2009-07-18 - Berlin, Germany - Olympiastadion
Napisano 14 kwietnia 2009 - 18:26
Pozdrawiam
Czy ktoś z was może kupował bilety na Berlin na ebayu?
Jeżeli tak to jak załatwialiście płatności?
Hejka ja kupowałam i właśnie dziś przyszły, jeśli chcesz mojej rady. Załóż sobie konto w PayPalu, z tego co pamiętam musisz mieć konto i kartę płatniczą visa lub mastercard. Jest to bezpieczniejsza forma płatności niż przelew na rachunek, jeśli sprzedawca okaże się nieuczciwy to możesz prubować odzyskać pieniądze, choć dokładnie nie wiem jak to się odbywa. Jeśli sprzedawca zgadza się na tą formę płatności a większość się zgadza to pózniej jest juz z górki. Po wygranej aukcji klikasz że chcesz zapłacic podajesz chasło do PayPala on ci sam przelicza walutę i koszty transportu (kurs jest zblizony do NBP więc nie ździerają). Możesz wpisać adres na jaki ma przyjść paczka i zatwierdzasz. Oczywiście wybieraj sprzedawców którzy mają dużo pozytywnych komentarzy i dokładnie czytaj opisy czy po pierwsze sprzedawca zgadza się na wysyłkę do Polski i jaki jest koszt transportu.
Powodzenia przy zakupach.
Użytkownik bee edytował ten post 15 kwietnia 2009 - 09:22
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 15 kwietnia 2009 - 07:47
Hejka ja kupowałam i właśnie dziś przyszły, jeśli chcesz mojej rady. Załóż sobie konto w PayPalu, z tego co pamiętam musisz mieć konto i kartę płatniczą visa lub mastercard. Jest to bezpieczniejsza forma płatności niż przelew na rachunek, jeśli sprzedawca okaże się nieuczciwy to możesz prubować odzyskać pieniądze, choć dokładnie nie wiem jak to się odbywa. Jeśli sprzedawca zgadza się na tą formę płatności a większość się zgadza to pózniej jest juz z górki. Po wygranej aukcji klikasz że chcesz zapłacic podajesz chasło do PayPala on ci sam przelicza walutę i koszty transportu (kurs jest zblizony do NBP więc nie ździerają). Możesz wpisać adres na jaki ma przyjść paczka i zatwierdzasz. Oczywiście wybieraj sprzedawców którzy mają dużo pozytywnych komentarzy i dokładnie czytaj opisy czy po pierwsze sprzedawca zgadza się na wysyłkę do Polski i jaki jest koszt transportu.
Powodzenia przy zakupach.
Powodzenia na dyktandach.
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 15 kwietnia 2009 - 17:41
A TERAZ COS DLA TYCH KTÓRZY JUZ CHCĄ WIEDZIEĆ JAK BEDĄ WIDZIEC W BERLINIE! SUPER SPRAWA POLECAM!
http://begehungen.de.../hbsc/index.htm
Napisano 15 kwietnia 2009 - 22:30
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych