2009-07-18 - Berlin, Germany - Olympiastadion
Started by
acr
, mar 09 2009 18:33
890 replies to this topic
Napisano 18 lipca 2009 - 19:20
Mofo? Marzenie...
Napisano 18 lipca 2009 - 19:59
acr ma relacje live od Człowieka, ale ma problemy z internetem, dlatego będzie mi przekazywał, a ja będę wklejał tutaj
Relacja nr 1:
czekamy na koncert w składzie ja, Depe, Max4U2 i znajomy Maxa, Piotrek. Miejscówka między mixem a sceną. Widok zajebisty i bezproblemowy. Pozdro."
Relacja nr 2:
"Snow Patrol całkiem nieźle, dali rade. Scena na żywo robi kolosalne wrażenie. Trybuny się zapełniają."
Relacja nr 3 (na pytanie, czy widzieli się z innymi):
"Tak, Zbych ze Skrzatem i Olive mieszkają z nami. Sa pod scena. Widziałem sie z Biesiada, Eva, Patem, Morfeuszem, ale nie wiem gdzie są"
Relacja nr 4:
"Meksykańska fala!"
Relacja nr 1:
czekamy na koncert w składzie ja, Depe, Max4U2 i znajomy Maxa, Piotrek. Miejscówka między mixem a sceną. Widok zajebisty i bezproblemowy. Pozdro."
Relacja nr 2:
"Snow Patrol całkiem nieźle, dali rade. Scena na żywo robi kolosalne wrażenie. Trybuny się zapełniają."
Relacja nr 3 (na pytanie, czy widzieli się z innymi):
"Tak, Zbych ze Skrzatem i Olive mieszkają z nami. Sa pod scena. Widziałem sie z Biesiada, Eva, Patem, Morfeuszem, ale nie wiem gdzie są"
Relacja nr 4:
"Meksykańska fala!"
Napisano 18 lipca 2009 - 20:12
1. Intro
2. Breathe
3. No Line On The Horizon
4. Get On Your Boots
5. Magnificent
6. Beautiful Day
Niespodzianki powinny się zacząć po tym utworze moim zdaniem oczywiście...
wg u2gigs koncert musi się zakończyć przed godziną 23, dlatego zespół zaczął grać wcześniej...
2. Breathe
3. No Line On The Horizon
4. Get On Your Boots
5. Magnificent
6. Beautiful Day
Niespodzianki powinny się zacząć po tym utworze moim zdaniem oczywiście...
wg u2gigs koncert musi się zakończyć przed godziną 23, dlatego zespół zaczął grać wcześniej...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych