Chcesz kpić ??!!"Violet Hill" - "Get On Your Boots" 1:0
Get On Your Boots
Napisano 19 stycznia 2009 - 12:05
Get On Your Boots - 4+/5
2. To nie było tak! Chris mówił: "U2 to zespół, który musi się od nas uczyć".Nie rozumiem kompletnie dlaczego wyjeżdżacie z Coldplayem. Chris Martin nigdy nie mówił o ściganiu się z U2, wręcz podkreślał, że od U2 jego zespół musi się uczyć. Jeśli czujecie potrzebę porównywania U2 do Coldplay to niestety wskazuje na istnienie u Was coldplayowego kompleksu
Piękniś Chris, jak to usłyszał, to na pewno teraz zamknął się w pokoiku, w którym zwykle zamyka się po niedzielnym obiedzie i pisze lyricsy, i próbuje wymyślić coś na nową płytę. Sili się bardzo, by była jeszcze ambitniejsza, niż VLV OR DEATH AND ALL OF HIS FRIENDS (wtf? )
3. To nie my wymyśliliśmy sobie, że Coldplay jest zespołem lepszym i większym od U2, to tylko opinia fanów Coldplay, z której śmiejemy się do rozpuku, bo jest tego warta.
4. Violet Hill.... <lol>
5. "Muse tak gra sratata..." - Video też tak gra - mają gitary, perkusję, śpiewają.
Napisano 19 stycznia 2009 - 12:18
...a i tak z roboty mnie wywalą...nie ogarniam nic....ludzie do mnie dzwonią, a ja im prawie do słuchawki HEY, SEXY BOOTS!
Jak dla mnie - no okej niech będzie 4/5...jest fajnie Edge miszcz, Adama jak podpieli pod przestera to normalnie masakra, ech Larry....., no a Bonon....japy źle nie drze
Tyle na tą chwile.
Napisano 19 stycznia 2009 - 12:26
Porównywać z Violet Hill nie będę, bo już od dawna nie bawię się w porównywanie U2 z innymi artystami. U2 jest U2, a reszta muzyki jest reszta muzyki. U2 porównuje się tylko z U2. Ale powiem tyle, że Violet Hill mi się podobało, i był to najlepszy fragment ostatniej płyty Coldplay. GOYB mi się podoba, a najprawdopodobniej będzie to najsłabszy fragment NLOTH - to tyle I jeszcze jedna istotna różnica - z Coldplay robię się coraz większe eunuchy ( kulminacja to kawałek tytułowy z VLV ), natomiast U2 kolejny raz udowodnili, że mają JAJA !! Tak właśnie chciałem, żeby to były szybkie, mocne i konkretne trzy minuty na podgrzanie nastroju, a bez odkrywania nawet 1/10 kart ( tu też powtarza się koncept Vertigo, choć powtarzam, że nie widzę większych podobieństw stricte muzycznych ) - i sprawdziło się doskonale Ale więcej napiszę wtedy, kiedy już zaznajomię się z tym numerem tak, jak to zwykłem robić przy każdym nowym singlu U2 ( czyli 2 godziny na repeacie wieczorkiem ).
Napisano 19 stycznia 2009 - 12:26
"Violet Hill" - "Get On Your Boots" 1:0
lol master
CHACHACHACHACHACHA!!
Oh my goodness.
Pablo - Reszta Świata 3:0
Oddajemy walkowerem
Chcesz kpić ??!!
Złote Usta 2009 na tym forum są już rozstrzygnięte, gratuluję państwu
Ok , to uściślę:
wg mnie: "Violet Hill" - "Get On Your Boots" 1:0
Ale powiem tyle, że Violet Hill mi się podobało, i był to najlepszy fragment ostatniej płyty Coldplay. GOYB mi się podoba, a najprawdopodobniej będzie to najsłabszy fragment NLOTH - to tyle
Zwykle na singiel promocyjny nie daje sie najsłabszego kawałka. Zazwyczaj daje sie ten najlepszy, jednakże U2 przyzwyczaili nas, że od Achtung Baby tak nie postępują.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 19 stycznia 2009 - 12:28
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
-
Google (1)