Owszem można sobie nagrać dla siebie radiowy kawałek ale jak ktoś udostępnia to w sieci to jest to nielegalne.Nagranie z radia nie jest kradzieżą.
Get On Your Boots
Started by
chrapcio
, sty 12 2009 11:27
1193 replies to this topic
Posted 18 stycznia 2009 - 17:35
zapisz sobie gdzieś i zgłoś pod koniec roku
a teraz już koniec off topa drodzy pańswo.
co do GOYBoobs - nie, po 20 sekundach raz przesłuchanych nie ocenię. ale powiem Wam, że spodziewam się że mi się nie spodoba, na pewno nie od razu. nie na to liczyłem szczerze mówiąc. wolałbym raczej miażdżącego Breathe/Only Love/Magnificent czy jak tam to się w końcu nazywa.
teraz będzie tak: ok, mamy singiel, fajnie, ale teraz czekam na prawdziwe i totalne nowe U2.
albo pozytywnie mnie zaskoczą
a teraz już koniec off topa drodzy pańswo.
co do GOYBoobs - nie, po 20 sekundach raz przesłuchanych nie ocenię. ale powiem Wam, że spodziewam się że mi się nie spodoba, na pewno nie od razu. nie na to liczyłem szczerze mówiąc. wolałbym raczej miażdżącego Breathe/Only Love/Magnificent czy jak tam to się w końcu nazywa.
teraz będzie tak: ok, mamy singiel, fajnie, ale teraz czekam na prawdziwe i totalne nowe U2.
albo pozytywnie mnie zaskoczą
Posted 18 stycznia 2009 - 17:44
http://pl.youtube.co...h?v=prleGsT7Znw tu jest połączenie wszystkich znanych fragmentów
Posted 18 stycznia 2009 - 18:23
To jest prawdziwe i totalnie nowe U2.
Totalne, nie totalnie nowe, miałem na myśli. I co innego to trochę znaczy, trudno mi wyjaśnić.
W sensie, ja myśle, że musi być jakieś 'vertigo tego albumu' no i to mi się na takie właśnie zapowiada.
Ale w przypadku U2 "I'm looking for spirit, not just kick-ass rock and roll", co znaczy, że może to i będzie zaje-wyje-w-kosmos czaderski super kawałek, ale ja czekam na coś, co znów mi wyrwie serce i wywieje duszę..
Edited by acr, 18 stycznia 2009 - 18:25 .
Posted 18 stycznia 2009 - 18:38
To jest prawdziwe i totalnie nowe U2.
Suuuuuper!! A ta gitarka!!! To jest to! Dobrze zrobiły Edge'owi lekcje u Page'a oraz wspólne granie z Whitem.
Czekam na całość w dobrej jakości, bo to wtedy gra jak trzeba. I co do Vertigo, ja nie chcę by to było Vertigo tej płyty, bo Vertigo zrobiło nadzieje na inny album niż był i było lekkie rozczarowanie. Ja chcę by inne utwory powalały już za pierwszym przesłuchaniem jak ten!! (no dobra na razie te kilkadziesiąt sekund )
Im więcej tego utworu słyszę tym bardziej stwierdzam, że powinien nazywać się Sexy Boots! To po prostu do niego pasuje i w tekście jest.
No to co myślicie, jak Austriacy puścili to może i u Kaczkowskiego coś będzie.....
Posted 18 stycznia 2009 - 22:12
Eee tam, z tego co słuchałem, nawet z tej jakości mi się bardzo podoba, energiczna i żywa. Jak ktoś chce żeby wiecznie grali ballady jak z TJT to.. hę. Pewnie tak samo komentowali Pop i Achtung Baby. Jestem gotowy się założyć, co do Popu na pewno. A płyta dla mnie świetna. Jak ktoś nie lubi zmian to U2 to nie zespół dla niego. Zaskakujące zmiany są wpisane w U2. Co więcej. Zawsze są dobre Nie wierze że nagle po 11. świetnych lub dobrych albumach nagrali "złe piosenki".
Mi się bardzo podoba.
Mi się bardzo podoba.
Posted 18 stycznia 2009 - 22:14
Jego opinia na temat GOYBŻe niby ja, czy że on? Jeśli chodzi o jego opinię to zgadzam się, że bullshit akurat w tym wypadku
To, że jednym się podoba, a drugim nie, to już dobrze; zespół nie boi się wydać czegoś eksperymentalnego, dziwnego, po tylu latach normalności. Piosenka nie przypomina nic co słyszeliśmy wcześniej, ta orientalna perkusja, chwytliwy riff. Mnie się podoba Jutro 9.15.
Reply to this topic
10 user(s) are reading this topic
0 members, 10 guests, 0 anonymous users