Opasek nie sprzedawali.No ja właśnie widziałem sporo opasek "ONE" niestey samemu nie znalazłem gdzie się to kupuje a z checią bym to nosił
Można było je dostać od wolontariuszy po zapisaniu do ONE.
Napisano 13 sierpnia 2009 - 22:54
Policja zablokowała wyjazd z parkingu przy supermarkecie na dobre półtorej godziny!! Brawo, brawo, brawo!!
Napisano 13 sierpnia 2009 - 22:58
Napisano 13 sierpnia 2009 - 23:02
To jeszcze nic, nie ma nic gorszego od jeżdzących puszek z sardynkami na torach - człowiek się do Katowic dwie godziny transportował..
Napisano 13 sierpnia 2009 - 23:02
Zdjęcie można sobie było zrobić przed koncertem, po zapisaniu się do ONE, zdaje się - potem wybrane fotki puszczali na telebimie po koncercieA to przypadkiem nie wysyła się zdjęcia całujących się ludzi mmsem?
Napisano 13 sierpnia 2009 - 23:08
A trzeba się było przejść pieszo, jak niektórzy forumowicze, dla zdrowia lepiej i nerwów byś sobie zaoszczędził.
Napisano 13 sierpnia 2009 - 23:25
hehe otóż to, ja też z buta dałem bo zostawiłem samochód na jednym z osiedli i tak obstawionych szczelnie ale wyjazd odbył się bez problemu...nie powtórzyłem i nie powtórzę parkowania na wyznaczonym miejscu przez Polizei jak to miało miejsce w //05 gdzie typki kasowały po 15 zeta za parking a po koncercie wracasz a tam ciemnica totalna, dziki tłum, osiem kolejek wyjazdowych do której byś nie podjechał to twoja poprzednia właśnie ruszyła a ta obecna stoi w miejscu :-DDD a że mam tyskie numery rejestracyjne toteż przejechałem bez problemu wszelkie "blokadki kierujące na ogólny parking"
w //05 wyjeżdżałem z tego cholernego parkingu ze 3 h
Napisano 14 sierpnia 2009 - 00:37
Ja już wcześniej w czeluściach tego tematu pisałem że organizacja komukacji miejskiej była okropna.. i ktoś powinien odpowiadać do tego że doprowadził d sytuacji że ludzie jechali na zewnątrz wagonów... a tramwaje jechały co 5 min. one powinny jeździć co 30 sek.To jeszcze nic, nie ma nic gorszego od jeżdzących puszek z sardynkami na torach - człowiek się do Katowic dwie godziny transportował.. Nie ma to jak organizacja!
Ja przeszedłem całą drogę po koncercie z Stadionu na Dworzec PKP w Katowicach i powiem Ci że nogi mimo wszystko już mnie nieźle bolały...A trzeba się było przejść pieszo, jak niektórzy forumowicze, dla zdrowia lepiej i nerwów byś sobie zaoszczędził.
Napisano 14 sierpnia 2009 - 08:14
Zapomniałem o najważniejszym!!
Policja zablokowała wyjazd z parkingu przy supermarkecie na dobre półtorej godziny!! Brawo, brawo, brawo!!
Napisano 14 sierpnia 2009 - 08:20
Ja już wcześniej w czeluściach tego tematu pisałem że organizacja komukacji miejskiej była okropna.. i ktoś powinien odpowiadać do tego że doprowadził d sytuacji że ludzie jechali na zewnątrz wagonów... a tramwaje jechały co 5 min. one powinny jeździć co 30 sek.
Napisano 14 sierpnia 2009 - 08:23
Napisano 14 sierpnia 2009 - 08:28
Człowieku co za malkontent z Ciebie... Jak ty sobie wyobrażasz kursowanie tramwajów co 30 sek.???? Przecież jeśliby jeździły co 30 sek. i byłoby np. 10 tramwajów (na pewno nie więcej, a nawet raczej mniej) to po 5 minutach wszystkie tramwaje byłby pod stadionem - zrobiłby się korek i z jeżdżenia co 30 sekund wyszłoby jeżdżenie co 30 minut.Ja już wcześniej w czeluściach tego tematu pisałem że organizacja komukacji miejskiej była okropna.. i ktoś powinien odpowiadać do tego że doprowadził d sytuacji że ludzie jechali na zewnątrz wagonów... a tramwaje jechały co 5 min. one powinny jeździć co 30 sek.
W to to akurat nie wątpię, bo przeszedłem praktycznie tą samą drogę. Ale wśród tych wszystkich ciągnących w tym kierunku tłumów czas zleciał mi bardzo szybko i bardzo miło Dlatego nie mam zamiaru narzekać na taka pierdołę!Ja przeszedłem całą drogę po koncercie z Stadionu na Dworzec PKP w Katowicach i powiem Ci że nogi mimo wszystko już mnie nieźle bolały...
Napisano 14 sierpnia 2009 - 08:31
Nic w tym dziwnego... Najpierw puszczali ludzi którzy parkowali najdalej od stadionu, a tych co najbliżej najpóźniej. Całkiem logiczne.
Napisano 14 sierpnia 2009 - 08:50
Napisano 14 sierpnia 2009 - 09:52
Ludziom sie po prostu nudzi w domu i wymyślają różne bezsensowne bzdety ot tak żeby coś robić. Moim zdaniem transport był bez zarzutu, nie wyobrażam sobie jak mogli to lepiej zorganizować. Poza tym nie ma co narzekać z innego powodu-myśle że 90% pasażerów jechało za darmo, więc wstrzymajmy się mimo wszytsko z jakimkolwiek narzekaniem.Sorry stary, nie odbierz tego jako atak personalny na Ciebie, ale po prostu nie mogę pogodzić się z tym, że po tak cudownym wydarzeniu, niezapomnianym przeżyciu, znajdują się ludzie, którym przeszkadzały takie drobnostki - zwykłe malkontenctwo, którego już nie da się słuchać.
Napisano 14 sierpnia 2009 - 10:15
Dobra, drodzy forumowicze, część postów została wystrzelona kosmos, niektóre przeniesione. Parę osób zasłużyło na warna, ale już to zostawmy. Jeśli coś takiego się znowu powtórzy, już tak miła nie będę.
Wątek o forum jest tutaj http://u2forums.com/...?showtopic=1338, o łysinie Gahana dyskutujcie sobie w temacie o DM, a na tym forum jest jeszcze parę innych tematów też i wyszukanie właściwego do tego, co chce się napisać naprawdę nie boli.
Obrzucanie się mięsem oraz dyskusje o tym kogo na co stać załatwiajcie przez priv.
Howgh!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych