2009-08-06 - Chorzow, Poland - Slaski Stadium
Napisano 01 sierpnia 2009 - 12:07
Ale z tego co pokazuje historia to wlasnie jedynke zawsze otwieraja wczesniej..:]
No właśnie, kiedy się tak zdarzyło? Otwierają wcześniej tam gdzie jest więcej ludzi?
A scena będzie bliżej jedynki czy siódemki?
bez znaczenia
http://www.chorzow.i...a_3x2m_plan.jpg
Napisano 01 sierpnia 2009 - 12:09
No właśnie, kiedy się tak zdarzyło? Otwierają wcześniej tam gdzie jest więcej ludzi?
Jesli juz, to wczesniej otwieraja tam, gdzie jest mniej ludzi. Tak podobno bylo w Paryzu.
Wiem, ze na RHCP 7 otworzyli jakies 5-10 minut pozniej. Ktos tez kiedys pisal, ze rowniez na The Police i Pearl Jam.
Napisano 01 sierpnia 2009 - 12:17
Ale patrząc na setlistę z Gothenburga.....
....jakby zagrali She's a Mystery To Me....
....to bym odleciał
Napisano 01 sierpnia 2009 - 12:29
MY na biletach mamy brama 1,7 i to na biletach kupionych w PL jak i przez słowacką strone TicetPro... ale to chyba wszyscy, którzy maja miejsca na płycie wchodzą tą samą bramą... oder?
Ciekawe też ile koszulki i reszta gadżetów będzie kosztować w PLN...
bo ja sie czaje jeszcze na czapeczkę :-) i mam nadzieję, że po koncercie bedzie jeszcze można kupować, tak jak to było w Berlinie bo przed koncertem to raczej sprintem lecimy prosto do celu :-)
po koncercie sa straszne kolejki i problemy z rozmiarami bo wszystko przebrane
#366 Guest_depe_*
Napisano 01 sierpnia 2009 - 12:36
To jakiś prehistoryczny przesąd chyba.Ale z tego co pokazuje historia to wlasnie jedynke zawsze otwieraja wczesniej..:]
Generalnie to otwierają wszystkie bramy na płytę o tej samej porze, po prostu, głównodowodzący operacją daje znak przez radiotelefon swoim podszefom przy bramach, a Ci otwierają. Różnice są sekundowe..
Napisano 01 sierpnia 2009 - 13:26
po koncercie sa straszne kolejki i problemy z rozmiarami bo wszystko przebrane
Po koncercie to już moze stać i stać, mam gdzie spać to mi sie nie spieszy:-)
Koszulke kupiłam już w Berlinie więc jeszcze bym czapke chciała, w najgorszym wypadku kupie na u2.com.de
Acha wiecie co? Przymierzajcie te koszulki, bo rozmiary są troszke malutkie...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych