2009-07-18 - Berlin, Germany - Olympiastadion
Posted 22 lipca 2009 - 06:55
Nie bronię Pablo, w ogóle go nie znam ale chciałbym zauważyć, że On tylko będąc niepewny pytał w jednym zdaniu i nic usilnie nie obalał więc nie ma powodów do nerwów...
w którym momencie ja byłem nerwowy??? ja tylko "pomyslałem z żalem" o tej sytuacji, a teraz "traktuję tą teorię jako żart i tak ją będę wspominał "
ja nerwowy nie byłem ani przez chwilę kolego
Posted 22 lipca 2009 - 07:55
Pytając sie niewinnie czy aby przypadkiem Bono nie powiedział Holland zamiast Poland (co wydawało mi sie bardziej logicznym, zważywszy na fakt, że następny koncert miał grać w Holandii), zrobiłem to na podstawie jednego, pierwszego filmiku z MOS, który ktoś wrzucił już następnego dnia po koncercie.
Na filmiku tamtym było ledwie słychać cokolwiek, z uwagi na kiepską jakość, dlatego śmieszyła mnie a potem denerwowała ta zbiorowa ekstaza, że " słychać wyraźnie", że potem jeszcze dodał "it's our sekret" itd. itp.
Poza tym (to dla informacji Biesiady, który posądza mnie o zazdrość, że mnie było i pisze takie rzeczy) chciałem zaznaczyć, że ja na tym koncercie byłem, stałem 10 metrów od Bono i umknęło mi jak to mówił.
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 22 lipca 2009 - 08:35
Poza tym (to dla informacji Biesiady, który posądza mnie o zazdrość, że mnie było i pisze takie rzeczy) chciałem zaznaczyć, że ja na tym koncercie byłem, stałem 10 metrów od Bono i umknęło mi jak to mówił.
.
a kiedy ja Cię z imienia wymieniłem?????? kiedy napisałem, że Cię nie było????? napisałem "niektórych szczypie w d...."- bo widzisz poza forum też są wymieniane opinie na temat koncertów i tego co się na nich dzieje- ale spoko, to też mogło Ci umknąć
Posted 22 lipca 2009 - 09:28
W sumie to mi się udało nagrać koncert (prze samej scenie), wstępnie go przesłuchałem i muszę go trochę jeszcze obrobić tak więc myślę, że będzie dostępny na u2torrents za kilka dni.
Pozdrowionka
Waldek
super!
gdyby jeszcze udalo ci sie wrzucic to jako mp3 na jakis share'owy serwer - byloby milo
tak czy siak - daj znac jak juz bedziesz gotow.
Posted 22 lipca 2009 - 10:39
Chciałam jeszcze dodać, że bradzo fajnie czyta się wasze wypowiedzi, jest jednak pewien poziom inteligecji, który cechuje fanów U2- ufffff ;-)
P.S A też nie możecie się doczekać Chorzowa...?
Posted 22 lipca 2009 - 11:35
zważcie, że na forum są też dziewczynki, co to outlooka obgługują i ew. na allegro jakieś buty kupią, ale nic a nic nie rozumieją z tych waszych uwag technicznych.
Apeluję o więcej prostego języka w kwestiach doyczących bootlegów, linków i innych wariactw...
Już dziękuje, bo na pewno się przychylicie do mojej prośby:-)
Posted 22 lipca 2009 - 11:45
a ten który jest kila wczesniej postów to jakiego tapera?
Vortex242
Posted 22 lipca 2009 - 18:37
W końcu jakieś info! Bono namaścił zbychową i depe'ową flagę!
Filmik z "namaszczenia"
http://www.youtube.c...h?v=dupCMApp-lk
Posted 22 lipca 2009 - 19:10
Posted 23 lipca 2009 - 15:12
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users