2009-08-06 - Chorzow, Poland - Slaski Stadium
Posted 11 sierpnia 2009 - 10:16
Bootleg z Chorzowa 06.08.2009r.
http://rapidshare.co..._06.08.2009.zip
Moje zdjęcia z koncertu w Chorzowie 06.08.2009:
http://picasaweb.goo...06082009Zdjecia
Posted 11 sierpnia 2009 - 10:28
Polecam przesłuchać na dobrych słuchawkach i przemyślenie sprawy.
Tak się składa, że mam dobre słuchawki firmy Creative i wszystko jest ok. Wytłumacz mi co niby złego jest w tym bootlegu?
Posted 11 sierpnia 2009 - 10:33
Słuchajcie 3 wersja tego koncertu jakościowo jest według mnie tragiczna.
Tragiczna? Jak pierwszy raz usłyszałem bas Crazy z tej płyty to pomyślałem sobie, że brzmi jak soundboard.
Wersja z U2start.com jest bardzo dobra, ale słychać, że to audience.
1. Wersja z dimeadozen.org i u2torrents. [gevenkaven]
2. Wersja z u2start [Macphisto]
3. Wersja z u2torrents [Waldi]
Posted 11 sierpnia 2009 - 10:40
A ja mam pytania do użytkownika " Paweł = ":
Jaka była Twoja idea by ofiarować Bono winyl?
Czemu akurat ten winyl?
Skąd miałeś pewność, ze uda Ci się go wnieść na płytę?
Czy w środku coś napisałeś dla Bono?
Edited by bee, 11 sierpnia 2009 - 11:04 .
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 11 sierpnia 2009 - 10:45
Posted 11 sierpnia 2009 - 11:03
#2348 Guest_Mac_*
Posted 11 sierpnia 2009 - 11:09
ludzie nie załamujcie mnie nie usłyszeć jak Bono śpiewał "marsz, marsz Dąbrowski" to jak nie zauważyć flagi jeszcze potem powiedział do Larry'ego coś w stylu: "Dąbrowski it's a little thing between me and them". O Niemenie też trudno było nie usłyszeć, mimo że Bono wymówił to chyba jako Niman, albo inaczej (już nie pamiętam dokładnie)... Niektórzy chyba oglądali koncert spoza stadionu
Co ty pieprzysz? Ja nie usłyszałem "Marsz, marsz Dąbrowski", i jakoś z tego powodu nie jestem specjalnie załamany. Na jednym koncercie nie da się wszystkiego ogarnąć, usłyszeć wszystkich szczegółów, zwłaszcza każdego mamrotania Bono. Nie dziwie się że ktoś chcący napatrzeć się na zespół, na scene i na efekty a do tego wsłuchany w muzyke po prostu tego nie zauważył. Zwłaszcza że w takim GC były takie emocje, że można było nawet nie pamiętać jednej piosenki (jak już pewna koleżanka tak miała ).
#2350 Guest_madredeus_*
Posted 11 sierpnia 2009 - 11:26
Posted 11 sierpnia 2009 - 11:39
Każdy kto chciał linki do bootlega z dimeadozen.org umieszczonego na rapidshare dostał je na priva. Wrzuciłbym link od razu na forum, ale konto umożliwia tylko 10 ściągnięć/plik a kilku osobom obiecałem wcześniej, że dla nich wrzucę (mogliby się nie załapać gdyby każdy zaczął ściągać).
Posted 11 sierpnia 2009 - 11:44
lice: wyobraz sobie, ze niektorzy bedacy na koncercie nie popierali idei flagi - to dopiero zgroza, nie?
No, na przykład ja Nie miałem nic czerwonego, nawet koszulki, ale trudno było flagi nie zauważyć tak jak trudno było nie zwrócić uwagi na to co śpiewał Bono nawet jak ktoś dał się ponieść emocjom.
Posted 11 sierpnia 2009 - 11:46
Zwłaszcza że w takim GC były takie emocje, że można było nawet nie pamiętać jednej piosenki (jak już pewna koleżanka tak miała ).
w którymś momencie w GC to ja miałam walkę o przetrwanie czy mnie zgniotą z tej dzikiej radości czy nie, więc rzeczywiście niektóre niuanse wyłapuję dopiero teraz i w sumie cieszą mnie niezmiernie, bo ciągle odkrywam ten koncert, ten magiczny wieczór na nowo
Tym bardziej Prosiaczka tam nie było
Posted 11 sierpnia 2009 - 11:58
Też miałem kiedyś problemy z bezprzewodowym netem. Szkoda słów na to w ogóle.
Każdy kto chciał linki do bootlega z dimeadozen.org umieszczonego na rapidshare dostał je na priva. Wrzuciłbym link od razu na forum, ale konto umożliwia tylko 10 ściągnięć/plik a kilku osobom obiecałem wcześniej, że dla nich wrzucę (mogliby się nie załapać gdyby każdy zaczął ściągać).
czy ktos z tych 10 szczesliwych moglby to posiac dalej?
niech sie rozchodzi po ludziach i sami sobie wybierzemy jakosciowego ulubienca - od przybytku glowa nie boli
howgh!
Posted 11 sierpnia 2009 - 12:05
Co ty pieprzysz? Ja nie usłyszałem "Marsz, marsz Dąbrowski", i jakoś z tego powodu nie jestem specjalnie załamany.
http://www.youtube.c...h?v=0rNyuka8k7c
dla wszystkich co nie słyszeli
Posted 11 sierpnia 2009 - 12:18
ludzie nie załamujcie mnie nie usłyszeć jak Bono śpiewał "marsz, marsz Dąbrowski" to jak nie zauważyć flagi jeszcze potem powiedział do Larry'ego coś w stylu: "Dąbrowski it's a little thing between me and them". O Niemenie też trudno było nie usłyszeć, mimo że Bono wymówił to chyba jako Niman, albo inaczej (już nie pamiętam dokładnie)... Niektórzy chyba oglądali koncert spoza stadionu
sory, ale ja też nie słyszałam "marsz, marsz Dąbrowski", o Niemenie też nic nie słyszałam i nie rozpaczam, bo dzięki Bogu są ludzie z forum, którzy to usłyszeli i poinformowali tych, ktorzy nie słyszeli, że takie coś miało miejsce i nawet wskazali minuty w filmikach na Youtube, gdzie to wszystko można usłyszeć
Posted 11 sierpnia 2009 - 12:28
A ja mam pytania do użytkownika " Paweł = ":
Jaka była Twoja idea by ofiarować Bono winyl?
Czemu akurat ten winyl?
Skąd miałeś pewność, ze uda Ci się go wnieść na płytę?
Czy w środku coś napisałeś dla Bono?
HA! I znowu miałem rację że to był winyl:P Bo też się kłóciłem z ludźmi
No ja to słyszałem i myślałem że się przesłyszałem "Marsz Marsz Dąbrowski to w sumie raczej wykrzykiwał niż śpiewał Z Niemenem było tak że najpierw powiedział Nimen a później się bardzo ładnie poprawił i prawie idealnie mu wyszło a ludzie którzy stali obok mnie (no dosłownie pod samą sceną centralnie na przeciwko Bono i słyszeli dokładnie to samo śmiali się ze mnie. Ja z takim zdziwieniem krzyczę "Niemen? Ej on mówi o Niemenie!" A ludzie na to "nieee" i w śmiech. Rozumiem że ktoś kto był na trybunach albo gdzieś dalej mógł to przegapić, ale żeby ludzie, którzy stali koło mnie i słyszeli to samo.... to mnie już dziwi. Ludzie z którymi wracałem z koncertu tez mnie przekonywali że się przesłyszałem:P
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users