2009-08-06 - Chorzow, Poland - Slaski Stadium
Napisano 05 sierpnia 2009 - 10:07
Wybieramy się większą grupą na "AFTERPARTY" do knajpy znajdującej się na środku ronda w Katowicach, przy samym Spodku.
Knajpa nazywa sie OKO MIASTA. Znajduję się w KOPULE na rondzie. Dostałem w mailingu info, że czekają na fanów ;-)
www.okomiasta.pl
Dobry punkt wypadowy dla wszystkich udających się na dworzec PKP (15 minut piechotą, 3 tramwajem) i parkujących w centrum Katowic.
Pozdrawiam i do zobaczenia jutro!
p.s.
Samochód też najlepiej zaparkować w okolicach SPODKA przed koncertem i pojechać z tego miejsca tramwajem - mają jeżdzić specjalne z oznaczeniem "S" co 5 minut.
Druga polecana opcja na zaparkowanie samochodu to darmowy parking przy centrum handlowym Silesia City Centre po drodze na stadion. Dużo miejsca, możen nawet podejść piechotą na stadion (jakieś 30 minut) i napewno luźniejszy wyjazd po koncercie.
Napisano 05 sierpnia 2009 - 11:05
Chłopie dzisiaj ludzie już jadą do Chorzowa i nie mają czasu na obgadywanie takich rzeczy. Happy Birthday na pewno zainicjuje Bono, a od nas tylko zależy jak Edziowi to zaśpiewamy. PozdrawiamPozwoliłem sobie w temacie flagi wyjść z takim pomysłem piszę o tym tu bo tu więcej osób zagląda, a czasu mało zostało. o wszelkie wpisy proszę w temacie flagi by nie robić bałaganu. Niech ktoś władny się wypowie.
Napisano 05 sierpnia 2009 - 11:23
Znajoma opowiadala mi, ze 4 lata temu postanowila z ekipa pojsc do takiego wiezowca, ale na sam widok przerazila sie - tam ci ludzie chyba tez od rana zajmowali sobie miejsca, bo nie bylo gdzie palca wsadzic ;Dhehe,przepraszam nie zauważyłem.
Tak jest jeden blok z którego właśnie tak super widać.
Ludzie będą mogli za darmo koncert obejrzeć
Już Robiłem takie zdjęcia podczas Vertigo Tour
Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:28
W tej chwili jest wywiad z prezesem ochrony FOSY na tvn24. Powiedział, żeby nie wnosić KAMER i PROFESJONALNYCH APARATÓW - LUSTRZANEK! Czyli kompaktówki spokojnie ma być możliwość wnieść, z tego można wywnioskować.
#788 Guest_depe_*
Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:42
Napisano 05 sierpnia 2009 - 12:46
Ja rozumiem, że napięcie rośnie, generalnie rączki się trzęsą itd. Tylko czy to odbiera moc dokładnego CZYTANIA???
PO RAZ KOLEJNY INFORMUJĘ, ŻE DO ZADAWANIA PYTAŃ JEST TEN(!!!!!!) TEMAT!!!
Proszę się stosować do komunikatu umieszczonego na samej górze tego tematu!!!!
I jeszcze jedno, większość pytań jest tendencyjnych, na które już ktoś odpowiedział. Wystarczy poszukać!
Napisano 05 sierpnia 2009 - 15:38
Nie, żebym chciał szturmować hotel czy coś takiego, ale miło by było, gdyby byli w Polsce trochę dłużej niż przez kilka godzin. OK, Katowice to nie Kraków czy nawet Warszawa, gdzie dzień po koncercie można sobie trochę pozwiedzać miasto, ale może jednak planują zostać?
Napisano 05 sierpnia 2009 - 15:47
Napisano 05 sierpnia 2009 - 15:55
pozdrawiam!
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych