ekhm. ze tak sie wyraze, kolega mrowa 'walil ironie'.
to nie jest zajebisty pomysł.
Szkoda ze nie widzicie ironi w moim poscie ... ;[ A zapomnialem napisac ze chcialbym by na setliscie znalazly sie:
Posted 02 sierpnia 2009 - 17:05
Co jak co jedyna zorganizowana akcja to flaga. Nic wiecej nie ma i nie bedzie w planach ;]
Posted 02 sierpnia 2009 - 17:47
...
Posted 02 sierpnia 2009 - 17:53
Posted 02 sierpnia 2009 - 17:55
u2tour.de podaje pojemność stadionu na koncerty tj. 60tys.(inne źródła podają nawet 63tys.). Ja sugerowałem się pojemnością na mecze piłkarskie, gdzie pojemność chorwackiego stadionu przewidziana jest na 38.923( inne źródła podają w przybliżeniu 40tys.)sęk w tym że stadion Maksimir ma pojemność 60.000 miejsc http://www.u2tour.de...r/show1657.html więc tutaj jakby argument odpada
Posted 02 sierpnia 2009 - 18:00
Dostaliśmy extra obniżkę płyty. To nie chodzi o to, czy Polaków stać na takie ceny - to chodzi o to, że Chorzów miał być koncertem " międzynarodowym ", przecież Europa Środkowa ma na tym legu tylko Zagrzeb i Chorzów właśnie. Prawdopodobnie tylko jedno z tych miast miało szansę na drugi koncert, wygrało to, w którym bilety sprzedały się lepiej - co oznacza, że " zagraniczniacy " wybrali Chorwację, a nie Polskę. I tyle. Nie potrafiliśmy się wypromować, i nie wykorzystaliśmy sukcesu koncertu w 2005 r.
Główna przewaga polega na przewadze liczebnej fanów z forum i na legendzie mówiącej, że podobno 1 otwierają wcześniejA żeby nie offtopować zapytam w jakim sensie brama nr 1 ma przewagę strategiczną(?) nad bramą nr 7?
(przepraszam, jeśli powieliłem pytanie)
...
Posted 02 sierpnia 2009 - 18:03
Posted 02 sierpnia 2009 - 18:18
To to tak, znaczącym problemem jest promocja, livenation zbyt naiwnie podchodzi do sprawy i myśli, że bez promocji jest w stanie sprzedać każdy koncert, albo promocja zaczyna się na miesiąc przed koncertem gdy nie wyprzedały się bilety.Ale to już na pewno było mniej istotne. A można było zrobić wiele więcej. Należało np. ostro promować Chorzów w Niemczech, dopóki nie zostało potwierdzone Gelsenkirchen. Ale Chorzowa specjalnie nie promowano nawet w Polsce..
...
Posted 02 sierpnia 2009 - 19:07
0 members, 4 guests, 0 anonymous users