Survivor Singles - 52 niezapomniane kawałki. Wszystkie single!
Napisano 05 lutego 2009 - 14:59
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Napisano 05 lutego 2009 - 16:01
#1263 Guest_VeRTi-go_*
Napisano 05 lutego 2009 - 16:56
Jeśli czujesz do mnie awersję, to powiedz mi to, co masz do mnie osobiście. I, zapewne się tego wyprzesz, ale Ty jesteś... zazdrosna? Bo zdaje się, że już nie pierwszy raz obruszyłaś się na coś, co ktoś (ja) napisał, odwołując się do pana Acra. I wiesz... chodzi o to, że Acr chyba nie jest na Twoją wyłączność? To po prostu kolega. A forum nie jest po to, żeby jakieś swoje osobiste żale wyrzucać itd.A my niedługo zyskamy tyle, że zaczniesz występować jako główne straszydło w naszych nocnych koszmarach....
Napisano 05 lutego 2009 - 17:00
Głosu nie oddam na żaden z kawałków bo obydwa powinny znaleźć się w "10"A my niedługo zyskamy tyle, że zaczniesz występować jako główne straszydło w naszych nocnych koszmarach....
City of blinding lights
A Ty Panno Anno jesteś kobietą, która ma nieustający okres, i która nie potrafi go dobrze ukryć.
Jesteś systematycznie zarozumiała i dosadna w swych niecnych, żałosnych "dopalaczach".
Napisano 05 lutego 2009 - 17:08
Napisano 05 lutego 2009 - 17:11
Co za debilne zdanie... Normalnie kosmos. Chicochicolinka to ty chyba jesteś na jakichś "dopalaczach".Jesteś systematycznie zarozumiała i dosadna w swych niecnych, żałosnych "dopalaczach".
Popatrz no. Jak włączasz słownik synonimów, i chcesz znaleźć coś co mądrze brzmi, a znaczy to samo, co coś, co brzmi zwyczajnie, to upewnij się, że w zdaniu, w którym tego czegoś użyjesz, nie będzie brzmiało jak totalny kretynizm.
Napisano 05 lutego 2009 - 17:13
Napisano 05 lutego 2009 - 17:15
Zdecydowanie City Of Blinding Lights
LNON 20-19 COBL o ile mnie wzrok nie myli
Napisano 05 lutego 2009 - 17:43
To zdanie zawiera wiele przymiotników - jest dosyć barwne, a nauczyłem się tego w czasach gimnazjum, dzięki czemu dostawałem 4 i 5 z wypracowań klasowych itp. Zawsze lubiłem język polski, uwielbiałem gramatykę, a ktoś taki jak Ty nie będzie mnie uczył korzystania ze słownika synonimów.Co za debilne zdanie... Normalnie kosmos. Chicochicolinka to ty chyba jesteś na jakichś "dopalaczach".
Popatrz no. Jak włączasz słownik synonimów, i chcesz znaleźć coś co mądrze brzmi, a znaczy to samo, co coś, co brzmi zwyczajnie, to upewnij się, że w zdaniu, w którym tego czegoś użyjesz, nie będzie brzmiało jak totalny kretynizm.
Zresztą Twoja pozorna obrona Panny Anny nic nie pomoże, jedynie gratuluję lojalności.
Aha, jeszcze nie ujęto niebezpiecznego przestępcy - megafana, a Ty detektywie zdaje się zgubiłeś główny trop - och jak mi przykro, gdybym mógł coś wymyślić, zrobić. Jaki ja bezsilny drogi Witasie...
Napisano 05 lutego 2009 - 17:45
To zdanie zawiera wiele przymiotników - jest dosyć barwne, a nauczyłem się tego w czasach gimnazjum, dzięki czemu dostawałem 4 i 5 z wypracowań klasowych itp. Zawsze lubiłem język polski, uwielbiałem gramatykę, a ktoś taki jak Ty nie będzie mnie uczył korzystania ze słownika synonimów.
Zresztą Twoja pozorna obrona Panny Anny nic nie pomoże, jedynie gratuluję lojalności.
Aha, jeszcze nie ujęto niebezpiecznego przestępcy - megafana, a Ty detektywie zdaje się zgubiłeś główny trop - och jak mi przykro, gdybym mógł coś wymyślić, zrobić. Jaki ja bezsilny drogi Witasie...
A zresztą Last Night On Earth
Chico, proszę Cię! Ja rozumiem, że niektórzy nie potrafią przymknąć oka na ironię Witasa, ale czy mi się tylko wydaje, czy ze złośliwości pozwolisz, żeby odpadł taki kawałek jak LNOE?!
Bez urazy.
Napisano 05 lutego 2009 - 17:47
@Panna Anna & VeRTi-go - dziewczyny, wrzućcie na luz!
to samo tyczy się użytkowników: Witas & Chico la verdad
jak nie odpadnie COBL to się obrażę, chociaż z drugiej strony jak nie teraz to i tak w następnej rundzie LNOE odpadnie
Napisano 05 lutego 2009 - 17:55
Twoją fascynację filologią polską widać na każdym kroku Powiedz mi, skąd oni cię wzięli?a nauczyłem się tego w czasach gimnazjum, dzięki czemu dostawałem 4 i 5 z wypracowań klasowych itp. Zawsze lubiłem język polski, uwielbiałem gramatykę, a ktoś taki jak Ty nie będzie mnie uczył korzystania ze słownika synonimów.
To nie jest obrona, bo tu nie ma przed czym bronić (PA chyba zgodzi się ze mną, że w dupie ma takie lamerskie przyśpiewki), to jest zwrócenie twojej uwagi na fakt, że niemiłosiernie bełkoczesz tą swoją piękną polszczyzną.Zresztą Twoja pozorna obrona Panny Anny nic nie pomoże, jedynie gratuluję lojalności.
W sumie to nawet nie będę się starał zrozumieć, o co ci może chodzić, bo zasypywać to forum swoimi pseudointeligenckimi wypocinami rodem z 4-5 klasy podstawówki (chyba o to jednak chodziło z tymi cyferkami) będziesz jeszcze wiele razy, a gdybym za każdym razem miał się zastanawiać, cóż takiego miałeś na myśli, to bym chyba zwariował.Aha, jeszcze nie ujęto niebezpiecznego przestępcy - megafana, a Ty detektywie zdaje się zgubiłeś główny trop - och jak mi przykro, gdybym mógł coś wymyślić, zrobić. Jaki ja bezsilny drogi Witasie...
#1273 Guest_depe_*
Napisano 05 lutego 2009 - 17:55
to samo tyczy się użytkowników: Witas & Chico la verdad
jak nie odpadnie COBL to się obrażę
@Panna Anna & VeRTi-go - dziewczyny, wrzućcie na luz!
Chico, proszę Cię! Ja rozumiem, że niektórzy nie potrafią przymknąć oka na ironię Witasa, ale czy mi się tylko wydaje, czy ze złośliwości pozwolisz, żeby odpadł taki kawałek jak LNOE?!
Bez urazy.
Uprasza się o nie wywieranie presji w survivorze pod płaszczykiem Wujka 'Dobra Rada'
Napisano 05 lutego 2009 - 17:59
Głosu nie oddam na żaden z kawałków bo obydwa powinny znaleźć się w "10"
Napisano 05 lutego 2009 - 18:00
Ze słownika języka polskiego. Musisz złożyć pretensje do moich polonistek.Twoją fascynację filologią polską widać na każdym kroku Powiedz mi, skąd oni cię wzięli?
To nie jest obrona, bo tu nie ma przed czym bronić, to jest zwrócenie twojej uwagi na fakt, że niemiłosiernie bełkoczesz tą swoją piękną polszczyzną.
W sumie to nawet nie będę się starał zrozumieć, o co ci może chodzić, bo zasypywać to forum swoimi pseudointeligenckimi wypocinami rodem z 4-5 klasy podstawówki będziesz jeszcze wiele razy, a gdybym za każdym razem miał się zastanawiać, cóż takiego miałeś na myśli, to bym chyba zwariował.
Dowartościowałeś się?, czy jeszcze Ci mało. Warte jest to odzywek z piaskownicy?
Zresztą dyskutując z Tobą o czymś w takim na forum fanów U2 w survivorze singli, zastanawiam się kiedy popadłem w ta paranoję.
Dajmy na to, że ja jestem dziwakiem, a Ty jesteś rozumny. Zadowolony?, czy jeszcze lizaka gratis zaaplikować?
Napisano 05 lutego 2009 - 18:04
#1277 Guest_Mac_*
Napisano 05 lutego 2009 - 18:05
#1278 Guest_depe_*
Napisano 05 lutego 2009 - 18:07
Wiem o cocho.Mi nie chodzi o wywieranie presji, tylko zadałam pytanie. Jeśli nie wiesz o co chodzi, to przeczytaj jego wypowiedź kilka postów wcześniej:
Jest to chyba jedyny topic na tym forum, w którym przeczytałem każdy jeden post
Jaką masz pewność, że głos Chico był powodowany tylko złośliwością?
A nawet jeśli była to złośliwość w stosunku do Witasa, to co Tobie do tego?
Każdy głosuje jak chce, osobiste sympatie i antypatie są integralną częścią survivorów..
Napisano 05 lutego 2009 - 18:10
Leccie dalej z glosowaniem i bez zasmiecania
http://www.u2.szczecin.pl
Napisano 05 lutego 2009 - 18:11
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych