Zespół na okładce magazynu Mojo:
Bono: “I’m Working On My Apology… For The Apology
http://www.mojo4musi...s-to-apologise/
Posted 22 listopada 2014 - 12:55
Zespół na okładce magazynu Mojo:
Bono: “I’m Working On My Apology… For The Apology
http://www.mojo4musi...s-to-apologise/
Posted 24 listopada 2014 - 15:53
EBW jest już singlem oficjalnie?
Posted 24 listopada 2014 - 15:59
Chyba jeszcze nie było takiego info.
Ale gdzieś na facebooku pojawiło się info dotyczące Films Of Innocence. Mianowicie ten rysunkowy teledysk ( a'la Hold me ) z gościem jadącym autem , dotyczy Californii
Posted 24 listopada 2014 - 19:30
W Esce Rock, tzn. Muzo.FM, śmiga jako singiel. O właśnie teraz.
Posted 24 listopada 2014 - 19:46
Antyradio też gra EBW. I to akurat zagrali jak czytałam tego posta
(tak, wiem że to straszny spam pisać o tym że coś właśnie leci w radio, ale to tylko po to żeby stwierdzić, że na pewno już mamy oficjalnego singla ;P)
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Posted 24 listopada 2014 - 20:01
Oczywiście sami zainteresowani milczą w tej kwestii. Ale milczenie jest domeną U2.com w każdej możliwej sprawie. Więc nadal nie wiemy czy oficjalnym singlem jest wersja albumowa EBW czy też EBW akustyczne. Strony zajmujące się przekazywaniem niusów rzetelniej niż U2.com , np U2NT też nabrały wody w usta
Posted 24 listopada 2014 - 20:02
w liście RFN na muzo.fm jest już w propozycjach do listy RFN - EBW było puszczane już na muzo dużo wcześniej - wersja albumowa, słyszałem też Song for Someone
@lookas eska rock jeszcze nadaje w stolicy, a muzo.fm to jest "nowa'' stacja z odłamów eski rock
Posted 24 listopada 2014 - 20:20
eska rock jeszcze nadaje w stolicy, a muzo.fm to jest "nowa'' stacja z odłamów eski rock
Wiem, tylko że muzo, to "prawdziwa" dawna eska, bo robi ją prawie w komplecie stara ekipa. O to mi chodziło.
Skoro EBW hula już w kilku stacjach, to chyba jako nowy singiel, co nie? No bo jako co?
Posted 24 listopada 2014 - 20:26
Na Liście Przebojów Trójki "Every breaking wave" widnieje jako propozycja. Włoski oddział wytwórni Universal na początku miesiąca podał informację, iż ten utwór ma być drugim, oficjalnym singlem z najnowszego albumu U2.
Posted 28 listopada 2014 - 21:25
Pod tym linkiem cały artykuł z Mojo:
https://www.facebook...=3&l=0ac8f7b45d
I don't give a shit if you don't like U2. <3
i tak powinno się rozmawiać
- - -
Jeszcze im nie przeszło z tymi komentarzami, no ile można. Tym razem Bombay Bicycle Club krytykuje U2 (i lansuje się przy okazji ):
http://www.nme.com/n...ycle-club/81389
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Posted 29 listopada 2014 - 11:44
Czy tylko ja tego nie widziałem?
https://www.youtube.com/watch?v=DFfGNSRxZlA
Jeśli to było to usuńcie, ale jakoś przeoczylem, a już 64k wyświetleń.
Średnio mi to pasuje do kawałka, ale zdjęcia świetne, może nakręcić popularność 23 października, jak mogłem tego nie widzieć?!
Posted 29 listopada 2014 - 13:35
Nie no to jest nieoficjalny klip, zrobiony jak widać przez sympatyków GoPro. Mają też Iris, zresztą wystarczy spojrzeć na czcionkę na początku zrobioną w jakimś Windows Movie Makerze Na oficjalne wideo to będziemy musieli poczekać aż EBW zostanie wydane jako singel. A sam klip jakoś taki sobie, mam nadzieję, że wykażą się jakąś ciekawą interpretacją
Posted 29 listopada 2014 - 13:45
Mam nadzieję że oficjalny klip będzie jednak mniej kiczowaty to coś mi się w ogóle nie podoba. I do sensu piosenki nijak nie pasuje, widać że ktoś sobie raczej pomyślał 'a, śpiewają cośtam cośtam o falach, to niech im będzie'
Posted 29 listopada 2014 - 14:22
To nie jest piosenka o falach xDD klip się kłóci trochę z przesłaniem. Oficjalny klipem pewnie będzie ten z tego Filmu z klipami.
Music can change the world, because it can change people.
Posted 29 listopada 2014 - 15:17
Że to nie jest oficjalne to się domyśliłem, jak zobaczyłem datę premiery Jeśli chodzi o pasowanie klipu do piosenki, to po teledysku do "Supremacy" Muse już mnie nic nie zdziwi.
A co dzieje się w głowach surferów, to też niekoniecznie są tylko fale Tą samą metaforę co w tekście można zastosować do obrazów i sytuacji w klipie, nie widzę w tym problemu. Gdyby coś takiego miało spełniać rolę przed-teledysku, tak jak popularne teraz lyrics video, nie miałbym nic przeciwko Z Ordinary Love też świetnie poszli do przodu w ten sposób, Jakby tydzień przed oficjalnym wypuścili coś takiego, byłby to IMO dobry ruch.
Ale wiadomo, że to nie ma miejsca, tak tylko mówię Fajnie, że coś takiego ludzie zrobili, gratki.
Posted 29 listopada 2014 - 16:07
Nie mniej jednak miło popatrzeć na takie rajskie krajobrazy w tle z piosenką naszego zespołu .. tym bardziej, że za oknem u nas teraz -5.
Posted 01 grudnia 2014 - 08:05
SoI to nadal świetny album [2]
I wiecie co... alternatywna wersja SLABT jest tak samo cudowna jak wersja podstawowa, a tekst chociaż jest zupełnie zmieniony ale równie genialny. I ten moment - take your heart back to where you can feel like a child... jest po prostu doskonały. Nawet nie potrafiłabym teraz powiedzieć, którą wersję lubię bardziej. Ale na pewno zawsze dwie są lepsze niż jedna
Kocham ten utwór od pierwszego usłyszenia, a teraz powoli dołącza do mojej czołówki utworów U2.
BTW, nie mogę się doczekać jej wizualnej interpretacji z Films of Innocence. Mam nadzieję że będzie równie klimatyczna jak utwór.
Posted 01 grudnia 2014 - 14:49
I wiecie co... alternatywna wersja SLABT jest tak samo cudowna jak wersja podstawowa, a tekst chociaż jest zupełnie zmieniony ale równie genialny. I ten moment - take your heart back to where you can feel like a child... jest po prostu doskonały. Nawet nie potrafiłabym teraz powiedzieć, którą wersję lubię bardziej. Ale na pewno zawsze dwie są lepsze niż jedna
Kocham ten utwór od pierwszego usłyszenia, a teraz powoli dołącza do mojej czołówki utworów U2.
No!! Nareszcie ktoś to tutaj powiedział. Myślałem, że tylko ja uwielbiam Sleepa i ta alternatywna wersja jest momentami fajniejsza niż podstawowa. dokładnie ten moment z like a child - no miazga! Strasznie mi się kojarzy z klimatami achtunga. I ta solówka wydłużona, klimatyczna.. no mega <3
Posted 01 grudnia 2014 - 15:22
El silencio se vuelve melodia
0 members, 3 guests, 0 anonymous users