U2 Joshua Forum: U2360° Tour 2009 - 2011 - U2 Joshua Forum

Skocz do zawartości

Zapomniałem moje hasło

Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

Rodia Ikona : (Dzisiaj, 11:30) ona jest taka fajna :*
zooshe Ikona : (Dzisiaj, 11:19) Uprzedzaj rodia zanim wrzucisz takie linki
Rodia Ikona : (Dzisiaj, 10:26) http://www.google.pl...w=1920&bih=1007
bob Ikona : (Dzisiaj, 07:24) Jaga zagrała bardzo dobrze..zabrakło szczęścia..
meHau Ikona : (Dzisiaj, 07:23) dobrze, ze wczoraj ogladalem zuzel, zamiast skopanej
meHau Ikona : (Dzisiaj, 07:22) polska pilka siegnela dna :)
lookass Ikona : (Dzisiaj, 07:13) ponoć Jagielonia się dobrze zaprezentowała
MartinTexas Ikona : (Dzisiaj, 01:35) Wolę już Urugwaj oglądać niż naszych czereśniaków. :( :(
MartinTexas Ikona : (Dzisiaj, 01:34) Cała trójka w eliminacjach daje ciała, że hej!
MartinTexas Ikona : (Dzisiaj, 01:34) Ludu co wieś piłkarska!
MartinTexas Ikona : (Dzisiaj, 01:34) O kurde, przegapiłem mecze, ale jak widać nic straconego!
anton Ikona : (Wczoraj, 22:34) to dobrze :D
chrapcio7 Ikona : (Wczoraj, 22:34) tak podejrzewam. Nic potwierdzonego póki co nie mamy :(
anton Ikona : (Wczoraj, 22:33) wszyscy razem? i to znaczy ze fani nie słyszą co się dzieje tam w hali?
chrapcio7 Ikona : (Wczoraj, 22:29) Podobno siedzą w hali obok i ćwiczą :)
chrapcio7 Ikona : (Wczoraj, 22:29) Jest lightcheck, ale wygląda na to, że na stadionie cisza
anton Ikona : (Wczoraj, 22:17) czy ktos mi moze powiedziec czy teraz odbywa sie proba bez wymieniania zadnych tytułów kawałków itp? :P
owczarzMT Ikona : (Wczoraj, 21:59) Polska piłka została dzisiaj zgwałcona i to nie "przez uszy" :(
derka Ikona : (Wczoraj, 21:44) ja też czekam aż zagrają w Poznaniu, bo u mnie w mieście to nie liczę
MartinTexas Ikona : (Wczoraj, 21:36) Ja to bym chciał aby U23D powtórzyli bliżej mnie...
Rozszerz pole shoutboxa

• (163 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 161
  • 162
  • 163

U2360° Tour 2009 - 2011 - czyli ogólna dyskusja i news'y o.

#3241 Użytkownik jest niedostępny   smoke Ikona

• Użytkownik
  • Grupa: Members

Napisany 15 lipiec 2010 - 14:09

Zobacz postbob, o 15 lipiec 2010 - 12:08 , napisał:

Jak dla mnie jest cień szansy na 3 leg U2 w Europie np. od połowy sierpnia do początku października 2011 mogliby ze spokojem dać ok.15 koncertów.

Ja zgadzam się z bobem, jednak patrzząc na to jak z tych czy owych powodów trasa się wydłuża mam wrażenie, że jak tak dalej pójdzie to będziemy mieć drugie Zoo TV/ Zooropę... albo lepiej :) Wcale nie twierdzę, że to źle. 3 Leg w Europie podczas jednego tour'u to byłoby coś, szczególnie patrząc pod kątem 3 ostatnich tras - PopMart, Elevation i Vertigo Tour miały po 1 Legu w Europie, ateraz już mamy 2 Legi na 100% i trzeci całkiem możliwy :)
12.08.2010 - Hannover - JEDZIEMY!!!! Dokładnie w moje 26 urodziny :-)
Wielkie Dzięki meHau!!!!!!!!!:-)

BOAT CITY / GREEN MOUNTAIN CITY / SWIEBODZIN CITY :-] - 2010-08-12 - Hannover Arena, Germany - We'll be there :-)

#3242 Użytkownik jest niedostępny   Atomic_Mario Ikona

• Użytkownik
  • Grupa: Members2

Napisany 15 lipiec 2010 - 15:28

Moim zdaniem 3 europejski leg jest bardzo realny. Występy w USA, Ameryce Południowej i Oceanii nie stoją niczemu na przeszkodzie - Europa i tak mogłaby się znaleźć w terminarzu najwcześniej latem. Nie wydaje mi się też, aby zespół nie planował wrócić do Irlandii. Najpierw pojawiły się pogłoski o tym, że zespół planuje zakończyć trasę w Irlandii, później że przymierzają się do występów na Aviva Stadium. Jeśli pojawią się w Irlandii to jest szansa również na koncerty w miejscach pomiętych w 2010r. (szczególnie mam tu na myśli Wielką Brytanię i Holandię). Bez problemu dałoby się zapełnić listę kilkunastoma występami. Zakończenie trasy w Dublinie to byłoby coś. Koniec trasy w Mineapolis raczej nie działa tak na wyobraźnie... Za Europą przemawia też to, że zespół będzie chciał zapewne odrobić straty związane z odwołaniem tegorocznych, amerykańskich koncertów. Szanse na kolejne europejskie koncerty zwiększają też plany związane z nowym albumem. Gdyby został on wydany jesienią tego roku (mniej realne) lub wiosną przyszłego to nie wyobrażam sobie, aby nie chcieli zaprezentować nowego materiału również na Starym Kontynencie.

-------

Z rozpiski amerykańskiej trasy można wnioskować, że zespół rozważa możliwość występu na Glastonbury. Festiwal w 2011r. odbędzie się pomiędzy 22 a 26 czerwca. U2 18 czerwca grają w Anaheim, a następny występ mają zaplanowany dopiero 26 czerwca w East Lansing :)
Sygnatura zaktualizowana - :) :) :) - dla Anji.S

#3243 Użytkownik jest niedostępny   Łukasz U2 Ikona

• Użytkownik

Napisany 15 lipiec 2010 - 16:14

nawet jak byłby 3leg w europie nie wydaję mi sie że zagrają w polsce szczególnie że Paul mcguiness jest usilnie przeciw temu bo sprzedaż płyt w polsce jest mniejsza niż w innych krajach europejskich powinien nazywać się mcbizness ;) )cyba że chłopaki się uprą oni lubiąwystępy w polsce jak wszyscy wiemy B)

#3244 Użytkownik jest niedostępny   jadzik Ikona

• Użytkownik

Napisany 15 lipiec 2010 - 16:38

Zobacz postŁukasz U2, o 15 lipiec 2010 - 17:14 , napisał:

nie wydaję mi sie że zagrają w polsce szczególnie że Paul mcguiness jest usilnie przeciw temu...

oj chyba nie jest tak do końca, taka wielka machina koncertowo marketingowa nie opiera się na TAK/NIE tylko i wyłącznie jednego człowieka. moim zdaniem o tym czy koncert w danym miejscu będzie czy nie decydują konkretne zyski z danego show.

#3245 Użytkownik jest dostępny   MartinTexas Ikona

• Użytkownik

Napisany 15 lipiec 2010 - 16:56

Zobacz postPaweł =, o 15 lipiec 2010 - 11:49 , napisał:

Też mi się nie wydaje żeby zagrali znów kolejny Leg po Europie.
Mają jeszcze grać w Australii,zaległe koncerty po Usa.
Wątpię żeby podczas jednej trasy były 3Legi Europejskie.

Na ZooTV cuda wyprawiali i płytę nagrali, kto wie co teraz mają w planach.

Zobacz postŁukasz U2, o 15 lipiec 2010 - 17:14 , napisał:

nawet jak byłby 3leg w europie nie wydaję mi sie że zagrają w polsce szczególnie że Paul mcguiness jest usilnie przeciw temu bo sprzedaż płyt w polsce jest mniejsza niż w innych krajach europejskich powinien nazywać się mcbizness ;) )cyba że chłopaki się uprą oni lubiąwystępy w polsce jak wszyscy wiemy B)

Ale zostaw McGuinessa w spokoju, to w końcu manager, a nie koleś do towarzystwa ;) On musi dbać o ich zarobki. A jakimś cudem już drugi raz zahaczyli o Polskę nie grając innych koncertów w Europie Środkowo-Wschodniej. :mellow:
Jak chłopaki się zdecydują przyjechać jeszcze raz to na pewno przyjadą.

Zobacz postAtomic_Mario, o 15 lipiec 2010 - 16:28 , napisał:

Moim zdaniem 3 europejski leg jest bardzo realny. Występy w USA, Ameryce Południowej i Oceanii nie stoją niczemu na przeszkodzie - Europa i tak mogłaby się znaleźć w terminarzu najwcześniej latem. Nie wydaje mi się też, aby zespół nie planował wrócić do Irlandii. Najpierw pojawiły się pogłoski o tym, że zespół planuje zakończyć trasę w Irlandii, później że przymierzają się do występów na Aviva Stadium. Jeśli pojawią się w Irlandii to jest szansa również na koncerty w miejscach pomiętych w 2010r. (szczególnie mam tu na myśli Wielką Brytanię i Holandię). [...]

Dokładnie tak jak piszesz, nie wyobrażam sobie, że do Dublina nie zawitają jeszcze na trasie, a przy nowym albumie wręcz obowiązkowo, po Zooropie zjechali znowu Europę, a co dopiero po SoA z kochanym Pajonkiem, którego trzeba wyeksploatować do granic możliwości!

Pamiętajmy - będą nowe stadiony! Wrocław np. mówi o jakimś show na otwarcie, ale nic nie zdradza, czemu nie U2?, albo Chorzów ;). Na prawdę będzie gdzie zagrać koncert na europejskich stadionach :D

Zobacz postAtomic_Mario, o 15 lipiec 2010 - 16:28 , napisał:

Z rozpiski amerykańskiej trasy można wnioskować, że zespół rozważa możliwość występu na Glastonbury. Festiwal w 2011r. odbędzie się pomiędzy 22 a 26 czerwca. U2 18 czerwca grają w Anaheim, a następny występ mają zaplanowany dopiero 26 czerwca w East Lansing :)

Super, nawet Edge wspominał w wywiadzie po Glastonbury, że to wręcz ich obowiązek teraz zagrać - tylko kwestia czasu kiedy. ;) Szkoda, że teraz się nie udało, kolejny koncert w HD byłby do oglądania.... :rolleyes: Ale za rok może nawet lepszy będzie!

#3246 Użytkownik jest niedostępny   Atomic_Mario Ikona

• Użytkownik
  • Grupa: Members2

Napisany 18 lipiec 2010 - 15:45

Pojawiły się następujące plotki:

- na początku lutego 2011r. U2 mają zagrać w Japonii i Korei Południowej,
- pod koniec lutego 2011r. w Australii i Nowej Zelandii,
- w marcu 2011r. w Brazylii, Argentynie, Chile i Peru,
- jeszcze przed występami w USA i Kanadzie mają się odbyć koncerty w Meksyku.
Sygnatura zaktualizowana - :) :) :) - dla Anji.S

#3247 Użytkownik jest niedostępny   Daniel84 Ikona

• "Someone in this village is practising witchcraft."

Napisany 18 lipiec 2010 - 18:29

Korea Południowa? Peru? Byłoby całkiem fajnie.

#3248 Użytkownik jest dostępny   MartinTexas Ikona

• Użytkownik

Napisany 18 lipiec 2010 - 22:30

Zobacz postDaniel84, o 18 lipiec 2010 - 19:29 , napisał:

Korea Południowa? Peru? Byłoby całkiem fajnie.

Dodając do tego Rosję, Turcję i Chorwację robi się całkiem ciekawie. Coś ala PopMart, tam było duuużo nowych krajów na trasie. :P Fajnie, że starają się jeszcze zajrzeć do paru nowych miejsc, gdzie mieszkają ich fani.

#3249 Użytkownik jest niedostępny   chrapcio7 Ikona

• Mudżin Wers

Napisany 26 lipiec 2010 - 15:23

La Terceta informuje, że U2 ma zagrać w Chile w marcu przyszłego roku na odnowionym Estadio Nacional. Sprzedaż biletów miałaby ruszyć w drugi tydzień września.

Co do Australijskiej części trasy podobno rozważane są terminy przypadające na przełom listopada i grudnia, jak również lutego i marca przyszłego roku. Bardziej logiczny wydaje się termin przyszłoroczny, jednak australijskie media donoszą o koncertach już w tym roku.

#3250 Użytkownik jest niedostępny   Ceasar_Of_Rome_Forrever Ikona

• Mr Spock

Napisany 26 lipiec 2010 - 16:53

a może U2 chce zrobić podwójny strzał w Australii rekompensując straty po usa.
nie byłoby by chyba problemu w dwóch koncertach w krótkim czasie a potem przewieź sceny przez pacyfik do ameryki południowej.
Dodaj obrazek
Max Biaggi Ceasar Trade List

#3251 Użytkownik jest niedostępny   chrapcio7 Ikona

• Mudżin Wers

Napisany 28 lipiec 2010 - 12:29

Australijski Courier Mail donosi, że drugiego tygodnia grudnia zespół na wystąpić w Brisbane na Suncorp Stadium. Jedyne, czego potrzeba by plotki te weszły w życie, to dobry stan zdrowia Bono podczas europejskiego legu.

#3252 Użytkownik jest niedostępny   chrapcio7 Ikona

• Mudżin Wers

Napisany Wczoraj, 15:24

Coraz więcej źródeł wskazuje na to, że australijski leg odbędzie się na przełomie listopada i grudnia. The Age informuje, że zespół zawita do Melbourne w grudniu, gdzie miałby zagrać na Etihad Stadium.

U2Gigs / The Age

• (163 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 161
  • 162
  • 163

Szybka odpowiedź

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych