jak mam do ciebie mówić? superman czy spider-man?dla dobra wszystkich innych ludzi
Czy na tym forum można przeklinać?
błagam ratujcie mnie..
to mój ostatni post.. tego czegoś, przepraszam wszystkich za off..
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:23
Dziękuję za zacytowanie regulaminu. Tylko, że niestety na koncertach w Polsce rządzi nie U2 ze swoim regulaminem, a FOSA, która tak jak w zamku jest "nie do sforsowania"Któryś z kolegów domagał się regulaminu apropos foto-aparatów.
Voila!
(z u2.com)
"...Items such as banners or flags on sticks, coolers, bottles, cans, umbrellas, portable chairs or electronics ( other than mobile phones and point and shoot cameras) will be not be allowed in the stadium, so please make arrangements to store these items prior to your entry into the stadium..."
'Point and shoot' cameras to właśnie aparaty compactowe, zwane małpkami.
Można było wnosić wszędzie! Nie tylko w Dublinie..; w Paryżu, Berlinie, Amsterdamie równierz.
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:25
i jeszcze pełnia będzie
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:27
A czy mi chodzi o to, żeby się wyżyć, czy o to, żeby dociec kto ma rację??ludzie... dajcie spokoj albo sie umowcie pod stadionem, nakladzcie sobie, to pokazecie jakie z was super samce i wszyscy bedziemy pod wrazeniem...
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:30
Próbujesz ludziom wciskać ciemnotę, wywołujesz niepotrzebną panikę i zamęt..Dziękuję za zacytowanie regulaminu. Tylko, że niestety na koncertach w Polsce rządzi nie U2 ze swoim regulaminem, a FOSA, która tak jak w zamku jest "nie do sforsowania"
I właśnie to cały czas usiłuję Wam wpoić. Może w końcu zrozumiecie
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:30
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:32
Kiedy zespół przylatuje,jutro?
(Fotki z budowy sceny w Chorzowie http://u2nolineonthe...n.blog.onet.pl/ )
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:34
(Fotki z budowy sceny w Chorzowie http://u2nolineonthe...n.blog.onet.pl/ )
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:36
1. Nie wciskam ciemnoty tylko mówię prawdę. Do Chorzowa aparatu oficjalnie (w ręce) nie wniesiecie. Ja sam nie boję się o swój aparat (nigdzie tak nie napisałem, a ni tego nie sugerowałem), schowam go tam gdzie trzeba, przechodząc przez bramki. Tobie życzę powodzenia (przypuszczam, że w ostatniej chwili zmienisz zdanie i na pewno nie będziesz paradował z aparatem).Próbujesz ludziom wciskać ciemnotę, wywołujesz niepotrzebną panikę i zamęt..
Polska to już nie jest komunistyczny ciemnogród, wiele rzeczy się zmieniło.
Skoro tak się boisz o swój aparacik, to wsadź sobie go wmajty albo jeszcze głębiej i po sprawie.
Ja ze swoim wchodzę oficjalnie, tak jak na wszystkie inne koncerty.
A tak przy okazji..
Ile razy nie wpuszcono Cię na koncert z aparatem-małpką??
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:40
Drogi Pawle, wczesniej juz pytalam, ale odpowiedzi nie uzyskalam... Czy zdjecia zostaly zrobione z ktoregos wiezowca po drugiej stronie ulicy? Pytam z czystej ciekawosci, gdyz innej mozliwosci nie widze...
Pzdr.!
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:40
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:43
Tak jest jeden blok z którego właśnie tak super widać.
Ludzie będą mogli za darmo koncert obejrzeć
Już Robiłem takie zdjęcia podczas Vertigo Tour
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:45
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:46
A czy te zdjęcia robione były z prywatnego mieszkania? Czy może jest możliwość takiego widoku z "klatki" / korytarza?rzeczywiście widok rewelacyjny, nic tylko uzbroić się w lornetkę i podziwiać ciekawe ile % mieszkańców tego bloku spędzi wieczór w oknach
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:50
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:54
Jeśli to prawda co piszesz, to rzeczywiście... Świat Według Kiepskich 2Hehe opowiem wam taką historię w związku z tymi blokami.
Kiedy chodziłem robić zdjęcia sceny Vertigo,to wchodziłem w przedsionki korytarzy.
I nagle wyskakuje jakaś stara baba i krzyczy:
-Spierdalaj z stąd!!!To jest sień prywatna
A Ja
-Przepraszam ja tylko chciałem zrobić kilka zdjęć i już sobie idę
A Ona
-Gówno mnie to obchodzi,wynoś się
A Ja
-Przepraszam,już sobie idę,Love and Peace!!
A Ona
-Jak Ci kopa zajebie to będziesz miał
A Ja
-Spierdalaj!!!
Hehe,no już nie wytrzymałem,co za wredny babsztyl
Ale zdjęcia mam i to jest najważniejsze.A co do oglądania koncertu przez mieszkańców,to chyba już wszystko jasne
http://u2nolineonthe...n.blog.onet.pl/
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych