Jump to content

Photo

Bilety: opinie

2596 replies to this topic

#2561 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 posts

Posted 09 kwietnia 2009 - 22:27

Co za buractwo. Przez takie "orły" jak Wy - Raskol i Czesio - to forum stacza się po równi pochyłej...

Mnie one śmieszą, tu pełno ogłoszeń że kupię bilet a na eventim.pl są dalej dostępne.

twoje argumenty mnie nie przekonują, bilety są w sprzedaży, co innego gdyby ich nie było. A uwierz mi że ludzi stać na wydatek po 450 zł bo widać to po allegro !

ALBO IDZIE SIĘ NA PŁYTĘ ALBO NA KONCERT - zdecydujcie się w końcu !!

Gdyby nie takie orły jak tu, to by cały koncert był wyprzedany. Uświadomić chyba im trzeba że bilety są dalej w sprzedaży i nie trzeba kupować od innych. Bo przez takich leszczów nie wyprzedał się cały koncert do tej pory !

tez prawda, jakby spoznialscy kupili sektory to nie dosc ze koncert by sie szybciej sprzedał i wieksza szansa na drugi, a i koniki by w dupe dostały.... nie wierze ze przez kilka miesiecy trudno uskladac pare s tówek na bilet... do Tesco towar wykladac.. zaplaca 6-8 stów i juz na bilet jest heh

Weźcie wypłakujcie swoje żale o hipotetyczny drugi koncert w domu przed lustrem, a nie szukajcie winy wśród ludzi których albo nie stać na bilety za 450 PLN (i więcej), albo jeśli chcą już tyle wydać kasy to na Takie bilety, które w ich odczuciu są Tymi Upragnionymi (czytaj: na płytę, a nie na sektor siedzący w 70-tym rzędzie). Jeśli jest ktoś kto tyle chce dać za płytę , to znaczy że jest to dla niego ważne i tyleż wartościowe.
Domyślam się, że będą próbowali takowe zdobyć do samego końca, a potem jeśli się im nie uda to zdecydują się na zakup "bez wyjścia" .
To takie niepojęte ? Jak widać dla Was tak. Ja np. gdybym nie miał jeszcze biletu to zapewne też byłbym w stanie dać tyle za płytę co za trybuny, bo to miejsce jest dla mnie tyle warte.

I aż żal d..pę ściska, że Wam się udało kupić bilety, bo teraz trzeba czytać tutaj takie idiotyzmy. Tak na serio, to chciałbym posłuchać waszego skamlenia w ogłoszeniach o chęci zakupu biletów na płytę (gdybyście takowych nie mieli) i zaobserwować ew. reakcję gdyby ktoś inny tak o Was napisał.

Żenada.

#2562 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 posts

Posted 09 kwietnia 2009 - 22:30

Panowie, na litość boską ile można :

Dołączona grafika

ten sam temat??????

#2563 Czesio29

Czesio29

Użytkownik

• Members
  • 234 posts

Posted 09 kwietnia 2009 - 23:02

Mars 2000 czy jak CI tam nie wciskaj mi kitu o jakims buractwie... dziwnym trafem jakos moglem kupic 7 sztuk pamietnej nocy 20, dziwnym trafem mogłem kupic kolejne 4 sztuki 6 kwietnia.. eventimie 3 razy rzucał pule... i dziwnym trafem jak komus zalezy na bilecie to go zdobedzie.... a wracajac jeszcze do kwesti 450 zł... nie zarabiam 20 tys... ba rzadko, bardzo rzadko udaje mi sie srednia krajowa na koniec miesiaca dosiegnac...ale nawet jakbym był bezrobotny... i sie nie załapał na bilet na płyte czy ten za 140.. to bym psia kośc pozyczyl od kogos te 450 zl i chocby pól roku splacał... nie dam sobie wmowic z e 500 zł czy tam, 600 reaz na kilka lat to jakis kolosalny wydatek... nie rób juz z nas Polaków jakis ciot, co to wymagaja specjalnego traktowania...

a i jeszcze jedno, ja w swoich postach nikogo nie obrazalem,a Ty ??? HM...

#2564 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 posts

Posted 09 kwietnia 2009 - 23:14

i co masz Mars do 70 rzędu ?:)
dobre miejsce jest :P
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#2565 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 posts

Posted 09 kwietnia 2009 - 23:24

Mars 2000 czy jak CI tam nie wciskaj mi kitu o jakims buractwie... dziwnym trafem jakos moglem kupic 7 sztuk pamietnej nocy 20, dziwnym trafem mogłem kupic kolejne 4 sztuki 6 kwietnia.. eventimie 3 razy rzucał pule... i dziwnym trafem jak komus zalezy na bilecie to go zdobedzie.... a wracajac jeszcze do kwesti 450 zł... nie zarabiam 20 tys... ba rzadko, bardzo rzadko udaje mi sie srednia krajowa na koniec miesiaca dosiegnac...ale nawet jakbym był bezrobotny... i sie nie załapał na bilet na płyte czy ten za 140.. to bym psia kośc pozyczyl od kogos te 450 zl i chocby pól roku splacał... nie dam sobie wmowic z e 500 zł czy tam, 600 reaz na kilka lat to jakis kolosalny wydatek... nie rób juz z nas Polaków jakis ciot, co to wymagaja specjalnego traktowania...

a i jeszcze jedno, ja w swoich postach nikogo nie obrazalem,a Ty ??? HM...

Przeczytaj uważnie jeszcze raz swój poprzedni post i jeśli nadal nie dostrzegasz w nim nic nieodpowiedniego, to napiszę Ci to ponownie, że bije z niego na kilometr buractwo i komentować i tłumaczyć jak 5-o latkowi tego więcej nie zamierzam.

A teraz, co do Twoich dalszych wywodów, o byciu bezrobotnym itd... to Ty zaprawdę nie wiesz o czym piszesz.
Rozumiem, że jest już późno i to może być efekt zmęczenia umysłu, zatem oszczędź nam proszę tych swoich "górnolotnych" głupot...

Człowieku ! Jakbyś nie wiedział to, priorytetem dla bezrobotnego, albo kogoś kto z ledwością może przetrwać od 1-go do 1-go za minimalną krajową, będzie zagwarantowanie sobie i bliskim podstawowych rzeczy i potrzeb, a nie myślenie o jakimkolwiek koncercie i o pożyczaniu na ten cel pieniędzy.
Domyślam się że o piramidzie Maslowa nie słyszał ? Bo to co piszesz, to byłby szczyt egoizmu i zaprzeczeniem dla zdrowego rozsądku.

Kończę, bo dyskutować mi się nie chce o rzeczach bardziej niż oczywistych i poza tym niepotrzebny OT się robi w miejscu nie do tego przeznaczonym...

@Cesar...
Do 70-go rzędu nie mam nic..oprócz tego, że trzeba uważać, aby nie wypaść za koronę stadionu wychylając piwko z puszki :P ...no i dobra lornetka się też by przydała.... B)

#2566 raskol

raskol

Użytkownik

• Members
  • 94 posts

Posted 10 kwietnia 2009 - 06:27

Wygląda na to, że zainteresowanie tiketami na U2 będzie się zmniejszało. Obecne TOP 10 Eventimu:

Top 10:

ORLEN MONSTER JAM
U2

Top 10 w Niemczech
1. P!NK
2. U2

i u nas i u nich koncerty się nie wyprzedały

#2567 bebok

bebok

Użytkownik

• Members
  • 265 posts

Posted 10 kwietnia 2009 - 06:49

Jak U2 ustala ceny biletów (vol. 2):

(...)

Świetny serial kolega nam zapodaje. :lol:

#2568 CocoJumbo

CocoJumbo

Użytkownik

• Members
  • 104 posts

Posted 10 kwietnia 2009 - 06:53

Agrace, mi nie chodziło o wyśmiewanie się z kogoś bo nie ma biletu, tylko o ich podejście do tego. Ja też nie kupiłem wtedy w nocy, ale codziennie szukałem, próbowałem i mi się po tygodniu udało na czeskim ticketpro. A tutaj niektórzy (nie mówię, że wszyscy) tylko wejdą, napiszą, że chcą bilety, dadzą swojego maila i myślą, że jak już nawet ktoś będzie miał do sprzedania, to będzie tu chodził, szukał ofert kupna zamiast po prostu napisać, że ma bilet do sprzedania.

#2569 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 posts

Posted 10 kwietnia 2009 - 08:11

Dobre! :) Czekamy na część 3. rozmowa McGuinessa z LN :P No i jak to nam na złość zrobili z tym 2. Zagrzebiem, aby tylko u nas nie grać 2 razy. :lol:

Za niedługo part three ;)

Świetny serial kolega nam zapodaje. :lol:

Fajnie, że się to przyjęło. Będe się starał w każdej części trzymać poziom B)

#2570 Koziol

Koziol

Użytkownik

• Members
  • 375 posts

Posted 10 kwietnia 2009 - 08:51

- Juniorze, będziesz miał na ten swój żel. Będziesz miał...

hehe to jest najlepsze :D

#2571 Antistar

Antistar

Użytkownik

• Members
  • 409 posts

Posted 10 kwietnia 2009 - 09:50

zgadzam sie z przedpiszca

najprosciej jest wejsc napisac ogloszenie o kupnie biletow, a moze sie uda .????
troche wysilku nie zaszkodzi ,
czy ktos z ogloszeniodawcow probowal zamawiac na stronach czeskich , slowackich lub wegierskich .?????

ale po co ??? , skoro prosciej nic nie robic a tylko czekac na zbawienie

tyle w temacie

p.s. podczas VT nei mialem stalej pracy a jednak udalo mi sie pojechac na 3 koncerty ....troche ciezkiej pracy i bedzie stac na bilet nawet za 800 ...

nie stac cie .???? to zrob cokolwiek, ukjradnij,pozycz, popracuj na druga zmiane, rob cokolwiek tylko nie biadol !!!!!!!!!!!!!

#2572 raskol

raskol

Użytkownik

• Members
  • 94 posts

Posted 10 kwietnia 2009 - 09:58

nie stac cie .???? to zrob cokolwiek, ukjradnij,pozycz, popracuj na druga zmiane, rob cokolwiek tylko nie biadol !!!!!!!!!!!!!

też się zgadzam z 2 poprzednikami, ale niektórzy z KOSMOSU wolą biadolić i się żalić

#2573 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 posts

Posted 10 kwietnia 2009 - 10:25

A skąd Wy wszyscy wiecie, że Oni się nie starali załatwić biletów w inny sposób ?

Widzę, że mamy tu grono jasnowidzów (CocoJumbo, Antistar, raskol), co osądzają ludzi widząc zaledwie jedną wiadomość innych userów w topiku o biletach.
Zapewne, ci Wszyscy bez biletów co piszą tutaj posty z prośbami to lenie, nieroby, pechowcy itd...

No gratuluję spostrzegawczości. :lol:

#2574 Pieter

Pieter

Użytkownik

• Members
  • 2 posts

Posted 10 kwietnia 2009 - 10:34

Witam,nawiazujac do watku "Sprzedam,kupie..."chce napisac w jaki przedziwny sposob kupilem bilety,udowadniajac ze sa uczciwi ludzie na tym forum. Otoz kupilem 4 bilety za 140 zl od forumowicza BOYofWAR w taki oto sposob: podalem pieniazki 560 zl autobusem PKS z Rzeszowa do Warszawy. W/w forumowicz odebral je z drugiego konca Warszawy od kierowcow(fatyga)i umowilismy sie iz jak tylko otrzyma bilety z Eventim przesle je na moj adres. I logicznie myslac dalem Mu pieniadze ,nie majac zadnego pokwitowania ani kontaktu do Niego. Bylo to teraz na zasadzie wzajemnego zaufania. I po 2 tygodniach oczekiwania otrzymalem bilety. A przeciez mogl On nie wysylac nic i tak bym pieniedzy nie otrzymal poniewaz byl On w tym momencie anonimowy. Chce tu podkreslic raz jeszcze ze jest Ten czlowiek uczciwy. Milo. Pozdrawiam BOYofWara !!! p.s. za calosc zaplacilem cene nominalna biletow! :rolleyes:

#2575 raskol

raskol

Użytkownik

• Members
  • 94 posts

Posted 10 kwietnia 2009 - 10:36

Zapewne, ci Wszyscy bez biletów co piszą tutaj posty z prośbami to lenie, nieroby, pechowcy itd...

