Bilety: opinie
Started by
acr
, mar 09 2009 13:35
2596 replies to this topic
Napisano 30 marca 2009 - 14:58
I nastał jeden z takich dni, który chce się ogłosić całemu światu…! . Beautiful Day!
Kto by pomyślał, że kurier może człowiekowi sprawić tyle radości
Evo, nic lepszego nie wymyślę, więc pozwoliłam sobie zacytować Twoje słowa, bo czuję dziś dokładnie to samo! Do zobaczenia w Chorzowie!!
Napisano 30 marca 2009 - 15:09
do mnie prawie dotarł... dostałem zawiadomienie, że listonosz nie zastał nikogo w domu i że po odbiór przesyłki należy zgłosić się na pocztę, więc ja szczęśliwy poleciałem na pocztę, a tam pani mnie informuje, że przesyłkę może odebrać tylko osoba pełnoletnia (@%$#&!)
Always Look on the Bright Side of Life
Napisano 30 marca 2009 - 15:45
Mi dzisiaj radość sprawiła pani listonoszkaI nastał jeden z takich dni, który chce się ogłosić całemu światu…! . Beautiful Day!
Kto by pomyślał, że kurier może człowiekowi sprawić tyle radości
Nie mam co narzekać na Pocztę Polską - bileciki doszły do samych drzwi
Napisano 30 marca 2009 - 16:05
iNFO DLA WARSZAWIAKÓW
Słuchajcie,słuchajcie są jeszcze bileciki za 140 i za 190 w siedzibie Eventimu na Jerozolimskich 25. Zjawiłam się tam dzisiaj tuż po otwarciu o 10:00 ,było kilkanaście osób. Pani podała numer pod który można dzwonić i dowiadywać się czy są bileciki w tej cenie. Prawie wszyscy odeszli z kwitkiem...prawie oprócz tych którzy zostali jeszcze kilkanaście minut (ze mną razem 3osoby;-). O 10:30 trzymałam już w ręku dwa bileciki za 190!!!!!!!
Aha: miejcie ze sobą gotówkę, karta odpada!
Próbujcie ludzie, nie traćcie nadziei... nie dajcie się ponieść kampanii LiveNation,że tanich biletów nie będzie!!!
Z tego co mówiła PAni "przy kasie" one napływają, trzeba po prostu trafić.
Pisząc to sama nie mogę uwierzyć,że mam te bilety przed sobą. Jeszcze trzy dni temu zalewałam się łzami nad czeskim, słowackim i nie wiadomo jakim jeszcze ticketpro. Byłam już gotowa kupić bilety za 450. Życzę wszystkim strapionym, czekającym i tracącym nadzieję POWODZENIA
Słuchajcie,słuchajcie są jeszcze bileciki za 140 i za 190 w siedzibie Eventimu na Jerozolimskich 25. Zjawiłam się tam dzisiaj tuż po otwarciu o 10:00 ,było kilkanaście osób. Pani podała numer pod który można dzwonić i dowiadywać się czy są bileciki w tej cenie. Prawie wszyscy odeszli z kwitkiem...prawie oprócz tych którzy zostali jeszcze kilkanaście minut (ze mną razem 3osoby;-). O 10:30 trzymałam już w ręku dwa bileciki za 190!!!!!!!
Aha: miejcie ze sobą gotówkę, karta odpada!
Próbujcie ludzie, nie traćcie nadziei... nie dajcie się ponieść kampanii LiveNation,że tanich biletów nie będzie!!!
Z tego co mówiła PAni "przy kasie" one napływają, trzeba po prostu trafić.
Pisząc to sama nie mogę uwierzyć,że mam te bilety przed sobą. Jeszcze trzy dni temu zalewałam się łzami nad czeskim, słowackim i nie wiadomo jakim jeszcze ticketpro. Byłam już gotowa kupić bilety za 450. Życzę wszystkim strapionym, czekającym i tracącym nadzieję POWODZENIA
Napisano 30 marca 2009 - 20:15
Bilet zamówiłem w pamiętną noc w Eventim.
Przelew elektroniczny poszedł następnego dnia wieczorem.
W czwartek otrzymałem mail z informacją, że - wydrukowane. Tylko tyle.
Dzisiaj po południu tel. od kuriera w sraczkowatym mundurku z pytaniem o szczegóły dotyczące adresu - na kopercie miał 6/A - bez numeru mieszkania. !!!
Po półgodzinie zapukał do mych drzwi
Bilet w bezpiecznym miejscu czeka do dnia koncertu.
Do zobaczenia!
Przelew elektroniczny poszedł następnego dnia wieczorem.
W czwartek otrzymałem mail z informacją, że - wydrukowane. Tylko tyle.
Dzisiaj po południu tel. od kuriera w sraczkowatym mundurku z pytaniem o szczegóły dotyczące adresu - na kopercie miał 6/A - bez numeru mieszkania. !!!
Po półgodzinie zapukał do mych drzwi
Bilet w bezpiecznym miejscu czeka do dnia koncertu.
Do zobaczenia!
Napisano 31 marca 2009 - 15:45
Dobra, znalazłem w skrzynce 6 świeżutkich bilecików. Koperta upominkowa jest żalem, ale trudno.
Swoją drogą, nie po to wybierałem UPS, żeby znaleźć to w skrzynce bo jakby nie patrzeć siedziało tam prawie 1200 zł, a pani wytłumaczyła mi, że to po to, aby kurier nie jeździł. Gicior.
Swoją drogą, nie po to wybierałem UPS, żeby znaleźć to w skrzynce bo jakby nie patrzeć siedziało tam prawie 1200 zł, a pani wytłumaczyła mi, że to po to, aby kurier nie jeździł. Gicior.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych