You're welcome to Poland, U2!
Posted 23 marca 2009 - 00:15
Jestem tym razem za flagą Irlandii!
Nie jest skomplikowana - połowa sektorów czerwona połowa zielona a płyta biała!
Efekt murowany!
Proponuje akcje na poczatku koncertu, podczas wejscia zespolu na scene i prawdopodobnie do konca pierwszego utworu. W przypadku slabej sprzedazy biletow na trybuny - akcje ograniczyc do miejsc za 140 zl (wymagaloby to organizacji i zaopatrzenia widzow w odpowiednie kolory i podzielenie sektorow po otwarciu bram - 17.00?). W przeciwnym wypadku akcje rozszerzyc na caly stadion.
Pytanie pomocnicze: A w jakim swietle?Chcecie jeszcze raz powtórzyć to samo? a co w elementem zaskoczenia?
p.s. Sprawdź sobie jak wygląda flaga Irlandii.
Czasami jest tak, ze ktos ma wiedze, a ty mozesz miec tylko wiedzke. Ten watek sluzy innemu celowi. Naucz sie angielskiego, posluchaj kilka razy co mowil Bono (doczytaj w U2 by U2) i Larry. Moze wtedy zrozumiesz o co w tym chodzi? Czyz to nie jest oczywiste? Oni sa na tyle inteligentni, aby nie mowic tego prosto z mostu.
- Karolina
Quizz
Wymien choroby i niedobory wplywajace na zaburzenie widzenia kolorow?
Wymien zwiazki chemiczne, naturalne lub syntetyczne, wplywajace na odbior obrazu?
Posted 23 marca 2009 - 00:28
sorki, ale to nie jest realne....
dajcie juz spokoj z tymi wynalazkami aj pliz ju!
ps - ide zbierac szyszki...
Jakie szyszki? Jakie szyszki!?! Wiosną? Śnieg póki jest jeszcze w górach, do zamrażalników, a w sierpniu w przenośnych lodówkach się przewiezie! Winter gwarantowane!! Tylko oby później nie powiedzieli, że byłą chłodna atmosfera na koncercie....
Dobra powiem o co mi chodzi, i powiem to ostatni raz
Nie jest nam nic więcej potrzebne od flagi. Nie potrzebne są nam baloniki, flaga Irlandii, dmuchane kurczaki, sztyczne genitalia BO PO CO? [...]
Czuję się obrażony! A Drunk Chicken to niby żart na TJT????!!!
nikt nikomu prawa do propozycji nie odmawia...
[...]jak zobaczymy dobry pomysł - łatwy, prosty, wymowny - bedzie mozna o nim pogadac. poki co, niestety takich brak.
Czyli śnieg, śnieg, śnieg i jeszcze raz śnieg!
Bez Solidarności to nic nie wypali...
Może flagę...................Solidarności!!!! Piękne!!!
co do odgrzewania: 'chce jeszcze raz zobaczyc flage' - boniasowi ani papiez ani prezydent nie odmowil. dlaczego my mamy mu odmowic?
To zależy co ostatnio widział Jeśli tylko czerwień to teraz może się obrazić, że zobaczy też białe trybuny i więcej nie przyjadą. No i w naturze Polaków jest sprzeciw i odmawianie, może tak by na przekór zrobić?
PS Ale tak na serio taką flagę Irlandii to mogli by kibice piłkarscy zorganizować, oni to nawet cięższe zorganizują, bo tam jest dyscyplina, rygor, gotowi nawet zakryć się płachtą 100 na 100 i meczu przez 10 minut nie widzieć, można przed meczem wszystko rozłożyć na trybunach.
Tutaj organizator w niczym nie pomaga, ludzi jest dużo więcej czyli musi być prosto.
Ktoś tu o śpiewaniu pisał, no jak?? 50 czy 100 osobowy chór takie rzeczy ćwiczy miesiącami, a tu 50 tys. ludzi oddalonych od siebie nawet po 100 metrów ma coś razem zaśpiewać??
Ja tylko się martwię aby false-startu nie było, ktoś pomacha czymś czerwonym i poleci jak domino... Zwłaszcza jak NYD będzie późno, np ostatni.... (poczekajmy do setlisty to się pewnie dużo wyjaśni).
Ale wpadło mi coś jeszcze do głowy, jakby każdy wziął ze sobą gumowego pająka, oj przepraszam pajonka.....
Na imię mam "Magnificent":
Edit: Zamiast czapek dla Edga!!
No dobra, ale to bije na GŁOWĘ:
Moonsteeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr
#486 Guest_VeRTi-go_*
Posted 23 marca 2009 - 08:44
Drogi Witasku!AgUtUsIu, już wszyscy wiedzą, że masz bilet na strefę Red. Nie musisz tego pisać w każdym temacie.
Oczywiście zdaję sobie sprawę, iż możesz brać to za przechwałki odnośnie biletu, aczkolwiek muszę ostudzić Twój zapał i wielkie poruszenie, gdyż nie taka była moja intencja ;]. Po prostu w sytuacji, kiedy co niektóre osoby biorą pod uwagę głównie trybuny i płytę do akcji-flaga, chciałam się upewnić jak to się ma z RED. Dlatego też przepraszam, jeśli poczułeś się jakoś urażony.
Tak poza tym: wyobraź sobie, iż wiem, że nie powinno chwalić się na forach z tego względu, że reakcje ludzi są różne ;]. Dlatego nie musisz mi przypominać ;].
Oczekiwałam uprzejmej odpowiedzi na moje pytanie, takiej jak kolegi Atomic Mario, któremu dziękuję.
Skoro Ty nie chciałeś mi pomóc, myślę, że Twoja uwaga była, jak już wiesz, zbędna. Ale, że w ludzi trzeba wierzyć, będę dobrej myśli i jeszcze nie zwątpię w Ciebie.
Posted 23 marca 2009 - 08:56
Ale to nie jest propozycja. Zostańmy przy biało czerwonej fladze Polski tj. Japonii .
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
#489 Guest_VeRTi-go_*
Posted 23 marca 2009 - 09:05
Oczywiście, ale upewnić się nie zaszkodzi, zresztą sądzę, że moje wątpliwości były uzasadnione w poście wyżej. Chodziło mi, czy RED jest uwzględnione w akcji, a nie jaki kolor obierze. Poza tym napisałam ten post, bo baaaardzo lubię jak dajesz mi swoje "złote" rady po fakcie.Na chłopski rozum można było wydedukować, że sektory RED będą czerwone jak cała płyta... No ale kto pyta nie błądzi podobno
Natomiast swoje sarkastyczne uwagi zachowaj dla siebie z tego względu, że żadnego wrażenia one na mnie nie robią.
Posted 23 marca 2009 - 18:38
Właściwie to zakończmy tę dyskusję, gdyż nic ona z Twojej strony nie wnosi oprócz niezdrowej atmosfery na forum. Zresztą (to chyba byłeś Ty) sam swego czasu "tępiłeś" tych, co to piszą posty byle pisać.
Poczytaj swoje posty to się okaże, dlaczego Max takich tępił swego czasu.
Pozderex.
Posted 23 marca 2009 - 21:01
Chodzą słuchy, że z akcji "flaga" wyłączony jest cały rząd 29 i 32. Podobno na dniach okaże się, które jeszcze. Ale na razie jest cisza.
A czemu Nie zgadzam się, ja będę w 32 sektorze ;(
Posted 23 marca 2009 - 22:18
SORRY ŻE SIE TAK PODNIECIŁEM NORMALNIE SZCZANIE PO NOGACH !!
Posted 23 marca 2009 - 22:29
jestem niekulturalna, bo się jeszcze nie przedstawiłam na forum, ale chyba jednak się tu rozgoszczę dzięki takim wpisom! (wybaczcie, że Wasze irytacje są dla mnie powodem do szczerego uśmiechu, ale to chyba dlatego, że własnie ćwiczę wylatywanie z armaty )JESTEM ZA !!! TO BARDZO DOBRY POMYSŁ POKAŻMY CHŁOPAKOM JAK BARDZO JESTESMY IM WDZIECZNI ZA TO CO DLA NAS ZROBILI ZRÓBMY FLAGE IRLANDII TAKI SYMBOL !! SOLIDARNOSCI MIEDZY NAMI I NIMI MIEDZY POLSKĄ I IRLANDIĄ MIĘDZY ZWIĄZKIEM WARSZAWSKIM I ZIELONĄ WYSPĄ ZRÓBMY FLAGĘ POLSKI, IRLANDII, A PŁYTA NIECH BĘDZIE ZIELONA JAK ZIELONA JEST IRLANDIA TO CHŁOPAKOW NA PEWNO WZRUSZY I NA BANK BEDĄ CHCIELI DO NAS ZA TO WRÓCIĆ !!! ZRÓBMY TEŻ MINI FLAGĘ MALTY W GESCIE SOLIDARNOSCI BO BIEDACZKI NIE MAJĄ TRAMWAJÓW!!
był czas, że i ja myślałam, że miło by było zrobić tym razem flagę Eire, ale teraz wiem, że tylko flaga Monako, tzn. Japonii ma szansę zaistnienia.
pozdrawiam dzielnie walczących z wybujałą sarmacką fantazją coniektórych
#500 Guest_depe_*
Posted 23 marca 2009 - 22:39
Ja, Zbych i jeszcze parę innych osób twierdzi, że jest to najlepszy post na u2forums.comFlaga to mało. Proponuję ustawić za stadionem armatę, z której w odpowiednim momencie wystrzelony zostanie człowiek-pocisk, który spadając w okolice sceny z "Welcome to Poland, Utuuuu!!!" na ustach, w końcowej fazie lotu rzuci pod nogi Edża biało-czerwoną bingo bejzzbolówkę z napisem "sto lat!". A gdy już człowiek-pocisk (przebrany za husarza) spadnie, proponuję, żeby rozciągnąć po trybunie kopię "Panoramy Racławickiej" w odpowiedniej skali (tak, żeby zamknął się okrąg), która najlepiej odda do szpiku kości polski charakter koncertu, natomiast na płycie w tym czasie mógłby rozpocząć się szał recytowania inwokacji "Pana Tadeusza" (by podkreślić typowo polski charakter koncertu). Tylko to trzeba uzgodnić z organizatorami, ale skoro zapewne zgodzą się na paralotniarzy zrzucających na członków zespołu karteczki ze zdjęciami typowo polskich potraw, to nie powinni robić problemu.
Rzekłem.
Reply to this topic
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users