2009-08-06 - Chorzow, Poland - Slaski Stadium
Napisano 29 lipca 2009 - 09:41
Thanks to a generous offer from U2, we’ll be able to have campaigning booths at their concert in Chorzow on 6 August. To do this, we need your help. We're looking for a few volunteers to come to the show for the day.
If you can take a day to come to the show and help, please sign up to volunteer here:
http://www.one.org/i...e...LgGDx&t=2We will be providing you access to the arena, but it's important to note that this isn’t a free ticket to a show. We'll be working hard throughout the whole day, but it will certainly be a fun time.
We'll also be making a big difference in the fight against extreme poverty. It's likely that in a day of volunteering you’ll help sign up hundreds of new ONE members. These new members will make our movement that much stronger, amplifying our call for more and better aid to help people work their way out of poverty.
I hope to see you there.
Thanks,
Weldon Kennedy, ONE.org
Takie maile wysyła ONE.org
Napisano 29 lipca 2009 - 10:12
Drogi członku projektu ONE:
Dzięki wspaniałomyślnej ofercie ze strony U2, mamy możliwość zainstalowania stanowisk dla celów promujących naszą kampanię podczas ich koncertu w Chorzowie 6 Sierpnia. Aby tak się stało, potrzebujemy Twojej pomocy. Szukamy kilku ochotników którzy przyjdą tego dnia na koncert.
Jeśli możesz poświęcić cały dzień aby przyjść na koncert i pomóc, prosimy o wypełnienie tej ankiety:
http://www.one.org/i...e...QeLgGDx&t=2
Zapewnimy dostęp na stadion (szeroko pojęty, zapewne będzie można zwiedzić okolice sceny) ale przestrzegamy że nie oznacza to darmowego biletu na występ. Będziemy ciężko pracować przez cały dzień ale z pewnością będziemy mieli z tego satysfakcję. Robimy także dużą różnicę w walce ze skrajnym ubóstwem. Jesteśmy pewni że podczas tego dnia uda nam się pozyskać wielu nowych członków akcji ONE, którzy umocnią nasz ruch i zapewnią większą i jeszcze lepszą pomoc na rzecz osób starających się przezwyciężyć ubóstwo.
Mam nadzieję spotkać Was na miejscu
Dzięki,
Weldon Kennedy, ONE.org
Jak dla mnie super pomysł, gdybym inaczej układał plan na ten dzień to na 100 % bym się zgłosił, myślę że na brak chętnych nie będą narzekać :->
znając zespół to wcale bym się nie zdziwił gdyby zespół zechciał osobiście podziękować ochotnikom za pomoc :-D
Napisano 29 lipca 2009 - 13:16
a moze to sa Ci wybrańcy ktrórych w Berlinie Pat uwiecznił jak zwiedzali?
Chyba raczej nie... Tamci wybrańcy potem weszli do RED'a.
Aha, pierwszy forecast pogodowy:):
czwartek (06.08.2009) :
Noc 13 (12.5)980 hPa 2 m/s Bezchmurnie
Dzień 26 (25.1)980 hPa 3 m/s Bezchmurnie
Źródło: pogodynka.pl (IMiGW).
Napisano 29 lipca 2009 - 17:14
tak tak dokładnie tak było, w dzien upał jak cholera... my od rana pod bramką na betonie i pozniej pod scena, a na killersach i tych dzieciach kwiatach (sorry nie pamietam nazwy) lało równo, dopiero na u2 sie uspokoiło ;-)hehe a ja pamiętam gdy w //05 lało cały dzień na obu supportach a przestało dopiero gdy wyszło U2....to się nazywa mieć znajomości tu i tam
Wtedy tez pierwszy raz widzialam The Killers i powiem szczerze, ze przypadli do gustu.
Zreszta Snow Patrol w Berlinie tez bardzo pozytywnie...
co do sztywniaków w sektorach... byłam na depeszach w Spodku w Vipowskim ... katastrofa z tymi ludzmi, jak za kare siedzieli, a ja tak dawałam czadu ,ze na telebiach wyladowałam :-)
teraz na u2 w Berlinie tez srednio Niemcy dawali rade w naszym sektorze, wiec mam nadzieje, ze w Chorzowie przynajmniej słowianska krew wezmie w góre...
to moze umowmy sie, ze kazdy z nas bedzie miał na prawej rece zawiązany swoj kawałek szmaty: bialy lub czerwony- w zależności od miejsca... co?
ps. dziewczyny... ale Gahan fajny, nie???????
Napisano 29 lipca 2009 - 19:18
Tak poważnie, to pisze się ktoś na tę akcję ONE? Ja rozważam i jakby nas było kilkoro to mogłoby być całkiem sympatycznie
ale zdajesz sobie sprawe ze nie idziesz wtedy na koncert tylko tkwisz przy stoisku caly czas?
nie sadze zeby znajdowalo sie wewnatrz, raczej gdzies pomiedzy official overpriced marchendise a preclami...
Napisano 29 lipca 2009 - 19:20
ale zdajesz sobie sprawe ze nie idziesz wtedy na koncert tylko tkwisz przy stoisku caly czas?
nie sadze zeby znajdowalo sie wewnatrz, raczej gdzies pomiedzy official overpriced marchendise a preclami...
No i walka ze światowym ubóstwem utonęła w preclach....
Jeśli wierzyć One.org wolontariuszy czeka coś takiego
U2 fans and ONE members giving the future a big kiss.
Chyba jednak wolę Bono
Napisano 29 lipca 2009 - 19:50
W Berlinie chodzili przed koncertem (przed stadionem) z laptopami między ludźmi i namawiali do podania swoich danych oraz rozdawali ulotki. Co się z nimi potem stało, to nie wiem...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych