2009-07-18 - Berlin, Germany - Olympiastadion
Started by
acr
, mar 09 2009 18:33
890 replies to this topic
Napisano 27 marca 2009 - 00:06
Napisano 27 marca 2009 - 00:15
już ruszyła, a już tak zupełnie ogólnie to jutro o 9:00
Napisano 27 marca 2009 - 07:09
Kupił ktoś więcej niż potrzebuje na płytę?
Kurczę! Niemieckiego nie jarzę nic! Nawet zarejestrować się tam nie potrafię
.
Kurczę! Niemieckiego nie jarzę nic! Nawet zarejestrować się tam nie potrafię
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 27 marca 2009 - 09:17
Trzymam kciuki za wszystkich kupujących!
Może nie będzie tak źle, już dwa razy udało mi się wejść, choć może z marnym skutkiem...ale jak weszłam po raz pierwszy to nie było aktywnej zakładki "ticket", a przed chwila...gdy nacisnełam "ticket" to mnie z powrotem cofnęło do kolejeczki..ale wydaje mi się , że i tak jest lepiej, sprawniej niż w przypadku Chorzowa..to tak na pocieszenie
Życzę Wam dużo wytrwałości
Może nie będzie tak źle, już dwa razy udało mi się wejść, choć może z marnym skutkiem...ale jak weszłam po raz pierwszy to nie było aktywnej zakładki "ticket", a przed chwila...gdy nacisnełam "ticket" to mnie z powrotem cofnęło do kolejeczki..ale wydaje mi się , że i tak jest lepiej, sprawniej niż w przypadku Chorzowa..to tak na pocieszenie
Życzę Wam dużo wytrwałości
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych