Skocz do zawartości

Zdjęcie

2009-08-06 - Chorzow, Poland - Slaski Stadium

2840 replies to this topic

#781 owczarzMT

owczarzMT

"That's how my love goes"

• Members
  • 1 274 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 09:50

Zbych jest na tvn 24
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#782 Lord III

Lord III

Użytkownik

• Members
  • 37 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 10:07

Hej,

Wybieramy się większą grupą na "AFTERPARTY" do knajpy znajdującej się na środku ronda w Katowicach, przy samym Spodku.

Knajpa nazywa sie OKO MIASTA. Znajduję się w KOPULE na rondzie. Dostałem w mailingu info, że czekają na fanów ;-)

www.okomiasta.pl

Dobry punkt wypadowy dla wszystkich udających się na dworzec PKP (15 minut piechotą, 3 tramwajem) i parkujących w centrum Katowic.

Pozdrawiam i do zobaczenia jutro!

p.s.
Samochód też najlepiej zaparkować w okolicach SPODKA przed koncertem i pojechać z tego miejsca tramwajem - mają jeżdzić specjalne z oznaczeniem "S" co 5 minut.

Druga polecana opcja na zaparkowanie samochodu to darmowy parking przy centrum handlowym Silesia City Centre po drodze na stadion. Dużo miejsca, możen nawet podejść piechotą na stadion (jakieś 30 minut) i napewno luźniejszy wyjazd po koncercie.

#783 Biggerman

Biggerman

Użytkownik

• Members
  • 17 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 10:22

Pozwoliłem sobie w temacie flagi wyjść z takim pomysłem piszę o tym tu bo tu więcej osób zagląda, a czasu mało zostało. o wszelkie wpisy proszę w temacie flagi by nie robić bałaganu. Niech ktoś władny się wypowie.

#784 nazim

nazim

Użytkownik

• Members
  • 100 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 11:05

Pozwoliłem sobie w temacie flagi wyjść z takim pomysłem piszę o tym tu bo tu więcej osób zagląda, a czasu mało zostało. o wszelkie wpisy proszę w temacie flagi by nie robić bałaganu. Niech ktoś władny się wypowie.

Chłopie dzisiaj ludzie już jadą do Chorzowa i nie mają czasu na obgadywanie takich rzeczy. Happy Birthday na pewno zainicjuje Bono, a od nas tylko zależy jak Edziowi to zaśpiewamy. Pozdrawiam

#785 anka

anka

Użytkownik

• Members
  • 98 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 11:23

hehe,przepraszam nie zauważyłem.
Tak jest jeden blok z którego właśnie tak super widać.
Ludzie będą mogli za darmo koncert obejrzeć ;)

Już Robiłem takie zdjęcia podczas Vertigo Tour :)

Znajoma opowiadala mi, ze 4 lata temu postanowila z ekipa pojsc do takiego wiezowca, ale na sam widok przerazila sie - tam ci ludzie chyba tez od rana zajmowali sobie miejsca, bo nie bylo gdzie palca wsadzic ;D

#786 Elessar

Elessar

Użytkownik

• Members
  • 778 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:28

Dla ludzi nie przeglądających tematu FAQ, mój post z tamtego tematu:

W tej chwili jest wywiad z prezesem ochrony FOSY na tvn24. Powiedział, żeby nie wnosić KAMER i PROFESJONALNYCH APARATÓW - LUSTRZANEK! Czyli kompaktówki spokojnie ma być możliwość wnieść, z tego można wywnioskować. :)

#787 Kasp

Kasp

Użytkownik

• Members
  • 5 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:38

Mam nadzieje że zagrają Party Girl i Helter Skelter. Party grali tylko do tej pory raz w Mediolanie a piosenka Bitelsów nie została jeszcze zagrana. Bardzo chciałbym usłyszeć te 2 utwory.

#788 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:42

Do Chorzowa aparatu oficjalnie (w ręce) nie wniesiecie.

http://u2forums.com/...8...st&p=118269

#789 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:46

UWAGA!!!!

Ja rozumiem, że napięcie rośnie, generalnie rączki się trzęsą itd. Tylko czy to odbiera moc dokładnego CZYTANIA???

PO RAZ KOLEJNY INFORMUJĘ, ŻE DO ZADAWANIA PYTAŃ JEST TEN(!!!!!!) TEMAT!!!

