Skocz do zawartości

Zdjęcie

2009-08-06 - Chorzow, Poland - Slaski Stadium

2840 replies to this topic

#461 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:02

No i Zagrzeb to stolica, gdyby koncert był w Warszawie a nie Chorzowie to pewnie mielibyśmy 2. Jednak dużo ludzi jest leniwych, a Warszawa jest w centrum. Coś nie wydaje mi się że obcokrajowcy tak zasilą nasz koncert.

#462 margo

margo

Użytkownik

• Members
  • 4 358 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:08

Tia... w 2005 też był "przelotny"

tak mocno padało w '05?
Pytam, bo nie było mi dane być wtedy w Chorzowie ;/

Music can change the world, because it can change people.

#463 gum

gum

Użytkownik

• Members
  • 782 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:09

Tia... w 2005 też był "przelotny"

Przy tej temperaturze burza jest raczej mało prawdopodobna, ale to tylko prognoza
słuchacz łan, wertigo i bejbe bejbe

#464 Mr Nobody

Mr Nobody

Użytkownik

• Members
  • 146 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:24

Przy tej temperaturze burza jest raczej mało prawdopodobna, ale to tylko prognoza

i tak dobrze że na wieczór te opady vel burze zapowiadają. Bo tak, to by zmoczyło czekających (koczujących) płytowiczów <_<
Dołączona grafika

'Cause nothing you have that I need - I can breathe, breathe now!'

#465 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:24

tak mocno padało w '05?

Cholernie mocno, ale przelotnie :)
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#466 nazim

nazim

Użytkownik

• Members
  • 100 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:30

i tak dobrze że na wieczór te opady vel burze zapowiadają. Bo tak, to by zmoczyło czekających (koczujących) płytowiczów <_<

A tak to zmoczy wszystkich ;)

#467 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:32

No i Zagrzeb to stolica, gdyby koncert był w Warszawie a nie Chorzowie to pewnie mielibyśmy 2. Jednak dużo ludzi jest leniwych, a Warszawa jest w centrum. Coś nie wydaje mi się że obcokrajowcy tak zasilą nasz koncert.

w 2005 roku bylo mnostwo ludzi z Czech, krajow baltyckich i Niemiec. nie zdziwilabym sie, gdybym zobaczyla silna ekipe z Walencji pod wezwaniem czlonka Adama (to cytat :) czy brazylijczykow. moze ci sie nie wydawac, ale ludzie jezdza za U2 po calym swiecie i bynajmniej leniwi nie sa :)

bierzcie białe koszulki;p

chyba chciales powiedziec 'pierzcie' - sluszne ideowo i bardzo higieniczne nie tylko w przypadku bialych koszulek ;)

nie chce nikogo martwic ale serwis pogodowy wunderground (do tej pory ani razu sie nie zawiodlam na ich prognozach) podaje ze jest 50% prawdopodobienstwa 'heavy rains' i raczej nie chodzi o kwaasny slaski kapusniaczek... polecam zakup folijek. oczywiscie musi padac, poniewaz nabylam wlasnie tzw namiot plazowy do ochrony przed sloncem. niniejszym przepraszam :)

#468 Mr Nobody

Mr Nobody

Użytkownik

• Members
  • 146 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:45

jeśli już to zmoczy później, czyli dłużej będziesz suchy :rolleyes: a czekanie w deszczu byłoby chyba wysoce nieprzyjemne
Dołączona grafika

'Cause nothing you have that I need - I can breathe, breathe now!'

#469 pike

pike

Użytkownik

• Members
  • 28 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:51

Pytanko. Ponieważ 4 lata temu siedziałem na trybunach, nie było mi dane uczestniczyć w koczowaniu w kolejce na płytę. Czy może ktoś mi powiedzieć, czy jeśli pojawię się między 10 a 11 w dzień koncertu koczować pod bramą, to czy będzie szansa dobiegnięcia na miejsce przy wybiegu? Innymi słowy - czy ok. 10-11 będzie dużo ludu :)

moje rate your music / oceny płyt U2 - https://rateyourmusi...ol/strm_a/U2/1 

#470 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:52

Czy ktoś z osób, które z różnych przyczyn nie wybierają się na koncert U2 byłby zainteresowany broadcastem na żywo?
Nasz forumowy kolega bezet wyraził swą chęć i mógłby nadawać live ze stadionu...
Jednak by jakość była przyzwoita, potrzebne jest doładowanie karty sim :D Bezet ładuje kartę na 50 PLN drugie tyle leży w naszej/waszej inicjatywie.

It's all up to U :)

Dajcie znać ;-)

#471 hannahu2

hannahu2

Użytkownik

• Members
  • 87 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:57

Czy może ktoś mi powiedzieć, czy jeśli pojawię się między 10 a 11 w dzień koncertu koczować pod bramą, to czy będzie szansa dobiegnięcia na miejsce przy wybiegu? Innymi słowy - czy ok. 10-11 będzie dużo ludu :)

Nie wiem, ale chetnie uslysze odp. na Twoje pytanie. Prosze o optymistyczna wersje. ;)

http://www.u2-site.com/

#472 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 20:57

Na pewno bardziej będą zainteresowani na zagranicznych forach/stronach.
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#473 nazim

nazim

Użytkownik

• Members
  • 100 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:00

Pytanko. Ponieważ 4 lata temu siedziałem na trybunach, nie było mi dane uczestniczyć w koczowaniu w kolejce na płytę. Czy może ktoś mi powiedzieć, czy jeśli pojawię się między 10 a 11 w dzień koncertu koczować pod bramą, to czy będzie szansa dobiegnięcia na miejsce przy wybiegu? Innymi słowy - czy ok. 10-11 będzie dużo ludu :)

NIe wiadomo jak teraz będzie. Natomiast w 2005 roku ja byłem od 8 30 chyba, ale wywnioskowałem że jakbym przyszedł po 10 to by było praktycznie to samo. Jeszcze wtedy niewiele ludzi przychodzi. Z tego co pamiętam fala ludu doszła po 12 i już o 13 było masa ludzi i wszyscy musielismy sie scisakać w tłoku aż do 15. Natomiast tak jak pisałem, nie wiadomo jak będzie w tym roku, ale z racji wpuszczania od 17 myśle że o 10 wystarczy spokoinie być jeśli nie liczysz na pierwszy rząd pod sceną :) Pozdrawiam!

#474 cezar

cezar

Użytkownik

• Members
  • 695 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:01

oczywiscie musi padac, poniewaz nabylam wlasnie tzw namiot plazowy do ochrony przed sloncem. niniejszym przepraszam :)

W razie burzy iglica konstrukcji sceny stwarza poważne niebezpieczeństwo dla życia i zdrowia ludzi no i ... trzeba będzie odwołać koncert!
I wszystko przez zakup jednego niewinnego namiotu plażowego!

#475 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:03

http://pogoda.wp.pl/...1201030,mi.html

http://pogoda.onet.p...zow,miasto.html

http://pogoda.interi...miasta?id=11673

Nic nie zapowiada deszczu, skąd macie takie info? Teraz cholera niewiadomo jak się ubrać, czy brać kurtke bo może padać, czy nie brać bo będzie upał. :huh:

#476 bezet

bezet

Użytkownik

• Members
  • 321 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:05

Czy ktoś z osób, które z różnych przyczyn nie wybierają się na koncert U2 byłby zainteresowany broadcastem na żywo?
Nasz forumowy kolega bezet wyraził swą chęć i mógłby nadawać live ze stadionu...
Jednak by jakość była przyzwoita, potrzebne jest doładowanie karty sim :D Bezet ładuje kartę na 50 PLN drugie tyle leży w naszej/waszej inicjatywie.

It's all up to U :)

Dajcie znać ;-)

Potwierdzam chec i mozliwosci streamowania. Co do jakosci wypowiedziec sie moga testerzy probnego brodcastu: GhostGirl i Chrapcio7. Sam moge zasponsorowac jedynie najnizsza jakosc ... do najlepszej potrzeba Waszej pomocy ... ale jak to GG napisala: It's all up to U :)

Kontakt na PW/PM do GG lub do mnie ...

Everything You Know Is Wrong

#477 zewlak

zewlak

Użytkownik

• Members
  • 541 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:06

Hej. Mógłby mi ktoś pomóc? Bo zaczynam się lekko niepokoić..

Próbuję kupić bilety za 140 na livenation i eventimie ze słabym skutkiem. Wszystko jest git do czasu wyboru metody doręczenia.. Otóż nie ma nic do wyboru. Możliwe, że stwierdzili, że nie zdążą ich dostarczyć i zaprzestali sprzedaży? Bez sensu.. W empiku są dostępne? Nerwy, nerwy, że nie zdążę..

EDIT: I tak w ogóle to chciałem wydrukować sobie ten bilet tak jak zrobiłem ze swoim w pierwszym dniu sprzedaży..

#478 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:09

Katowice - pogoda na czwartek

prawdopodobienstwo spadlo do 20-30% juppi!

Próbuję kupić bilety za 140 na livenation i eventimie ze słabym skutkiem. Wszystko jest git do czasu wyboru metody doręczenia.. Otóż nie ma nic do wyboru. Możliwe, że stwierdzili, że nie zdążą ich dostarczyć i zaprzestali sprzedaży? Bez sensu.. W empiku są dostępne? Nerwy, nerwy, że nie zdążę..

EDIT: I tak w ogóle to chciałem wydrukować sobie ten bilet tak jak zrobiłem ze swoim w pierwszym dniu sprzedaży..

zadzwon do nich jutro - moze mozna nabyc w empiku czy punkcie ichnim i po klopocie albo do odbioru w kasie...

#479 cezar

cezar

Użytkownik

• Members
  • 695 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:11

Katowice - pogoda na czwartek

prawdopodobienstwo spadlo do 20-30% juppi!

sprzedałaś namiot na allegro?

#480 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 21:15

sprzedałaś namiot na allegro?

jeszcze nie ale wstrzymam sie z kupowaniem kremu z filtrem :))
ide odkurzyc folijke... dobrze sie sklada bo jest w modnym na czwartek czerwonym kolorze :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych