10. Posty zawierające emotikonę lub ich ciąg oraz posty zawierające długie ciągi znaków interpunkcyjnych (np. !!!!!!!!!!!!!!!!!!) i nic więcej są traktowane jako nie wnoszące nic do dyskusji i będą kasowane.
Galeria
Posted 06 stycznia 2010 - 19:14
Posted 27 stycznia 2010 - 16:28
..następuje koniec swiata, ostatni ktorzy przetrwali i ci co maja kase, dostaja sie do kosmicznych arek (ark??), sekundy dziela nas od zaglady, 3...2...1...
Tu obok McCartney, tam Gilmour.. a za sterami Paul i Edek..
http://www.u2.szczecin.pl
Posted 24 lutego 2010 - 19:02
Ożesz ty Zostaje mi tylko analiza nie zdjęcia, lecz czegoś innego. Wszak nie wypada się powtarzać...Prosimy o naukową analizę tego zdjęcia.
(wiedza wyniesiona z jakiegoś przedmiotu w ramach studiów)
Rozprawa pseudonaukowa mgr takiejtoatakiej pisana pod kierunkiem prof dr upierdliwego Maxa na wydziale humorologii stosowanej pt Analiza depresji maniakalnej na przykładzie rodzaju wybieranych przez pacjenta zdjęć.
Praca ma charakter teoretyczno-badawczy, a warunkiem podjęcia jakichkolwiek działań naukowych jest określenie problemu, który określa cel i zakres badań. A tak naprawdę piszę bo profesor mi kazał (korektor niech wykreśli to zdanie). Celem powstania pracy jest wykazanie związku pomiędzy stanem mentalnym pacjenta a a typem wybieranych przez niego fotografii. A że każdy pacjent jest chory, na diagnozę wstępną autor publikacji proponuje depresję maniakalną. (bo brzmi psychologicznie)
Badanie przeprowadzono w dniu 24 lutego, kiedy wszyscy rozsądni ludzie albo mają ferie, albo biorą urlopy (jak wskazuje materiał źródłowy umieszczony w przypisach). Jednakże 0,09% populacji, jak wskazuje źródło, zamiast uczyć się do sesji lub szusować na nartach, siedzi na forach czytając lub publikując bzdury (korektor wykreślić lub zamienić ostatnie słowo). Niniejsza praca wpisuje się w tenże nowoczesny nurt rozrywki młodzieżowej.
W celu określenia stanu psychicznego pacjenta zostanie pokrótce dokonana analiza wybranego zdjęcia z postu http://u2forums.com/...t...st&p=150793. Zdjęcie ma charakter zdecydowanie rodzinny. Czułe gesty obejmowania synka przez ojca świadczą wybitnie o tęsknotach pacjenta za familią, kompleksie znanego jako ,,tatusiu przytul" tudzież o innej, nieznanej autorowi żądzy przebywania w gronie rodzinnym.
Sądząc po krótkim, acz wymownym komentarzu pacjenta do zdjęcia uznać należy, iż pod damskim nickiem naprawdę kryje się baba (korektor zamienić ostatnie słowo na inne w celu uniknięcia ataku fe-ministek). Jak trafnie podaje tata autora niniejszej pracy ,,każda babę roztkliwia widok dzieciaka" (przypis w bibliografii). Zatem pacjent naprawdę jest kobietą, która albo za tatusiem tęskni, albo zegar biologiczny do dzieciaka jej tyka. A te zjawiska z kolei wywołują w psychice stany depresyjne, co stanowi dowód potwierdzający analizę wstępną niniejszej pracy.
Ponadto stwierdzić należy, iż pacjentce już nieraz zdarzało się wyszukiwać u2zdjęcia i u2filmiki o charakterze rodzinnym, zatem jej depresja ma charakter maniakalny. O popędach marinistycznych już nie wspominając (świadczy o tym wybijający się motyw morza zarówno na zdjęciu, jak i w avatarze pacjentki). Może to wynikać z niedoczynności tarczycy albo inny diabeł.
Wnioski do przyszłych badań - nie robić nic. Depresja wyleczy się sama wraz z nastaniem wiosny (przylecą bociany lub inne babskie tragedie). By wyleczyć popędy marinistyczne o podłożu tarczycowym, zaleca się zażywanie jodu. Niestety stan maniakalny pozostanie i objawiał się będzie m. in. działalnością na drzewkowym forum.
Niniejszym zwracam się z prośbą do prof Maxa o zaliczenie pracy i wpis do indexu
Posted 25 lutego 2010 - 20:57
Nie mogłam się powstrzymać, żeby tu tego nie wkleić hihi
Posted 26 lutego 2010 - 16:07
Dziękuję, przyjemność stukania w klawiaturę po mojej stronie . Zdjęcie pochodzi stąd: http://mommyblips.co..._and_the_beach/nie jestem Maxsem i nie ocenie twojej pracy.
Ale ta twoja analiza muszę ci powiedzieć bardzo mi się podoba.
( skąd masz to zdjęcie) z jakiej stronki?
Posted 02 marca 2010 - 12:21
... a więc, Bono na rowerze:
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Posted 07 marca 2010 - 13:49
Posted 07 marca 2010 - 22:20
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users