Proszę się stosować do komunikatu umieszczonego na samej górze tego tematu!!!!

I jeszcze jedno, większość pytań jest tendencyjnych, na które już ktoś odpowiedział. Wystarczy poszukać!

#790 corbijn

corbijn

Użytkownik

• Members
  • 337 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 14:01

Szczęściarze :rolleyes: http://www.tvs.pl/informacje/14118/

#791 conr4d

conr4d

Użytkownik

• Members
  • 2 255 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 14:59

Dołączona grafika
Transparent in progress! Przypadkowo robi się flaga Irlandii :D

#792 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 05 sierpnia 2009 - 15:32

Dlaczego zamknięto topic o fladze???

#793 el_f

el_f

Użytkownik

• Members
  • 1 967 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 15:38

Nie wiem, czy to odpowiedni wątek na tego typu pytania, ale czy orientuje się ktoś może, jak wygląda plan pobytu zespołu w Polsce? Przylecą prosto z domu, czy z Niemiec? Po koncercie zostają na noc, czy spadają wieczorem do domku (tak, jak bodajże było 4 lata temu)? Wie ktoś, jak to było w przypadku poprzednich "pojedynczych" koncertów (Berlin, Gelsenkirchen, bo Nicea to trochę inna bajka)?

Nie, żebym chciał szturmować hotel czy coś takiego, ;) ale miło by było, gdyby byli w Polsce trochę dłużej niż przez kilka godzin. OK, Katowice to nie Kraków czy nawet Warszawa, gdzie dzień po koncercie można sobie trochę pozwiedzać miasto, ale może jednak planują zostać?

#794 conr4d

conr4d

Użytkownik

• Members
  • 2 255 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 15:39

Dlaczego zamknięto topic o fladze???

Już otworzony.
Dołączona grafika

#795 Antistar

Antistar

Użytkownik

• Members
  • 409 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 15:40

JA WIEM JEDNO
NA STADIONIE JAKI PRZED BEDZIE TAKI BURDEL JAKIEGO EUROPA NIE WIDZIALA

TLOK SCISK, WALKA O MIEJSCE ,ZAMIAST ZABAWY POD SCENA WALKA O UTRZYMANIE MIEJSCA
STANIE OD 5 RANO,WAROWANIE PRZY BARIERCE

"...POLSKA,MIESZKAM W POLSCE ..."

#796 waz

waz

"Simona..." ;)

• Members
  • 1 324 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 15:45

I masz z tego powodu jakiś kompleks, że ludzie będą czekać od 5 rano? Może zazdrościsz? Zresztą nie tylko u nas ludzie czekają na koncert od świtu.

#797 evay

evay

an accident waiting to happen

• Moderatorzy
  • 2 213 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 15:47

daj spokoj, ostatnio bylo zupelnie normalnie, ludzie byli zyczliwi, nikt sie nie klocil ;/ jesli tak sie zmienilismy przez te pare lat to wole nie wiedziec co bedzie na nastepnym koncercie. ja wciaz wierze, ze bedzie zupelnie normalnie, bez przepychanek i klotni.

#798 oleslaw

oleslaw

Użytkownik

• Members
  • 8 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 15:55

ktoś już tu wspomniał o tym irytującym wczesnym wstawaniu pod bramkami...jeżeli na bilecie pisze że 17 to naprawdę nie mamy się co łudzić że puszczą nas prędzej...a znając życie jak tylko jutro niektórzy o 13 zobaczą 2 ochroniarzy 50 metrów od bramek to odrazu się podniosą :P i nici z przyjemnego wylegiwania się wygodnie na słońcu ;) od tej 13 bedziemy tyczeć jak debile na stojąco, bo inaczej nas zadeptaja :P

pozdrawiam!

#799 evay

evay

an accident waiting to happen

• Moderatorzy
  • 2 213 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 16:05

o tak, mam nadzieje, ze tak nie bedzie, ostatnim razem na U2 ludzie wstali ok 13, na RHCP tez o godzine czy dwie wczesniej. rowniez apeluje, zeby wszyscy siedzieli i podniesli sie przed 17 ;)

#800 anton

anton

.

• Members
  • 1 310 Postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 16:13

u2gigs.com nie przyjedzie do Chorzowa.

Seems that I can't do the Poland show. Found no one to take me back to Germany right after the show and no hotel to stay there one night.about 1 hour ago from Tweetie

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych