Songs Of Innocence
Napisano 21 lutego 2008 - 19:08
http://www.digitalsp...be-radical.html
Napisano 21 lutego 2008 - 20:48
Bono w wypowiedzi dla Digital Spy zapowiedział, że nowy album będzie radykalny i bezkompromisowy. Z jego słów wynika również, że brak szczegółów o brzmieniu nowego albumu jest przyjętą strategią.
http://www.digitalsp...be-radical.html
mocniej ??
high at te sun <wow>
Napisano 21 lutego 2008 - 21:10
ale z drugiej strony, Bono zawsze lubił przesadzać, więc juz sam nie wiem co o tym sądzić ;]
ciuch ciuch!
Napisano 22 lutego 2008 - 18:08
Napisano 23 lutego 2008 - 20:52
Napisano 24 lutego 2008 - 15:30
Ehh... oby nie, POP nie należy do moich ulubionych płytjakie będą skutki zobaczymy może będzie podobna do POP-a...kto wie
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Napisano 24 lutego 2008 - 16:08
Ehh... oby nie, POP nie należy do moich ulubionych płyt
Kwestia czasu
Napisano 24 lutego 2008 - 16:37
Jeśli przez 10 lat nie polubiłam, to chyba już się to nie udaKwestia czasu
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Napisano 24 lutego 2008 - 16:39
Napisano 24 lutego 2008 - 17:57
Napisano 24 lutego 2008 - 18:07
ciuch ciuch!
Napisano 24 lutego 2008 - 18:40
O to toPOP to moim zdaniem najlepszy album U2 w ogóle A więc Bono, Adamie, Larry i ty Edziu! Idźcie tą drogą! xD
Dla mnie nie najlepszy, ale top3 (za AB i WARem), z racji na z..epsuty potencjał kilku utworów, na żywo pokazali że byli w stanie zrobić go o 100% lepiej
Ok, niech będzie 2 POP
PS. A i tak będzie jak z Bombą
#713 Guest_u2megafan_*
Napisano 24 lutego 2008 - 19:21
I znów pretensje do Bomby wyssane z palca. Stereotyp, jaki mnie najbardziej denerwuje, i którego istoty nigdy nie pojmę, ponieważ nikt racjonalnie nie wytłumaczył mi, dlaczego HTAAB to "wpadka"PS. A i tak będzie jak z Bombą
#714 Guest_Mrówa_*
Napisano 24 lutego 2008 - 19:32
nikt racjonalnie nie wytłumaczył mi, dlaczego HTAAB to "wpadka"
no niezabezpieczyli sie.
proste.
#715 Guest_u2megafan_*
Napisano 24 lutego 2008 - 19:36
To w takim razie dlaczego sie powtarzają. Przecież to nieudolne.no niezabezpieczyli sie.
proste.
#716 Guest_Mrówa_*
Napisano 24 lutego 2008 - 19:38
Napisano 24 lutego 2008 - 19:49
I znów pretensje do Bomby wyssane z palca. Stereotyp, jaki mnie najbardziej denerwuje, i którego istoty nigdy nie pojmę, ponieważ nikt racjonalnie nie wytłumaczył mi, dlaczego HTAAB to "wpadka"
Ależ ja nie twierdzę, że to była wpadka. Mi ten album odpowiadał, ale wtedy też było gadanie o nowościach, tak jak teraz. A był jak dobrze 2 nowatorskie utwory, Love And Peace i Vertigo (choć chyba to też już było). Jestem sceptyczny co do tych tekstów typu 'to bedzie coś zupełnie nowego/coś czego jeszcze nikt nie zrobił'. Zresztą takie gadania nakręca koniukturę, ludzie będą czekać niecierpliwie na taki album, a moze się okazać że to praktycznie nic nowego, żadna metamorfoza.
#718 Guest_u2megafan_*
Napisano 24 lutego 2008 - 19:59
Skoro tak, to ok, jestem w stanie uznać prawdy , o których tu piszesz, ale jednak teraz to już chyba to musi być coś zaskakującego i nowatorskiego. Chyba, że to całe lansowanie okaże się utopijne i Bono dostanie po tyłkuAleż ja nie twierdzę, że to była wpadka. Mi ten album odpowiadał, ale wtedy też było gadanie o nowościach, tak jak teraz. A był jak dobrze 2 nowatorskie utwory, Love And Peace i Vertigo (choć chyba to też już było). Jestem sceptyczny co do tych tekstów typu 'to bedzie coś zupełnie nowego/coś czego jeszcze nikt nie zrobił'. Zresztą takie gadania nakręca koniukturę, ludzie będą czekać niecierpliwie na taki album, a moze się okazać że to praktycznie nic nowego, żadna metamorfoza.
Napisano 24 lutego 2008 - 20:05
a propos, Bomba nie jest dla mnie zbyt ciekawym albumem, jest za bardzo podobna do ATYCLB.
Obawiam się też trochę tego, że jeśli teraz podpisali kontrakt na cztery płyty (źródło: onet , to nie zrobią już niczego nowego, tylko wydadzą jakieś tam przyzwoite albumy i będą je sprzedawać swoim zagorzałym fanom na przemian z reedycjami starych albumów i koncertami, czyli mówiąc krótko, będą jechać na tym, co wypracowali wcześniej i zapełniać portfele.
#720 Guest_Mrówa_*
Napisano 24 lutego 2008 - 20:09
a propos, Bomba nie jest dla mnie zbyt ciekawym albumem, jest za bardzo podobna do ATYCLB.
Nom, taka gorsza kopia.
Coś jak Frusciante-Navarro.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych