Skocz do zawartości

Survivor Singles - 52 niezapomniane kawałki. Wszystkie single!

• Please log in to reply
2765 replies to this topic

#1061 madeinpoland

madeinpoland

Użytkownik

• Members
  • 994 Postów

Napisano 28 stycznia 2009 - 20:48

Please
Sometimes You Can't Make It On Your Own
City Of Blinding Lights
Dołączona grafika

#1062 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 Postów

Napisano 28 stycznia 2009 - 21:26

A weźcie się odpier... dzielcie. Łookej? Dopieprzcie się do tych, którzy głosują na "Sometimes..." albo "Stuck...". Nie mam zamiaru się przejmować, że jakiś ... neguje moje decyzje. Poza tym, chyba wiadomo, że głosując na dane single nie bierze się pod uwagę samej piosenki, ale zawartości singla. Dla mnie zawartość "One tree Hill" nie jest zadowalająca. I wszystko!
Co do samego songa "One Tree Hill" nie mam nic przeciwko. Ale przepraszam szanownych, że uraziłam was tą decyzją.

Nie żebym się czepiał, ale co takiego nadzywaczjnego jest na singlu do Sometimes jako b'side w porównaniu do One Tree Hill ?? Bo moim zdaniem kilka nie najwyższych lotów remixów to też nic nadzwyczajnego.

... :P

#1063 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 Postów

Napisano 28 stycznia 2009 - 21:28

kontunuując komęty bardziej wizualne:

Dołączona grafika

jezusiesłodki.
oku**a.
ojapi**dole.
nie. nie. NIE.

powiedzcie, że jestem nawalony w trzy dupy i mi sie przywidział ten głos.
błagam.

Utwierdzacie mnie w przekonaniu, że pewnie większość osób głosuje nie przez pryzmat singla, ale samego utworu, a jak sam widziałem do tego posłużyły odpowiednie survivory.
Teraz to ja mógłbym napisać, że jesteście konserwatywni, ale tak nie myślę

#1064 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 28 stycznia 2009 - 21:34

A kiedyś mi ukradziono The Joshua Tree i tak jej nie miałem przez rok. Ok, trudno, jakoś żyłem. Nie byłem wtedy aż takim fanem tego albumu (dziś - sacred & secular :) ). Pewnego dnia robiłem sobie coś w domu, było włączone radio. Poleciało One Tree Hill i dwie godziny później wróciłem do domu bez ostatnich pieniędzy, ale z egzemplarzem Joshua Tree w ręku. Więc proszę mi nie pieprzyć, jeśli łaska, że oderwany od reszty, jako singiel, nie jest równie genialny.

Dziękuję za uwagę.
A, aha. Survivory od tego są, żeby krew się lała, więc nie ma się co burzyć, że się burzymy na głosy z którymi się skrajnie nie zgadzamy i z nożem na gardle byśmy ich nie poparli.

#1065 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 Postów

Napisano 28 stycznia 2009 - 21:38

A kiedyś mi ukradziono The Joshua Tree i tak jej nie miałem przez rok. Ok, trudno, jakoś żyłem. Nie byłem wtedy aż takim fanem tego albumu (dziś - sacred & secular :) ). Pewnego dnia robiłem sobie coś w domu, było włączone radio. Poleciało One Tree Hill i dwie godziny później wróciłem do domu bez ostatnich pieniędzy, ale z egzemplarzem Joshua Tree w ręku. Więc proszę mi nie pieprzyć, jeśli łaska, że oderwany od reszty, jako singiel, nie jest równie genialny.

Dziękuję za uwagę.
A, aha. Survivory od tego są, żeby krew się lała, więc nie ma się co burzyć, że się burzymy na głosy z którymi się skrajnie nie zgadzamy i z nożem na gardle byśmy ich nie poparli.

Nie sposób wchodzić w tym momencie w dalszą polemikę, ale są rzeczy daleko cenniejsze niż złoto i brylanty.

@Max: nie lubisz nastrojowego U2?

#1066 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 28 stycznia 2009 - 21:39

Za taki nastrój to ja dziękuję;)

#1067 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 28 stycznia 2009 - 21:39

Utwierdzacie mnie w przekonaniu, że pewnie większość osób głosuje nie przez pryzmat singla, ale samego utworu, a jak sam widziałem do tego posłużyły odpowiednie survivory.

Utwierdzasz nas w przekonaniu, że nie chce Ci się kryć, że wszystkich w koło masz za, delikatnie mówiąc, przygłupów ;-)

#1068 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 Postów

Napisano 28 stycznia 2009 - 21:52

Utwierdzasz nas w przekonaniu, że nie chce Ci się kryć, że wszystkich w koło masz za, delikatnie mówiąc, przygłupów ;-)

Nie.
A korzystając z okazji równie szczerze Tobie przyznam, że choćby nie wiadomo co, Ty masz obowiązek zgrywać cyrkowego pajaca na tym forum.

A żeby nie offtopować tylko, dodam, że podium będzie pewnie zarezerwowane dla singli 80'.

#1069 Fledge

Fledge

Admin

• Members
  • 1 019 Postów

Napisano 28 stycznia 2009 - 22:17

A żeby nie offtopować tylko, dodam, że podium będzie pewnie zarezerwowane dla singli 80'.

Najlepsze były. Co nie znaczy, ze w 80's wszystko było dobre.
U2

#1070 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 28 stycznia 2009 - 22:22

Wolę zgrywać cyrkowego pajaca niż przewrażliwionego geja próbującego zaszpanować prześwietnym słownictwem ale nie znającego się na obsłudze słownika synonimów.

#1071 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 01:00

Mysterious Ways
Electrical Storm
City Of Blinding Lights

a, dobra. się już wtrącę z obowiązku. wiecie co, Panowie..

Użytkownik acr edytował ten post 29 stycznia 2009 - 01:04

#1072 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 12:59

Electrical Storm
Mysterious Ways
Wild Horses

Nie jestem w stanie sobie wyobrazić większej rozbieżności gustów niż ta pomiędzy mną, a osobami, które głosują na One Tree Hill w momencie, gdy jeszcze nie odpadło Electrical Storm. To niewiarygodne, że jesteśmy fanami tego samego zespołu.
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#1073 Guest_VeRTi-go_*

Guest_VeRTi-go_*
  • Guests

Napisano 29 stycznia 2009 - 13:48

Nie jestem w stanie sobie wyobrazić większej rozbieżności gustów niż ta pomiędzy mną, a osobami, które głosują na One Tree Hill w momencie, gdy jeszcze nie odpadło Electrical Storm. To niewiarygodne, że jesteśmy fanami tego samego zespołu.

Jesteś widocznie za mało romantyczny, za zimny :P. Nie lubisz piosenek smętowato- miłosnych? ;].
To, czy ktoś woli One Tree Hill od Electrical Storm itd. zależy od preferowanych nastrojów w piosenkach i od własnego temperamentu. Albo od obecnego stanu ducha.

#1074 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 29 stycznia 2009 - 14:17

@VeRTi-go tu raczej nie chodzi o to kto jest romantyczny, lub czy ktoś lubi piosenki o kotach. Tu chodzi o to, że jedne piosenki są robione dla jaj i nie mają większego wpływu na twórczość zespołu jak ES, a jedne są kanonem ich twórczości i wyrzucać ich NIE MOŻNA! Ja nie wyobrażam sobie wyrzucić nic z JT, a zwłaszcza One Tree Hill które jest genialne od początku do końca. No gdyby mi pozostał dylemat przy końcu zabawy to można by jeszcze przeboleć, ale na tym etapie zabawy gdy zostały takie kawałki jak

Mysterious Ways
Staring At The Sun
Electrical Storm

jest niewybaczalne!

#1075 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 14:22

Jesteś widocznie za mało romantyczny, za zimny.

One Tree Hill jest 80 000 razy bardziej romantyczne i " gorące " niż Electrical Storm.

Nie lubisz piosenek smętowato- miłosnych? ;].

Lubię wszystkie rodzaje piosenek, ale bardziej lubię te genialne ( jak One Tree Hill ) od tych przeciętnych ( jak EStorm ).
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#1076 madeinpoland

madeinpoland

Użytkownik

• Members
  • 994 Postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 14:39

O kur.... Tyle zamieszania o głupie głosowanie, które ma być zabawą! JPD... Też mogę się denerwować, że wyrzuciliście Mofo na tym etapie, ale co zrobie? Takie są zasady gry. W jakieś głupkowate polemiki jak erudyci Chico i Witas nie zamierzam się wdawać. Chłopcy i dziewczęta trochę luzu!
Dołączona grafika

#1077 Spider

Spider

Użytkownik

• Members
  • 133 Postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 14:39

One Tree Hill jest 80 000 razy bardziej romantyczne i " gorące " niż Electrical Storm.
Lubię wszystkie rodzaje piosenek, ale bardziej lubię te genialne ( jak One Tree Hill ) od tych przeciętnych ( jak EStorm ).

Electrical Storm jest 80 000 razy bardziej romantyczne i " gorące " niż One Tree Hill.
Lubię wszystkie rodzaje piosenek, ale bardziej lubię te genialne ( Electrical Storm ) od tych przeciętnych ( jak One Tree Hill ).
Fuck The Past, Kiss The Future !

#1078 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 14:50

lubię te genialne ( Electrical Storm ) od tych przeciętnych ( jak One Tree Hill ).

zabawne

#1079 Guest_VeRTi-go_*

Guest_VeRTi-go_*
  • Guests

Napisano 29 stycznia 2009 - 14:53

O kur.... Tyle zamieszania o głupie głosowanie, które ma być zabawą! JPD...

Zamieszanie musi być! Bez tego niektórzy nie przeżyją ;].

Indywidualny gust i tyle. Jakby okrzyknięto powszechnie np. "POP" płytą nr 1. wśród U2, to bardziej by się oburzali co niektórzy, że ktoś na tym etapie zagłosował na "Please" niż na "One Tree Hill". Tak to wygląda.

#1080 julia

julia

Użytkownik

• Members
  • 99 Postów

Napisano 29 stycznia 2009 - 15:14

A to ciekawe że ES był dla jaj robiony ....

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych