Galeria
Posted 08 marca 2015 - 23:10
Dla mnie to zdjęcie jest mocarne i świadczy o dużym dystansie do siebie Przecież oni musieli być świadomi tego jak to wygląda Może to takie nawiązanie do okładki SOI. Zauważyć warto też, że Adam i Larry mają ręce pod kołderką, natomiast Bono i Edge mają ręce na kołdrze. To ewidentne nawiązanie do nazwy trasy - "Innocence" reprezentują panowie po lewej, a "Experience" ci po prawej
Posted 11 marca 2015 - 17:41
kiedyś dawno temu:)
Ooo świetne! Jakby ktoś miał te zdjęcia bez znaku wodnego (czy to jeszcze znak wodny?) to będę dźwięczny
Posted 11 marca 2015 - 18:19
Ojej, jakie fajne zdjęcia, zwłaszcza to z rozbawioną panią i z autografem <3
Ale faktycznie to wielkie COŚ na zdjęciach mogliby sobie darować, bo oprócz tego są naprawdę w dobrej jakości.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Posted 16 marca 2015 - 18:28
Ooo Andrea, dawno jej nie widziałem
Posted 16 marca 2015 - 22:08
Moim pierwszym spostrzeżeniem jest nowa fryzura Larry'ego No i widać że oprócz zginania Bono jakoś włada tą ręką więc tragedii nie ma + Wiadomo że raczej nagrania się nie doczekamy , zresztą byłby to pewnie duży nietakt , ale jestem ciekawy jak zabrzmiało OL Jeśli w wersji z Oscarów to super , bo nie obraziłbym się gdyby ten numer wkradł się na trasę do sekcji akustycznej
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users