Bo ja to tak że jak już mam ten bilet to pójdę nie, no okejka
Opposition
Napisano 26 października 2018 - 08:15
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 26 października 2018 - 09:41
Boże jak mi przykro.
Ale jak coś to obiecali, że wrócą za rok, więc mam nadzieję, że dotrzymają słowa
Napisano 26 października 2018 - 10:56
Midnight is where the day begins.
Napisano 26 października 2018 - 11:40
Boże jak mi przykro.
Ale jak coś to obiecali, że wrócą za rok, więc mam nadzieję, że dotrzymają słowa
czyli Artur Rojek działa
feed, piszesz się na zamówienie? ja już zdecydowałam, że do końca roku jem trawę, ale Alicja w wersji namacalnej i ten zeszycik wart wszystkiego <3
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 26 października 2018 - 11:46
Napisano 26 października 2018 - 12:58
Jezu, Evay, przyprawiłas mnie o zawał. Myślałam, że odwołali koncert.
derka! xD nie pomyślałam o tym co napisała evay w taki sposób i dobrze, bo też bym miała zawał
feed, piszesz się na zamówienie? ja już zdecydowałam, że do końca roku jem trawę, ale Alicja w wersji namacalnej i ten zeszycik wart wszystkiego <3
telepatia <3 od razu pomyślałam, że możemy skombinować jakieś grupowe zamówienie
Napisano 28 października 2018 - 10:29
jeśli ktoś jeszcze nie wie: wczoraj w Trójce u Metza była retransmisja środowego koncertu z Radia Łódź, tu jest do odsłuchania:
https://www.polskier...MQVdDCyFAd-_GBs
Napisano 30 października 2018 - 01:16
Może to napiszę po prostu tutaj zamiast się wszystkim dookołą tłumaczyć z mojego zaniechania przeprowadzenia z Markiem Longiem wywiadu rzeki na miejscu bo to po prostu sytuacja z cyklu welcome to my life - tego dnia mnie od rana pogięło chorobowo strasznie i ledwo dotarłem do metra, trzymałem fason i w pociągu i do venue ale największy kryzys miałem po koncercie, jakaś nagła gorączka, zimny pot, dreszcze, kręgosłup mnie zabijał i do tego przygłuchłem na prawe ucho - ale było warto. Wiecie, miałem w głowie ułożone ze trzy scenariusze rozmowy, jakieś sto rzeczy do powiedzenia, wszystko nagle siadło do poziomu "dobra, chociaż posłucham co Kade z nim gada" i tez nie słyszałem połowy stojąc obok. Ale było warto. Zagrali to samo co zagrali ale komą, Opposition na żywo. I miałem łzy w oczach i kręgosłup aż magicznie odpuścił jak zagrali Little Glory i wydzierałem się na "laugh, laugh. 'cause I almost cried, so easy, so simple"... A dawno mi się oczka nie szkliły na koncercie żadnym. Dziękuję Kasi przede wszystkim że powiedziała i zadała parę pytań które sam bym chciał. Ale ja mam jeszcze parę innych. I wierzę że uda się next time, bo teraz oni już muszą wrócić, bardziej z Alice
A after - no to, kto wie, wie, jakieś focie potem
Napisano 06 listopada 2018 - 00:46
Nagrałem całą środową próbę z Radia Łódź, dzięki temu co było puszczane w Trójce
Oto link: http://mega.nz/#F!rc...Xx91tpxIQsvyMJA
Napisano 06 listopada 2018 - 01:04
<3
Dzięki Alan.
Nadal mam łzy w oczach słuchając Little Glory. Ta piosenka mi w życiu nie raz przetrąciła i może trochę kiedyś naprawiła kręgosłup. To pewnie jak słyszeć coś wymarzonego U2 na żywo. Coś z czym się żyło tyle czasu. To są te momenty kiedy muzyka to więcej niż muzyka. Może too easy, too simple. Well laugh.
Napisano 06 listopada 2018 - 01:15
To są te momenty kiedy muzyka to więcej niż muzyka.
Tak.
Napisano 08 listopada 2018 - 12:11
Nie, trollu.
Napisano 27 listopada 2018 - 08:36
wczoraj dotarł do mnie box zamówiony po łódzkim koncercie. cieszyłam się jak cholera na samą myśl o 5 płytach, ale trzeba przyznać, że dodatki też robią robotę. przypinka, naklejki z okładkami płyt - fajny dodatek, ale pocztówka z dedykacją od Marka i notesik z 10 tekstami (są po 2 z każdego albumu z boxu) też odręcznie napisanymi przez Marka to pamiątka na całe życie. wiem, może kogoś takie rzeczy nie jarają, ale ja wczoraj cieszyłam się jak dziecko jeśli ktoś jeszcze nie zamówił a wciąż się zastanawia to dodam tylko, że nie ma nad czym. box jest warty każdej wydanej złotówki.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych