Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- (29 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Wielki Antycypator Setlistowy - czyli co nam zagrają na kolejnej trasie.
Napisano 07 styczeń 2009 - 19:54
Czy my już robiliśmy typowania co do tego, jakie kawałki zostaną zaprezentowane na kolejnej trasie ? Oczywiście poza numerami z nowej płyty ( o tym pomyślimy po jej wydaniu ). Moim zdaniem najbardziej prawdopodobne powroty to:
- Tryin' To Throw Your Arms Around The World ( jakoś tak czuję już od dawna, że to musi wrócić )
- Twilight ( wróciło An Cat Dubh na VT, teraz czas na to )
- Seconds / Surrender ( niestety, świat znów wszedł w okres konfliktowy - to " idealny " moment, by przypomnieć sobie o albumie War, może nawet odkurzą Like a Song, kto wie ? Na decyzję może wpłynąć też wspomnienie Red Rocks, w związku z reedycją )
- Tryin' To Throw Your Arms Around The World ( jakoś tak czuję już od dawna, że to musi wrócić )
- Twilight ( wróciło An Cat Dubh na VT, teraz czas na to )
- Seconds / Surrender ( niestety, świat znów wszedł w okres konfliktowy - to " idealny " moment, by przypomnieć sobie o albumie War, może nawet odkurzą Like a Song, kto wie ? Na decyzję może wpłynąć też wspomnienie Red Rocks, w związku z reedycją )
Napisano 07 styczeń 2009 - 19:57
ja myślę, że czeka nas powrót jakichś kawałków z POPa, możliwe że też z Zooropy. To całe gadanie o innywacyjności i odmienności, oryginalności i wspaniałości NLOTH, jakoś mnie tak nastraja, że U2 wrócą do swoich najodważniejszych albumów. Zwłaszcza, że oba albumy były ostatnio mało ograne (fakt, Stay + kilka kawałków z POPa na ET, ale już na VT fragmenty obydwu albumów były baaardzo rzadką niespodzianką).
Napisano 07 styczeń 2009 - 20:00
(skoro już jest kilka postów, niech moderatorzy razem z tym przeniosą ew. do innego wątku).
Ja liczę też na realizację przecieków z prób przed VT. Legendy głosiły, że zespół ćwiczył wtedy takie rarytasy jak A Celebration, Ultraviolet, October.. October wróci oczywiście jako wstęp do New Year's Day.
Ja liczę też na realizację przecieków z prób przed VT. Legendy głosiły, że zespół ćwiczył wtedy takie rarytasy jak A Celebration, Ultraviolet, October.. October wróci oczywiście jako wstęp do New Year's Day.
Napisano 07 styczeń 2009 - 20:09
Ja mam nadzieję, że nie obejdzie się bez SYCMIOYO no i chciałbym usłyszeć Vertigo live bo to taki energiczny stadionowy kawałek, który zawsze kojarzy mi się z koncertem U2 
A co do starych kawałków nie pogniewałbym się na Like a song ... i Twilight
A co do starych kawałków nie pogniewałbym się na Like a song ... i Twilight
http://www.youtube.com/user/lookassU2 - relacja video z Wiednia :)
Napisano 07 styczeń 2009 - 20:42
Użytkownik depe dnia 7-1-2009, 08:04 PM napisał
12-14 Greatest Hits (WOWY,Pride,Bullet,Streets,One itd)
A Ty ciągle swoje
Mam nadzieję, że na nowej trasie zagrają podobną ilość takich greatest hits jak: The Ocean, An Cat Dubh/Into The Heart, The Eletric Co., Gloria, Running To Stand Still, Zoo Station, Miss Sarajevo, Kite
Oczekiwania mam wielkie, ale w graniach rozsądu. Liczę, że na trasie zagrane zostaną przede wszystkie kawałki z nowego albumu. W związku z urodzajem utowrów które mogliby zagrać liczę, że może zwiększą się "objętościowo" same koncerty.
Trudno w chwili obecnej przewidzieć jakie są realne szanse na zagranie poszczególnych kawałków. Liczę, że fakt reedycji wpłynie na większą liczbę rzadziej granych utworów z pierwszych albumów. Myślę, że w odstawkę pójdzie Boy (zapewne pojawi się I Will Follow albo Out Of Control) kosztem Octobera czy Wara. No i oczywiście bardzo liczę na silny akcent popowy. Czuję, że mogą zrobić "mini-Popmart" na wzór "mini-Zoo TV" na Vertigo Tour.
Sygnatura zaktualizowana - :) :) :) - dla Anji.S
Napisano 07 styczeń 2009 - 20:56
I kolejna kwestia - ile i które kawałki z HTDAAB pozostaną w secie ? Na VT stale były obecne tylko dwa numery z płyty poprzedzającej: Elevation i Beautiful Day, potem okazjonalnie tylko dochodziły Walk On i Stuck ( oraz bodajże raz In A Little While ). Ja stawiam na Vertigo i SYCMIOYO, oraz okazjonalnie All Because Of You i Original Of The Species, może City Of Blinding Lights. Z ATYCLB myślę, że nie zniknie Beautiful Day ( cieszące się wyraźną atencją zespołu ), natomiast co do pozostałych przewiduję zmiany - może wróci Kite, może New York.. a może coś specjalnego ( np. Peace On Earth w pełnej wersji - znowu adekwantnie do sytuacji światowej ).
Napisano 08 styczeń 2009 - 23:47
Wąt wydzielon.
Dużo będzie zależało od charakteru nowego albumu i w sumie dopiero po wydaniu NLOTH spróbuję pozgadywać, co mogą zagrać.
Nie obraziłbym się za jakieś nie-hiciory z pierwszych płyt i restauracje Pop'u w stylu Discotheque z VT.
Z którego kawałka z tych z których oni nie mogą zrezygnować, Wy byście zrezygnowali?
Sunday po Vertigo Tour mi się troszkę przejadło. Pride jest za wolno i bez mocy. Chyba te dwa.
Dużo będzie zależało od charakteru nowego albumu i w sumie dopiero po wydaniu NLOTH spróbuję pozgadywać, co mogą zagrać.
Nie obraziłbym się za jakieś nie-hiciory z pierwszych płyt i restauracje Pop'u w stylu Discotheque z VT.
Z którego kawałka z tych z których oni nie mogą zrezygnować, Wy byście zrezygnowali?
Sunday po Vertigo Tour mi się troszkę przejadło. Pride jest za wolno i bez mocy. Chyba te dwa.
Użytkownik acr edytował ten post 08 styczeń 2009 - 23:49
Udostępnij ten temat:
- (29 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Pomoc

Dodaj odpowiedź