Użytkownik Mrówa dnia 7-1-2010, 02:44 PM napisał
Calkiem niezle

z jakich efektow korzystales przy nagrywaniu?
Hej,mam wzmacniasz Line 6 Spider 3.Jeśli się orientujesz to wiesz że to dosyć wielka maszyna z ogromem możliwości.
Efektów jest cała masa,wielkim plusem jest to że ma już wbudowane gotowe efekty.
Np najlepszych piosenek,czy stylów gry różnych zespołów.
Ma wbudowane efekty takich piosenek jak U2 -Bad,Where The Streets Have No Name,I Will Follow efekt typowo wyjęty z Pop Martu

Ale ja wolę ustawiać bardziej pod Vertigo tour.
Oprócz tego są jeszcze takie piosenki jak Revolution,The Beatles,Day Tripper,A Hard Day's Night.Crazy Train Osbourna i masa innych.
Ma naprawdę wiele mozliwości i pewnie sam nie do końca potrafię je wykorzystać,bo nie jestem jakimś specjalistą w tej dziedzinie.
Człowiek się bardziej rozwija jeśli ma z kim grać,wiesz jeden pokaże swoją technikę drugi swoją.A tak samemu to trochę ciężko jest.
Wiele razy próbowałem z kimś pograć,założyć jakiś zespół.Ale zazwyczaj trafiają się same metalowe dupki
Ja gram troszkę w innym stylu

Pisze swoje piosenki,mam dużo pomysłów.Ale co sam zrobię,piosenka zgrana na samej gitarze to tak naprawdę tylko szkielet tego co siedzi mi w głowie.
Ale cóż może kiedyś się znajdzie ktoś z kim się dogadam
A powiedz mi czy znasz się na podkładach do piosenek.Tylko wiesz nie takie Midi jak są na necie do ściągnięcia.
Najlepiej takie podkłady że wyciszona jest tylko gitara,a resztę instrumentów słychać.
Wiesz gdzie można ściągać coś takiego?Widziałem na wielu filmikach że takie podkłady mają,jednak sam nie potrafiłem znależć.
Jeśli możesz mi coś doradzić to odpisz.
PS:
To mój wzmacniasz -
http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_image/p...f7bceec8f3f.jpg