Jump to content

Photo

2009-08-06 - Chorzow, Poland - Slaski Stadium

2840 replies to this topic

#721 mayday

mayday

Użytkownik

• Members
  • 358 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 22:51

Na stronie u2.com niecale 2 ojro
Mam nadzieje ze za dyche beda w Chorzowie

Dzięki ;) No ale i tak ponad 100 trzeba będzie w dniu koncertu wydać. Ale co tam, U2 często u nas nie gości!

#722 dochna

dochna

Użytkownik

• Members
  • 375 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 22:52

to już chyba lepiej w majtach - Wy, chłopcy, z "ładunkiem" sobie dzielnie radzicie przez całe życie, więc my na tą chwilę możemy też spróbować ;)

właśnie sobie wykonałam próbę generalną z moim fotopstrykaczem i chyba się pokuszę o ten drobny przemyt :)
Im bardziej Puchatek zaglądał do środka
Tym bardziej Prosiaczka tam nie było

#723 YtseMan

YtseMan

Użytkownik

• Members
  • 76 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 22:53

to ich nie czytaj, łaski mi nie robisz że odpisujesz. Wsadź sobie ten ton w d..
Nie chce mi sie teraz forum przetrzepywać, ale był wklejany regulamin że aparaty typu małpka można wnosić. Każdy kto jest tu dłużej niż tydzień ci to powie.
bez komentarza.. chciałbym to pozostawić, jakoś strasznie agresywny jesteś, nei tylko tu. Jak robisz ludziom łaske że odpisujesz albo cie to tak wnerwia, to po prostu się zamknij.

Przyznaję, ton nieco zbyt agresywny, ale podyktowany niestety niczym innym tylko Twoją głupota.

Widzisz, czyli nie masz argumentów, żeby poprzeć swoją głupią tezę... Ktoś napisał, że można wnosić małe aparaty, a ty jak dziecko z piaskownicy to podchwyciłeś i kurczowo się tego trzymasz. I to mnie właśnie tak denerwuje.

#724 merckx

merckx

Użytkownik

• Members
  • 99 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 22:57

Widzisz, czyli nie masz argumentów, żeby poprzeć swoją głupią tezę... Ktoś napisał, że można wnosić małe aparaty, a ty jak dziecko z piaskownicy to podchwyciłeś i kurczowo się tego trzymasz. I to mnie właśnie tak denerwuje.

Peace on Earth ludzie.
i bez Offa

#725 zewlak

zewlak

Użytkownik

• Members
  • 541 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 22:58

Dobra. Ja sie żegnam, jako, że jutro jadę w stronę Chorzowa zahaczając jeszcze o Kraków i jedyne kino w Polsce gdzie grają jeszcze U23D :) See you w GC i przy bramie nr 1 ok 8 rano. Cya!

#726 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 22:59

Nie ktoś, tylko jeden z moderatorów, i ciągle jestem pewien że regulamin jest właściwy. Bierz lepiej jakieś porchy bo jeśli takie rzeczy cię denerwują, to długo ie pociągniesz.

Twoją głupota.

a ty jak dziecko z piaskownicy

wiesz co, weź sobie przejrzyj temat FAQ, 360 tour, a potem wyjeżdżaj z takimi tekstami.
I cmoknij się, nigdy nie spotkałem tak bezczelnego typa na forum.

sorry za off, ale to przesada. To że jemu się nie chce czytać tematów zanim odpisze to nie moja wina, a ja nie zamierzam słuchać takich wyzwisk.

#727 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Posted 04 sierpnia 2009 - 23:02

Nie siejcie paniki!
Na wszystkich koncertach 360T, na których byłem ludzie wnosili aparaty-małpki oficjalnie, w dłoniach, na smyczach na szyi.. itp
Nie widziałem nikogo kto by miał z tym jakiekolwiek problemy.
Na wielkiej tablicy informacyjnej przed Croke Park w Dublinie było napisane:
'możesz wnieść aparat fotograficzny o ile jego obiektyw nie jest dłuższy niż 2 cale (około 5 cm)'

#728 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 23:03

dzięki depe kocham Cie..

#729 YtseMan

YtseMan

Użytkownik

• Members
  • 76 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 23:04

Nie ktoś, tylko jeden z moderatorów, i ciągle jestem pewien że regulamin jest właściwy. Bierz lepiej jakieś porchy bo jeśli takie rzeczy cię denerwują, to długo ie pociągniesz.
wiesz co, weź sobie przejrzyj temat FAQ, 360 tour, a potem wyjeżdżaj z takimi tekstami.
I cmoknij się, nigdy nie spotkałem tak bezczelnego typa na forum.

sorry za off, ale to przesada. To że jemu się nie chce czytać tematów zanim odpisze to nie moja wina, a ja nie zamierzam słuchać takich wyzwisk.

Pokaż mi ten post, a potem ten "regulamin" to przestanę Ci odpisywać. Temat o chorzowskim koncercie czytam od początku i owszem, przyznaję, że ktoś napisał, iż na małe aparaty jest zezwolenie. Ale to był tylko jego głupi wymysł (pobożne życzenie). A ty uważasz, że cytował regulamin. I to mnie właśnie irytuje - Twoja naiwność i łatwowierność. Z takim czymś niestety, ale trzeba walczyć.

#730 anka

anka

Użytkownik

• Members
  • 98 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 23:04

Nie siejcie paniki!
Na wszystkich koncertach 360T, na których byłem ludzie wnosili aparaty-małpki oficjalnie, w dłoniach, na smyczach na szyi.. itp
'możesz wnieść aparat fotograficzny o ile jego obiektyw nie jest dłuższy niż 2 cale (około 5 cm)'

...i wlasnie za takie komplikowanie sprawy czasem wkurza mnie ta nasza Polska.

#731 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 23:05

. Ale to był tylko jego głupi wymysł (pobożne życzenie). A ty uważasz, że cytował regulamin. I to mnie właśnie irytuje - Twoja naiwność i łatwowierność. Z takim czymś niestety, ale trzeba walczyć.

przeczytaj post depe a potem się mądrzyj, wszechwiedzący i uczący życia geniuszu.

#732 YtseMan

YtseMan

Użytkownik

• Members
  • 76 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 23:06

Nie siejcie paniki!

Tylko, że u nas jest POLSKA i u nas wszelkie aparaty są zakazane. Parę postów wcześniej jest link do dzisiejszego zdjęcia sprzed stadionu, autorstwa jednego z szanownych forumowiczów ;)
polski "regulamin"

#733 anka

anka

Użytkownik

• Members
  • 98 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 23:07

To, ze w Dublinie mozna bylo wnosic niektore aparaty to o niczym nie swiadczy - Dublin to Dublin, Chorzow to Chorzow.

#734 manana69

manana69

Użytkownik

• Members
  • 141 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 23:10

To, ze w Dublinie mozna bylo wnosic niektore aparaty to o niczym nie swiadczy - Dublin to Dublin, Chorzow to Chorzow.

Dokładnie!
Ale i tak najważniejsze, żeby był Until :*
You & Me when I'm still talkin' 'bout the end of the world

#735 YtseMan

YtseMan

Użytkownik

• Members
  • 76 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 23:10

Dokładnie! Tylko, że kilka osób tego nie rozumie i dalej chce oszukiwać samych siebie :huh:

#736 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 23:11

A to, że ktoś wniósł aparat na poprzednie koncerty to nie znaczy, że można było!!!! Nigdy nie można i koniec.

Twoją głupota.

jak dziecko z piaskownicy to podchwyciłeś i kurczowo się tego trzymasz

jakbyś miał ociupinkę honoru byś już odpuścił...
Nie rozumiem dlaczego Polska miałaby się rządzić po swojemu kiedy cały świat ma inne zasady. Linka wcześniej nie widziałem. Z całego serca, wal się. Jesteś najbardziej bezczelnym i chamskim forumowiczem jakiego tu spotkałem.

Dzięki za wyjasnienie.
Może to i dobrze, bo aparaty będą wnosić tylko najbardziej gorliwi, i nie będzie tego wkrzającego lasu rąk z aparatami jak gdzie indziej :P Wszystko ma swoje dobre strony ;)

#737 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Posted 04 sierpnia 2009 - 23:12

Któryś z kolegów domagał się regulaminu apropos foto-aparatów.
Voila!
(z u2.com)
"...Items such as banners or flags on sticks, coolers, bottles, cans, umbrellas, portable chairs or electronics ( other than mobile phones and point and shoot cameras) will be not be allowed in the stadium, so please make arrangements to store these items prior to your entry into the stadium..."

'Point and shoot' cameras to właśnie aparaty compactowe, zwane małpkami.

Można było wnosić wszędzie! Nie tylko w Dublinie..; w Paryżu, Berlinie, Amsterdamie równierz.

#738 YtseMan

YtseMan

Użytkownik

• Members
  • 76 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 23:17

jakbyś miał ociupinkę honoru byś już odpuścił...
Nie rozumiem dlaczego Polska miałaby się rządzić po swojemu kiedy cały świat ma inne zasady. Linka wcześniej nie widziałem. Z całego serca, wal się. Jesteś najbardziej bezczelnym i chamskim forumowiczem jakiego tu spotkałem.

A co do tego ma honor? Bez honoru zostałeś ty - ten, który w tej słownej bitwie zdecydowanie poległ.

A co do Polski - to zrozum, tak już po prostu jest, że po prawie 50 latach komunizmu w Polsce, teraz musimy gonić zachód i wielu rzeczy się od nich uczyć.

A czy jestem bezczelny? Może i tak, ale gnoję Ciebie i Twoje beznadziejne wypowiedzi dla dobra wszystkich innych ludzi, którzy czytając Twoje bezmyślne teorie, nie wiedzą już co maja robić i są kompletnie zdezorientowani.

#739 anka

anka

Użytkownik

• Members
  • 98 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 23:18

Można było wnosić wszędzie! Nie tylko w Dublinie..; w Paryżu, Berlinie, Amsterdamie równierz.

No gdziekolwiek, ale podejrzewam, ze w tych miejscowosciach byly podobne znaki informacyjne do tych w Dublinie, wiec ludzie nie mieli wielkiego problemu. A u nas od razu - nic... kojarzy mi sie to z ogromnym zacofaniem Polski w Europie.... niestety...

#740 emkakafe

emkakafe

Użytkownik

• Members
  • 27 posts

Posted 04 sierpnia 2009 - 23:19

Jutro koncert :D KONCERT :D Będziemy się wszyscy bawić! po co się kłócić...
(Dev.. lubię Cię..)

Reply to this topic

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users