2009-08-20 - Sheffield, England - Don Valley Stadium
#1062 Guest_depe_*
Posted 21 sierpnia 2009 - 13:46
Naucz się czytać nim coś napiszesz. I może jeszcze poczytaj co inni piszą..Chyba kpisz. RMF via www wczoraj wymiotło totalnie. Może nie było 128kbps, ale i tak dźwięk był niesamowity, selektywny. Q Radio było przytłumione, generalnie słabe. Cóż, ale tak to jest, jak się nie słuchało, a opowiada zasłyszane opinie ...
Innymi słowy - życzyłbym sobie, żeby nagranie z RMF via www trafiło w moje ręce - byłbym już wtedy całkowicie szczęśliwy.
Napisałem wyraźnie, że Q Radio było najsłabszą transmisją..
Pisałem, chyba ze 3 razy: Słuchałem 4 wersji (prócz najlepszej, bo nie jestem w UK)
Ty zapewne tylko..
RMF via www z dennym bitrate 47 kbps .. bo taki leciał..
Jeśli, Cię ta jakość zadawala.. to cóż.. Enjoy!
Posted 21 sierpnia 2009 - 13:54
+Ale zamiast pisać "UAUAUAUAU BEAUTIFUL DAY" można napisać "Beautiful Day, Edge dziś daję radę, jakościowo to brzmi bardzo fajnie, świetnie, że udostępnili taką możliwość"...
=No i to jest moc, dzięki wielkie
No i to jest moc, dzięki wielkie świetnie, że udostępnili taką możliwość
#1064 Guest_depe_*
Posted 21 sierpnia 2009 - 13:55
Nie chodzi mi o 'mixy, remixy, mastery, remastery, upgrady'Coś mi się zdaje, że teraz będzie pół roku mordowania się z kolejnymi wersjami zremasterowanego remastera miksu remiksu
Chodzi mi o normalne nagranie z najlepszego możliwego źródła.
A takim był FM Radio Broadcast --> PC Line In
I tyle.
Czekam na 'dobre' mp3 z tego źródła.jest 'prawdziwy' broadcast FM na U@T - przed chwilą się pojawił:
U2360° Tour
Don Valley Stadium
Sheffield, UK
20 August 2009
Recorded by MyPetWookie
Equipment : Hallam FM Radio Broadcast > PC Line In > Audacity > WAV > Split Tracks > Flac Level 6 SB Aligned.
Posted 21 sierpnia 2009 - 14:02
Posted 21 sierpnia 2009 - 14:03
Sciagam stamtad po raz pierwszy, wiec pewnie jestem zielony i cos robie nie tak. Czy to zalezy od klienta sieci torrent, moze powinienem pobierac za pomocą przegladarki? Czy moze tamten magiczny paseczek powinien osiagnac 'ileś tam procent' żeby torrent odpalił?
BTW, Witam wszystkich, czytuje was od dlużego czasu i wiele wspaniałych koncertow na tym forum już 'przeżyłem', dzieki takim ludziom mozna poczuć choć namiastke tego co dzieje się 'na miejscu'
Posted 21 sierpnia 2009 - 14:12
Probuje zasysac ten wspanialy material z U2T ale trwa to juz od ponad godziny, a torrent nawet nie ruszył
Sciagam stamtad po raz pierwszy, wiec pewnie jestem zielony i cos robie nie tak. Czy to zalezy od klienta sieci torrent, moze powinienem pobierac za pomocą przegladarki? Czy moze tamten magiczny paseczek powinien osiagnac 'ileś tam procent' żeby torrent odpalił?
BTW, Witam wszystkich, czytuje was od dlużego czasu i wiele wspaniałych koncertow na tym forum już 'przeżyłem', dzieki takim ludziom mozna poczuć choć namiastke tego co dzieje się 'na miejscu'
Polecam program Vuze -. Azerus.
olive - zaraz dostaniesz.
http://rapidshare.co..._Broadcast_.rar
Z Q_Radio_Brodcast - tyylko tutaj mam podzielone.
Jak chcecie, mozecie wejsc http://rf.bij.pl/index.php?sluchaj --> Wczorajszy koncert na żywo.
Posted 21 sierpnia 2009 - 14:24
Nie ma to jak byc szczesciarzami ... http://www.u2tours.com/Comments: Bono leads the crowd in singing Happy Birthday for hometown boy Willie Williams. Instead of 'Rock the Casbah,' Bono sings a bit of 'Oliver's Army' during Sunday Bloody Sunday. The show is broadcast live on UK radio and online. But most online streams are delayed by about 30 minutes, except for one radio station in Poland.
Everything You Know Is Wrong
Posted 21 sierpnia 2009 - 14:28
Nie ma to jak byc szczesciarzami ... http://www.u2tours.com/
teraz pytanie;) wtyki rmfu czy prezent od Boniasa;)
Posted 21 sierpnia 2009 - 14:30
http://rapidshare.co..._Broadcast_.rar
Z Q_Radio_Brodcast - tyylko tutaj mam podzielone.
dzieki ci dobry czlowieku!
Posted 21 sierpnia 2009 - 14:32
teraz pytanie;) wtyki rmfu czy prezent od Boniasa;)
Podczas audycji nie było żadnych reklam, więc nie wydaje mi się aby RMF zapłaciło za transmisje która by nie przyniosła zysków z reklam, jednocześnie było by to zbyt piękne aby mogło być możliwe aby to był prezent od Boniasa:) hehe
#1075 Guest_depe_*
Posted 21 sierpnia 2009 - 15:41
Hello...Nie wiem jak u was ale mój program widzi "0 userow" wiec jak narazie nie za bardzo mam jak to sciągnąć:/
EDIT:// OKEY zasysam 700 kb/s zaraz bedzie na dysku hehe:)
Jaka sytuacja?
Masz już? Wrzucisz mp3?
Chodzi mi o tę wersję:
U2360° Tour
Don Valley Stadium
Sheffield, UK
20 August 2009
Recorded by MyPetWookie
Equipment : Hallam FM Radio Broadcast > PC Line In > Audacity > WAV > Split Tracks > Flac Level 6 SB Aligned.
Posted 21 sierpnia 2009 - 16:01
Hello...
Jaka sytuacja?
Masz już? Wrzucisz mp3?
Chodzi mi o tę wersję:
U2360° Tour
Don Valley Stadium
Sheffield, UK
20 August 2009
Recorded by MyPetWookie
400 mega... dopiero --> p2p ma to do siebie ze raz 500 kb/s raz 5 kb/s ;( im dalej w las tym wolniej bo mniej seedow;(
Posted 21 sierpnia 2009 - 16:23
na razie o nic lepszego nie ma mowy więc to trafi na płytkę
Posted 21 sierpnia 2009 - 16:40
400 mega... dopiero --> p2p ma to do siebie ze raz 500 kb/s raz 5 kb/s ;( im dalej w las tym wolniej bo mniej seedow;(
Tu akurat sie mylisz ... zauwaz ze jest 1 pelny seed z czego mozna wnioskowac ze to 'pacjent 0' od ktorego sie wszystko rozchodzi, a tu kolejny wniosek, trzeba czekac cierpliwie bo nie kazdy wystawiajacy ma szybkie lacza.
Everything You Know Is Wrong
Posted 21 sierpnia 2009 - 16:42
Tu akurat sie mylisz ... zauwaz ze jest 1 pelny seed z czego mozna wnioskowac ze to 'pacjent 0' od ktorego sie wszystko rozchodzi, a tu kolejny wniosek, trzeba czekac cierpliwie bo nie kazdy wystawiajacy ma szybkie lacza.
Prawda, ale połączyć się z głównym seedem ( o ile jest w sieci) graniczy z cudem:)
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users