dodałabym jeszcze "Let me hear the sound", a w czasie w mniej więcej 2:18 Bono tak rozkosznie zjeżdża głosem
mhmm - fajne to ten moment i sam początek to na chwilę obecną (po 5 przesluchaniach) moje ulubione
Napisano 19 stycznia 2009 - 09:51
Napisano 19 stycznia 2009 - 10:01
Pierwsze, co mi przyszło na myśl, to "takie wykastrowane qotsa". 3/10.
Napisano 19 stycznia 2009 - 10:02
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 19 stycznia 2009 - 10:04
Napisano 19 stycznia 2009 - 10:16
Napisano 19 stycznia 2009 - 10:24
Dołączam się! Było POP, ale to jednak jest coś kompletnie innego, dla mnie świeżego! Tak wiele osób chciało powrotu do tej właśnie płyty, a mamy tu misz-masz elektroniki, świetnego groove'u, elektronicznej perkusji, mocy, gitar, a dalej słychać narzekania...Już widać, że utwór budzi skrajne emocje.
W porówananiu do pierwszych odsłuchań Vertigo Buty zdecydowanie bardziej mnie porwały.
Rozumiem, że może się nie podobać, ale jakoś nie mogę zrozumieć głosów, że nie jest to coś odkrywczego i świeżego
Napisano 19 stycznia 2009 - 10:26
Dołączam się! Było POP, ale to jednak jest coś kompletnie innego, dla mnie świeżego! Tak wiele osób chciało powrotu do tej właśnie płyty, a mamy tu misz-masz elektroniki, świetnego groove'u, elektronicznej perkusji, mocy, gitar, a dalej słychać narzekania...
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Taka nasza Polska naturaDołączam się! Było POP, ale to jednak jest coś kompletnie innego, dla mnie świeżego! Tak wiele osób chciało powrotu do tej właśnie płyty, a mamy tu misz-masz elektroniki, świetnego groove'u, elektronicznej perkusji, mocy, gitar, a dalej słychać narzekania...
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych