Na stronie u2.com niecale 2 ojro
Mam nadzieje ze za dyche beda w Chorzowie
Dzięki No ale i tak ponad 100 trzeba będzie w dniu koncertu wydać. Ale co tam, U2 często u nas nie gości!
Posted 04 sierpnia 2009 - 22:52
to już chyba lepiej w majtach - Wy, chłopcy, z "ładunkiem" sobie dzielnie radzicie przez całe życie, więc my na tą chwilę możemy też spróbować
Posted 04 sierpnia 2009 - 22:53
Przyznaję, ton nieco zbyt agresywny, ale podyktowany niestety niczym innym tylko Twoją głupota.to ich nie czytaj, łaski mi nie robisz że odpisujesz. Wsadź sobie ten ton w d..
Nie chce mi sie teraz forum przetrzepywać, ale był wklejany regulamin że aparaty typu małpka można wnosić. Każdy kto jest tu dłużej niż tydzień ci to powie.
bez komentarza.. chciałbym to pozostawić, jakoś strasznie agresywny jesteś, nei tylko tu. Jak robisz ludziom łaske że odpisujesz albo cie to tak wnerwia, to po prostu się zamknij.
Posted 04 sierpnia 2009 - 22:59
Widzisz, czyli nie masz argumentów, żeby poprzeć swoją głupią tezę... Ktoś napisał, że można wnosić małe aparaty, a ty jak dziecko z piaskownicy to podchwyciłeś i kurczowo się tego trzymasz. I to mnie właśnie tak denerwuje.
Twoją głupota.
wiesz co, weź sobie przejrzyj temat FAQ, 360 tour, a potem wyjeżdżaj z takimi tekstami.a ty jak dziecko z piaskownicy
Posted 04 sierpnia 2009 - 23:02
Posted 04 sierpnia 2009 - 23:04
Pokaż mi ten post, a potem ten "regulamin" to przestanę Ci odpisywać. Temat o chorzowskim koncercie czytam od początku i owszem, przyznaję, że ktoś napisał, iż na małe aparaty jest zezwolenie. Ale to był tylko jego głupi wymysł (pobożne życzenie). A ty uważasz, że cytował regulamin. I to mnie właśnie irytuje - Twoja naiwność i łatwowierność. Z takim czymś niestety, ale trzeba walczyć.Nie ktoś, tylko jeden z moderatorów, i ciągle jestem pewien że regulamin jest właściwy. Bierz lepiej jakieś porchy bo jeśli takie rzeczy cię denerwują, to długo ie pociągniesz.
wiesz co, weź sobie przejrzyj temat FAQ, 360 tour, a potem wyjeżdżaj z takimi tekstami.
I cmoknij się, nigdy nie spotkałem tak bezczelnego typa na forum.
sorry za off, ale to przesada. To że jemu się nie chce czytać tematów zanim odpisze to nie moja wina, a ja nie zamierzam słuchać takich wyzwisk.
Posted 04 sierpnia 2009 - 23:04
Nie siejcie paniki!
Na wszystkich koncertach 360T, na których byłem ludzie wnosili aparaty-małpki oficjalnie, w dłoniach, na smyczach na szyi.. itp
Nie widziałem nikogo kto by miał z tym jakiekolwiek problemy.
Na wielkiej tablicy informacyjnej przed Croke Park w Dublinie było napisane:
'możesz wnieść aparat fotograficzny o ile jego obiektyw nie jest dłuższy niż 2 cale (około 5 cm)'
Posted 04 sierpnia 2009 - 23:05
przeczytaj post depe a potem się mądrzyj, wszechwiedzący i uczący życia geniuszu.. Ale to był tylko jego głupi wymysł (pobożne życzenie). A ty uważasz, że cytował regulamin. I to mnie właśnie irytuje - Twoja naiwność i łatwowierność. Z takim czymś niestety, ale trzeba walczyć.
Posted 04 sierpnia 2009 - 23:06
Tylko, że u nas jest POLSKA i u nas wszelkie aparaty są zakazane. Parę postów wcześniej jest link do dzisiejszego zdjęcia sprzed stadionu, autorstwa jednego z szanownych forumowiczówNie siejcie paniki!
Na wszystkich koncertach 360T, na których byłem ludzie wnosili aparaty-małpki oficjalnie, w dłoniach, na smyczach na szyi.. itp
Nie widziałem nikogo kto by miał z tym jakiekolwiek problemy.
Na wielkiej tablicy informacyjnej przed Croke Park w Dublinie było napisane:
'możesz wnieść aparat fotograficzny o ile jego obiektyw nie jest dłuższy niż 2 cale (około 5 cm)'
Posted 04 sierpnia 2009 - 23:10
Dokładnie! Tylko, że kilka osób tego nie rozumie i dalej chce oszukiwać samych siebieTo, ze w Dublinie mozna bylo wnosic niektore aparaty to o niczym nie swiadczy - Dublin to Dublin, Chorzow to Chorzow.
Posted 04 sierpnia 2009 - 23:11
A to, że ktoś wniósł aparat na poprzednie koncerty to nie znaczy, że można było!!!! Nigdy nie można i koniec.
Twoją głupota.
jak dziecko z piaskownicy to podchwyciłeś i kurczowo się tego trzymasz
Posted 04 sierpnia 2009 - 23:12
Można było wnosić wszędzie! Nie tylko w Dublinie..; w Paryżu, Berlinie, Amsterdamie równierz.To, ze w Dublinie mozna bylo wnosic niektore aparaty to o niczym nie swiadczy - Dublin to Dublin, Chorzow to Chorzow.
Posted 04 sierpnia 2009 - 23:17
A co do tego ma honor? Bez honoru zostałeś ty - ten, który w tej słownej bitwie zdecydowanie poległ.jakbyś miał ociupinkę honoru byś już odpuścił...
Nie rozumiem dlaczego Polska miałaby się rządzić po swojemu kiedy cały świat ma inne zasady. Linka wcześniej nie widziałem. Z całego serca, wal się. Jesteś najbardziej bezczelnym i chamskim forumowiczem jakiego tu spotkałem.
Posted 04 sierpnia 2009 - 23:18
Można było wnosić wszędzie! Nie tylko w Dublinie..; w Paryżu, Berlinie, Amsterdamie równierz.
0 members, 3 guests, 0 anonymous users