2009-08-06 - Chorzow, Poland - Slaski Stadium
Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:24
Przy tej temperaturze burza jest raczej mało prawdopodobna, ale to tylko prognoza
i tak dobrze że na wieczór te opady vel burze zapowiadają. Bo tak, to by zmoczyło czekających (koczujących) płytowiczów
'Cause nothing you have that I need - I can breathe, breathe now!'
Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:24
tak mocno padało w '05?
Cholernie mocno, ale przelotnie
Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:32
No i Zagrzeb to stolica, gdyby koncert był w Warszawie a nie Chorzowie to pewnie mielibyśmy 2. Jednak dużo ludzi jest leniwych, a Warszawa jest w centrum. Coś nie wydaje mi się że obcokrajowcy tak zasilą nasz koncert.
w 2005 roku bylo mnostwo ludzi z Czech, krajow baltyckich i Niemiec. nie zdziwilabym sie, gdybym zobaczyla silna ekipe z Walencji pod wezwaniem czlonka Adama (to cytat czy brazylijczykow. moze ci sie nie wydawac, ale ludzie jezdza za U2 po calym swiecie i bynajmniej leniwi nie sa
bierzcie białe koszulki;p
chyba chciales powiedziec 'pierzcie' - sluszne ideowo i bardzo higieniczne nie tylko w przypadku bialych koszulek
nie chce nikogo martwic ale serwis pogodowy wunderground (do tej pory ani razu sie nie zawiodlam na ich prognozach) podaje ze jest 50% prawdopodobienstwa 'heavy rains' i raczej nie chodzi o kwaasny slaski kapusniaczek... polecam zakup folijek. oczywiscie musi padac, poniewaz nabylam wlasnie tzw namiot plazowy do ochrony przed sloncem. niniejszym przepraszam
Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:51
moje rate your music / oceny płyt U2 - https://rateyourmusi...ol/strm_a/U2/1
Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:52
Nasz forumowy kolega bezet wyraził swą chęć i mógłby nadawać live ze stadionu...
Jednak by jakość była przyzwoita, potrzebne jest doładowanie karty sim Bezet ładuje kartę na 50 PLN drugie tyle leży w naszej/waszej inicjatywie.
It's all up to U
Dajcie znać ;-)
Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:57
Nie wiem, ale chetnie uslysze odp. na Twoje pytanie. Prosze o optymistyczna wersje.Czy może ktoś mi powiedzieć, czy jeśli pojawię się między 10 a 11 w dzień koncertu koczować pod bramą, to czy będzie szansa dobiegnięcia na miejsce przy wybiegu? Innymi słowy - czy ok. 10-11 będzie dużo ludu
http://www.u2-site.com/
Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:57
Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:00
NIe wiadomo jak teraz będzie. Natomiast w 2005 roku ja byłem od 8 30 chyba, ale wywnioskowałem że jakbym przyszedł po 10 to by było praktycznie to samo. Jeszcze wtedy niewiele ludzi przychodzi. Z tego co pamiętam fala ludu doszła po 12 i już o 13 było masa ludzi i wszyscy musielismy sie scisakać w tłoku aż do 15. Natomiast tak jak pisałem, nie wiadomo jak będzie w tym roku, ale z racji wpuszczania od 17 myśle że o 10 wystarczy spokoinie być jeśli nie liczysz na pierwszy rząd pod sceną Pozdrawiam!Pytanko. Ponieważ 4 lata temu siedziałem na trybunach, nie było mi dane uczestniczyć w koczowaniu w kolejce na płytę. Czy może ktoś mi powiedzieć, czy jeśli pojawię się między 10 a 11 w dzień koncertu koczować pod bramą, to czy będzie szansa dobiegnięcia na miejsce przy wybiegu? Innymi słowy - czy ok. 10-11 będzie dużo ludu
Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:01
oczywiscie musi padac, poniewaz nabylam wlasnie tzw namiot plazowy do ochrony przed sloncem. niniejszym przepraszam
W razie burzy iglica konstrukcji sceny stwarza poważne niebezpieczeństwo dla życia i zdrowia ludzi no i ... trzeba będzie odwołać koncert!
I wszystko przez zakup jednego niewinnego namiotu plażowego!
#475 Guest_Mac_*
Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:03
A tak to zmoczy wszystkich
http://pogoda.wp.pl/...1201030,mi.html
http://pogoda.onet.p...zow,miasto.html
http://pogoda.interi...miasta?id=11673
Nic nie zapowiada deszczu, skąd macie takie info? Teraz cholera niewiadomo jak się ubrać, czy brać kurtke bo może padać, czy nie brać bo będzie upał.
Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:05
Czy ktoś z osób, które z różnych przyczyn nie wybierają się na koncert U2 byłby zainteresowany broadcastem na żywo?
Nasz forumowy kolega bezet wyraził swą chęć i mógłby nadawać live ze stadionu...
Jednak by jakość była przyzwoita, potrzebne jest doładowanie karty sim Bezet ładuje kartę na 50 PLN drugie tyle leży w naszej/waszej inicjatywie.
It's all up to U
Dajcie znać ;-)
Potwierdzam chec i mozliwosci streamowania. Co do jakosci wypowiedziec sie moga testerzy probnego brodcastu: GhostGirl i Chrapcio7. Sam moge zasponsorowac jedynie najnizsza jakosc ... do najlepszej potrzeba Waszej pomocy ... ale jak to GG napisala: It's all up to U
Kontakt na PW/PM do GG lub do mnie ...
Everything You Know Is Wrong
Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:06
Próbuję kupić bilety za 140 na livenation i eventimie ze słabym skutkiem. Wszystko jest git do czasu wyboru metody doręczenia.. Otóż nie ma nic do wyboru. Możliwe, że stwierdzili, że nie zdążą ich dostarczyć i zaprzestali sprzedaży? Bez sensu.. W empiku są dostępne? Nerwy, nerwy, że nie zdążę..
EDIT: I tak w ogóle to chciałem wydrukować sobie ten bilet tak jak zrobiłem ze swoim w pierwszym dniu sprzedaży..
Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:09
prawdopodobienstwo spadlo do 20-30% juppi!
Próbuję kupić bilety za 140 na livenation i eventimie ze słabym skutkiem. Wszystko jest git do czasu wyboru metody doręczenia.. Otóż nie ma nic do wyboru. Możliwe, że stwierdzili, że nie zdążą ich dostarczyć i zaprzestali sprzedaży? Bez sensu.. W empiku są dostępne? Nerwy, nerwy, że nie zdążę..
EDIT: I tak w ogóle to chciałem wydrukować sobie ten bilet tak jak zrobiłem ze swoim w pierwszym dniu sprzedaży..
zadzwon do nich jutro - moze mozna nabyc w empiku czy punkcie ichnim i po klopocie albo do odbioru w kasie...
Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:11
sprzedałaś namiot na allegro?Katowice - pogoda na czwartek
prawdopodobienstwo spadlo do 20-30% juppi!
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych