2009-07-20 - Amsterdam, Netherlands - Amsterdam Arena
Started by
acr
, mar 09 2009 18:33
145 replies to this topic
Posted 23 kwietnia 2009 - 20:19
wiem że to nie płyta no ale jeżeli ktoś chce to:
Live Nation zawiadamia że są dostepne wolne miejsca siedzącena na koncerty w Amsterdamie.
Na 20 czerwca, za 160 euro, a na 21 pojedyncze za 88 euro.
sprawdź tutaj
p.s. chodzi oczywiście o holenderskie LN
info za http://www.atu2.com/ z dnia 23.04.09
Live Nation zawiadamia że są dostepne wolne miejsca siedzącena na koncerty w Amsterdamie.
Na 20 czerwca, za 160 euro, a na 21 pojedyncze za 88 euro.
sprawdź tutaj
p.s. chodzi oczywiście o holenderskie LN
info za http://www.atu2.com/ z dnia 23.04.09
Baby, baby, baby...
Baby, baby, baby...
Baby, baby, baby...light my way
Oooh...ultraviolet...
Baby, baby, baby...
Baby, baby, baby...light my way
Oooh...ultraviolet...
Posted 20 lipca 2009 - 19:45
Karol "Człowiek" Człowiekowski donosi:
"Dziś trybuny, Snow Patrol na scenie. Świetny widok z trybun, piękny stadion. Iglica zmieściła się pod dachem. Dach zamknięty."
- czyli mamy pierwszy halowy koncert na trasie
"Dziś trybuny, Snow Patrol na scenie. Świetny widok z trybun, piękny stadion. Iglica zmieściła się pod dachem. Dach zamknięty."
- czyli mamy pierwszy halowy koncert na trasie
Edited by acr, 20 lipca 2009 - 19:46 .
Posted 20 lipca 2009 - 20:08
Tak a propos zamkniętego dachu... Czy jest sens jechać pod stadion żeby "posłuchać" koncertu z zewnątrz? Będzie słychać? Może Olive wiesz z doświadczenia? Albo Zbych po koncercie da znać? Tak się składa że jestem w Holandii ale biletów brak i myślę o tym by mimo to być jutro pod Areną.
A tak w ogóle to witam wszystkich (szczególnie tych z którymi grupowałem się dotąd na U2@PL)
A tak w ogóle to witam wszystkich (szczególnie tych z którymi grupowałem się dotąd na U2@PL)
Posted 20 lipca 2009 - 20:10
Tak a propos zamkniętego dachu... Czy jest sens jechać pod stadion żeby "posłuchać" koncertu z zewnątrz? Będzie słychać? Może Olive wiesz z doświadczenia? Albo Zbych po koncercie da znać? Tak się składa że jestem w Holandii ale biletów brak i myślę o tym by mimo to być jutro pod Areną.
Jesteś pewien, że biletów brak? W Berlinie bez problemu można było kupić miejsca stojące po cenie nominalnej, a nawet ktoś miał też bilety do odsprzedania na Dublin. Czytałem też, że i przed innymi koncerftami nie było problemów. Lepiej zaryzykuj, weź gotówke i może Ci się udać.
#40 Guest_Panna Anna_*
Posted 20 lipca 2009 - 20:20
szmalu i urlopu 30zł miesięcznie?Chyba trochę za mało
Proponuję, że każdy kto wybiera się w tym roku na więcej niż jeden koncert U2 zaprezentował publicznie jakieś zeznanie o dochodach, posiadanych nieruchomościach. Żeby resztę forumowiczów nie dręczyły wątpliwości "on pewnie kradł, dlatego widział Bonio tyle razy". Ludzie
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users