, COBL). MOS - trochę dziwne, że taki utwór kończy koncerty, wydaje mi się, że można by było znaleźć jakąś inną alternatywę (Może 40, COL ?). Wniosek ? Zespół nie nagrał na nowej płycie utworów idealnie pasujących na rozpoczęcie i zakończenie koncertu...
2. NLOTH - dobry numer ale czy jest brany pod uwagę tylko dlatego, że ma taką samą nazwę jak album ?
3 - 4. Dobre miejsce w secie.
5 - 7 BD i ISHFWILF oddzielone Mysterious Ways to bardzo dobry pomysł (nie mamy powtórki z VT).
8 - 9. Desire i Stuck w kąciku akustycznym bardzo dobry pomysł.
10 . UC - Średnio. Proponowałbym tu SUC.
11. TUF - bardzo dobre posunięcie zespołu, chociaż pewnie jest chwytem mającym nieco wypromować nowy remaster płyty TUF. (Dobrze by było więc dorzucić czasem do setu ASOH i Bad).
12 - 13. COBL i Vertigo czyli powtórka z VT. Razem brzmią naprawdę dobrze ale czy nie należałoby ich jakoś rozdzielić ? Z BD i I Still... dało radę więc może tu też coś zmienią ?
14- 15. Dyskotekowe Crazy powinno być raczej ciekawostką (tak samo jak IALW) w secie niż jakimś stałym numerem. W końcu ludzie przychodzą na zespół rockowy a nie techno. A przejście po takim czymś w Sunday jest raczej dziwnym pomysłem i jakoś mi nie pasuje.
16-18. Ustaliłbym kolejność MLK, Pride, Walk On - świetnie, ze w secie gości zwłaszcza ten ostatni kawałek.
19. WTSHNN - Szlagier zespołu musi być w secie.
20. One - trochę się przejadło. No ale jak w przypadku Streets będzie nadal w secie...
21. UV - fajny pomysł. Popieram !
22. WOWY - hit.
Podsumowując. Kilka rzeczy trzeba zmienić ale o tym napisałem wcześniej. Brak mocniejszych kawałków (Bullet, Elevation, NYD etc.). Brak ćwiczonych na soundchekach numerów DM, EBTTRT i kilku innych (ale to chyba kwestia czasu...). Wg mnie więcej czadu było na VT. Było żywsze, mocniejsze, bardziej rockowe no i mieliśmy niezły show. Ta trasa jest na razie dość senna...