Galeria
Started by
Max
, sty 27 2007 14:33
1760 replies to this topic
#342 Guest_depe_*
Posted 18 czerwca 2009 - 13:07
Posted 22 czerwca 2009 - 06:35
depe super fotke wynalazles !!!
taka okladkowa !! - az prosi sie na jakas okladke lub plakat ....
taka okladkowa !! - az prosi sie na jakas okladke lub plakat ....
Posted 25 października 2009 - 08:25
W czeluściach dysku znalazłem, więc wrzucam powszechnie znane zdjęcie.
Otóż jest to jedna z moich ulubionych fot.
Zdjęcie zostało zrobione 12 lutego 1982 w Nowym Orleanie, zaraz przy rzece Mississippi.
Fotograf - Anton C., który wtedy spotkał się po raz pierwszy z zespołem. Dzień po koncercie, w godzinach popołudnowych czyli właśnie 12 lutego, zrobił pierwszą sesję fotograficzną zespołowi. Do współpracy doszło poprzez namowy jakiegoś dziennikarza muzycznego New Muscial Express z tego co pamiętam (nazwisko jest pewnie gdzieś w sieci).
Historia warta wspomnienia z tego względu również, że zespół po raz pierwszy w karierze zagrał na łodzi zwanej "President", zacumowanej właśnie na Mississippi. Podobno za backstage służyła kabina kapitana, lol.
Otóż jest to jedna z moich ulubionych fot.
Zdjęcie zostało zrobione 12 lutego 1982 w Nowym Orleanie, zaraz przy rzece Mississippi.
Fotograf - Anton C., który wtedy spotkał się po raz pierwszy z zespołem. Dzień po koncercie, w godzinach popołudnowych czyli właśnie 12 lutego, zrobił pierwszą sesję fotograficzną zespołowi. Do współpracy doszło poprzez namowy jakiegoś dziennikarza muzycznego New Muscial Express z tego co pamiętam (nazwisko jest pewnie gdzieś w sieci).
Historia warta wspomnienia z tego względu również, że zespół po raz pierwszy w karierze zagrał na łodzi zwanej "President", zacumowanej właśnie na Mississippi. Podobno za backstage służyła kabina kapitana, lol.
Posted 22 listopada 2009 - 21:40
cóż za rewelacyjna fota
Zgadzam się !!
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users