No gratuluję spostrzegawczości. :lol:

Daruj sobie głupie uwagi i spostrzeżenia, to że sobie kupiłeś bilet z subskrypcji nie oznacza twojego panowania i oceniania innych.
Rozumiałbym twoje uszczypliwe posty, gdyby bilety były wyprzedane jak w Zagrzebiu. U nas są dalej w sprzedaży:
www.eventim.pl wystarczy chcieć !

#2576 bee

bee

saw things so much clearer

• Moderatorzy
  • 2 109 posts

Posted 10 kwietnia 2009 - 10:44

Dołączona grafika No naprawdę, ile można???

Raskol, jeśli tak Cię męczy to "biadolenie i żalenie się", to nie czytaj tego tematu. I skończcie już tutaj tę dyskusję, bo nie od tego jest ten wątek.

#2577 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Posted 10 kwietnia 2009 - 10:45

Witam,nawiazujac do watku "Sprzedam,kupie..."chce napisac w jaki przedziwny sposob kupilem bilety,udowadniajac ze sa uczciwi ludzie na tym forum. Otoz kupilem 4 bilety za 140 zl od forumowicza BOYofWAR w taki oto sposob: podalem pieniazki 560 zl autobusem PKS z Rzeszowa do Warszawy. W/w forumowicz odebral je z drugiego konca Warszawy od kierowcow(fatyga)i umowilismy sie iz jak tylko otrzyma bilety z Eventim przesle je na moj adres. I logicznie myslac dalem Mu pieniadze ,nie majac zadnego pokwitowania ani kontaktu do Niego. Bylo to teraz na zasadzie wzajemnego zaufania. I po 2 tygodniach oczekiwania otrzymalem bilety. A przeciez mogl On nie wysylac nic i tak bym pieniedzy nie otrzymal poniewaz byl On w tym momencie anonimowy. Chce tu podkreslic raz jeszcze ze jest Ten czlowiek uczciwy. Milo. Pozdrawiam BOYofWara !!! p.s. za calosc zaplacilem cene nominalna biletow! :rolleyes:

A świstak siedzi bo sreberka były kradzione. BTW wywalcie te posty powyżej bo to jest temat sprzedam/kupię/zamienię a nie forum onetu.

#2578 Pieter

Pieter

Użytkownik

• Members
  • 2 posts

Posted 10 kwietnia 2009 - 10:50

A świstak siedzi bo sreberka były kradzione. BTW wywalcie te posty powyżej bo to jest temat sprzedam/kupię/zamienię a nie forum onetu.

Piotrze85 domyslam sie ze Ty bys tak nie zrobil....chcialem zwrocic uwage na uczciwego sprzedajacego-bilety mam juz w domu. KONCZE DYSKUSJE!

#2579 bebok

bebok

Użytkownik

• Members
  • 265 posts

Posted 10 kwietnia 2009 - 10:52

Proponuję coby BOYofWar zmienił nika na BOYofTRUST :rolleyes:

PS. Nie nabijam się. Popieram Boy-a i tego drugiego chłopca w ich kontaktach!!!

PS2. Znów się nie nabijam ;)

#2580 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 posts

Posted 10 kwietnia 2009 - 11:34

Daruj sobie głupie uwagi i spostrzeżenia, to że sobie kupiłeś bilet z subskrypcji nie oznacza twojego panowania i oceniania innych.
Rozumiałbym twoje uszczypliwe posty, gdyby bilety były wyprzedane jak w Zagrzebiu. U nas są dalej w sprzedaży:
www.eventim.pl wystarczy chcieć !

??? Ale o co Ci cho..... ??? :blink:
Co ma moja subskrybcja z tym wspólnego? W czym niby to moje "panowanie" się tutaj przejawia ?

Ja staram się wyłącznie zrozumieć czemu Ty (i paru innych gości) macie za złe ludziom, że chcą kupić inne bilety, niż te co zostały w oficjalnej sprzedaży.

Czy to jest zabronione ?

Do MODÓW: PLS PRZENIEŚCIE TE POSTY (w tym i ten mój) W INNY WĄTEK, BO MAMY TU TERAZ NIEZŁY OT.

Reply to this topic

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users