Get On Your Boots
Posted 19 stycznia 2009 - 11:13
I najlepsze, że się konserwom nie podoba
VERTIGO IS DEAD.
HTDAAB IS DEAD.
COLDPLAY IS DEAD.
Edited by acr, 19 stycznia 2009 - 11:15 .
Posted 19 stycznia 2009 - 11:18
Dobry utwór to taki który nadaje się do zanucenia?
dobry utwór to taki co ma ciekawe brzmienie perkusji, basu?
Ten przesterowany bas z gitarką, miazga, miazga MIAZGA.
Ludzie! Muse tak gra od wielu lat. Jakoś wcześniej nikt sie tym nie podniecał.
Utwór właśnie po raz trzeci leci w Esce Rock. Jedynie co fajne to queenowy chórek i ten riff a'la Discotheque pod koniec utworu. Reszta -
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 19 stycznia 2009 - 11:21
To jest właśnie cała kwintesencja tego utworu, uderzyłes w sedno!Jeszcze nikt nie napisał - jak tu jest GĘSTO!...
COLDPLAY IS DEAD.
...a jak sie Depe pojawi to bedzie...
ACER IS DEAD.
Posted 19 stycznia 2009 - 11:24
Posted 19 stycznia 2009 - 11:28
Ależ to piękne. Przecież ten cudowny i czadowy kawałek nagrali faceci, którzy są już w wieku młodych dziadków. Rzeczywiście Chris Martin zje ze zgryzoty własne zęby - młody piękniś poszedł w pseudointelektualną głębię, a tu, jak słusznie zauważył conr4d, sam jeden Edż z riffem zmiata całe Coldplay ze sceny. Brawo.
Nie rozumiem kompletnie dlaczego wyjeżdżacie z Coldplayem. Chris Martin nigdy nie mówił o ściganiu się z U2, wręcz podkreślał, że od U2 jego zespół musi się uczyć. Jeśli czujecie potrzebę porównywania U2 do Coldplay to niestety wskazuje na istnienie u Was coldplayowego kompleksu
Posted 19 stycznia 2009 - 11:32
Nie rozumiem kompletnie dlaczego wyjeżdżacie z Coldplayem. Chris Martin nigdy nie mówił o ściganiu się z U2, wręcz podkreślał, że od U2 jego zespół musi się uczyć. Jeśli czujecie potrzebę porównywania U2 do Coldplay to niestety wskazuje na istnienie u Was coldplayowego kompleksu
Ja po prostu się raduję, że nowe U2 jest tak dobre, że nawet takie tuzy, jak Coldplay blakną przy nim w okamgnieniu.
Posted 19 stycznia 2009 - 11:34
Jakiś głęboko skrywany kompleks?
Po prostu Viva La Cośtam już nie istnieje. Jacyś ignoranci mieli zapędy żeby porównywać U2 z Coldplay, to się odniosłem. NO FUCKIN' WAY, BASTARDS!!! Tak, piszę tego posta z całą świadomością, wiem ze Darek mnie zabije i zaraz się wszyscy rzucą ale cóż, co mnie to obchodzi
Sory, ja się nadaje do Nocnych Powrotów a nie tu po tym poranku
Dobra, miał być zapis z czatu, to jest. Chciałem wkleić po prostu w posta ale forum tego nie łyka. Aha, ostrzegam, nie dla wrażliwych :
U2 GET ON YOUR BOOTS WORLD PREMIERE at U2 CHAT!
Edited by acr, 19 stycznia 2009 - 11:34 .
Posted 19 stycznia 2009 - 11:38
Jeśli czujecie potrzebę porównywania U2 do Coldplay to niestety wskazuje na istnienie u Was coldplayowego kompleksu
Ależ skąd, nikt tu nie ma żadnego kompleksu, co nie zmienia faktu, że Martin z kolegami spadówa na drzewo !!
W wersji dla Antyfanów: wolimy zżyny z QOTSA niż z Alizee
Posted 19 stycznia 2009 - 11:42
psiakrew, pablo ogluchles?
Przeciez to najmocniej uderza z tego wszystkiego ; ))!
Jeszcze raz zapraszam do posłuchania Muse.
Ależ skąd, nikt tu nie ma żadnego kompleksu, co nie zmienia faktu, że Martin z kolegami spadówa na drzewo !!
"Violet Hill" - "Get On Your Boots" 1:0
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 19 stycznia 2009 - 11:43
Z tym zapisem to wygląda to troche tak jakby mi ktoś właził do sypialni w najmniej stosownym momencie, ale już pal-licho...
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users