Songs Of Innocence
Posted 26 stycznia 2008 - 16:21
O ile ta data jest prawdziwa.
Posted 26 stycznia 2008 - 17:28
Posted 26 stycznia 2008 - 18:45
http://en.wikipedia.org/wiki/Spodek
Posted 26 stycznia 2008 - 18:45
zrodlo:u2tour.de
Posted 26 stycznia 2008 - 22:20
Posted 30 stycznia 2008 - 12:42
Paul McGuinness: nowy album w październiku!!!
08:59 30-sty-2008 UTC / U2roopa atu2.com
W czasie targów MIDEM manager U2 oświadczył, że nowy album zespołu zostanie wydany w październiku 2008.
McGuinness powiedział również, że płyta powstaje we współpracy z producencką parą Brian Eno i Daniel Lanois.
Podobne informacje znalazły się w nowym wydaniu magazynu Hot Press zanim jeszcze potwierdził je Paul McGuinness.
Skoro Paul już się wypowiedział to mamy już pewną datę wydania nowego albumu! Tak jak przy dwóch ostatnich albumach nowa trasa wystartuje zapewne w marcu 2009r. w USA.
Posted 30 stycznia 2008 - 15:48
News z głównej strony U2-site.com
Skoro Paul już się wypowiedział to mamy już pewną datę wydania nowego albumu! Tak jak przy dwóch ostatnich albumach nowa trasa wystartuje zapewne w marcu 2009r. w USA.
Jeśli się potwierdzi to 1-szy singiel koło sierpnia już? We wrześniu płyta wycieknie... Eee w sumie spoko. Nie tak daleko
znowu ;b
Posted 30 stycznia 2008 - 22:38
Widze za patrzysz na to z duzym wyprzedzeniem. Vertigo wyszlo chyba na 2 tygopdnie przed wydaniem plyty. A sama plyta wyciekla do internetu chyba tydzien przed premiera. Wiec nie licz na takie miesiace wyprzedzenia :]Jeśli się potwierdzi to 1-szy singiel koło sierpnia już? We wrześniu płyta wycieknie... Eee w sumie spoko. Nie tak daleko
znowu ;b
...
Posted 31 stycznia 2008 - 06:28
Vertigo wyszlo chyba na 2 tygopdnie przed wydaniem plyty. A sama plyta wyciekla do internetu chyba tydzien przed premiera. Wiec nie licz na takie miesiace wyprzedzenia :]
eee... vertigo bylo w radiu (przynajmniej hamerykanskim - bo wtedy tam bylem) juz we wrzesniu. i to wczesniejszym, nie pozniejszym wrzesniu.
to samo bylo z BD pare lat wczesniej. kilkanascie tygodni.
pozdro, Wiercioch
Posted 31 stycznia 2008 - 07:11
Widze za patrzysz na to z duzym wyprzedzeniem. Vertigo wyszlo chyba na 2 tygopdnie przed wydaniem plyty. A sama plyta wyciekla do internetu chyba tydzien przed premiera. Wiec nie licz na takie miesiace wyprzedzenia :]
31.08.2000 - Beautiful Day
30.10.2000 - wydanie All that you can't leave behind
Więc masz cały wrzesień i cały październik. 1-szy singiel można usłyszeć 2 m-ce przed albumem.
Dokładnie pamiętam bo długo czaiłem na Beautiful Day w RMfie. Światowa premiera była chyba 31.08.
25.09.2004 - pierwszy raz można usłyszeć Vertigo
07.11.2004 - wycieka HTDAAB
22.11.2004 - oficjalna premiera HTDAAB
Między premierą Vertigo a HTDAAB znowu masz 2 miechy. Płyta wycieka na 2 tygodnia przed premierą.
No ale nowa może i wyciec nawet na 3 miesiące przed a tak stało się na przykład niedawno przypadku zespołu Goldfrapp.
Może chodzi Ci o to, że napisałem słowo singiel (Jeśli się potwierdzi to 1-szy singiel koło sierpnia już).
A to ok. Generalnie chodziło mi o światową premierę w radiu. Więc jeśli McGuinness mówi październik
to premiera radiowa 1-szego singla będzie w sierpniu. 2 miesiące jak na załączonych przykładach ;]
Posted 31 stycznia 2008 - 08:03
Między premierą Vertigo a HTDAAB znowu masz 2 miechy. Płyta wycieka na 2 tygodnia przed premierą.
No ale nowa może i wyciec nawet na 3 miesiące przed a tak stało się na przykład niedawno przypadku zespołu Goldfrapp.
A ja mam nadzieję, że wycieku nie będzie tym razem Ja będę czekać napewno aż kupię płytę, bo nic nie zastąpi wrażeń jakie daje premierowe odsłuchanie takiej płyty Jakieś tam empetrójczyny mogą się schować... A zresztą nie wiem jak można słuchać nowej płyty nie trzymając w łapach książeczki z płyty
Posted 31 stycznia 2008 - 08:45
W sumie to wlasnie o to mi chodzilo :] Bo singiel jako taki na plytce w wypadku ostanich dwoch albomow zostal wydany na od 2 do 3 tygodni przed plyta :]Może chodzi Ci o to, że napisałem słowo singiel (Jeśli się potwierdzi to 1-szy singiel koło sierpnia już).
A to ok. Generalnie chodziło mi o światową premierę w radiu. Więc jeśli McGuinness mówi październik
to premiera radiowa 1-szego singla będzie w sierpniu. 2 miesiące jak na załączonych przykładach ;]
Ale tak to masz racje, piosenke promujaca album mozna uszlyszecz wczesniej, choc ja chyba mialem okacje po raz pierwszy uslyszec vertigo dopiero w listopadzie, jezeli dobrze pamietam.
Jedno jest pewne, jezeli plyta ma być wydana w tym roku, to juz bardzo szybko zacznie się robić głośno o U2. W przypadku tak wielkiego zespołu maszynka promocji bedzie miłała w sobie bardzo duzo pary
...
Posted 31 stycznia 2008 - 09:34
Posted 31 stycznia 2008 - 17:42
#677 Guest_Mac_*
Posted 31 stycznia 2008 - 19:53
Mam nadzieje że na tej nowej płycie w przeciwieństwie do poprzedniej będzie wreszcie dobrze słychać bębny Larego bo ostatnio było z tym cienko delikatnie mówiąc i myśle że chyba tutaj chłopaki najwięcej stracili na ostatniej płycie.
Ech to Vertigo i Love and Peace... czemu Cię tam Larry nie słychać?
Uważam że jedyne co stracili na tej płycie, to możliwości które pozwalały im na stworzenie trzy razy lepszej.
A czyżby Rick Rubin poszedł w odstawkę czy może jegą rolą będzie ostateczne miksowanie utworów??ciekawe ciekawe.......
Mam nadzieje że "jegą rolą" będzie tylko wspieranie chłopaków duchowo. Poradzą sobie i bez niego.
Posted 31 stycznia 2008 - 20:03
W Vertigo i LAPOE pod tym względem mogłoby być lepiej a w pozostalych utworach to już naprawdę jest przepaść. Dopiero po usłyszeniu htdaab doceniłem grę Larego na ATYCLB a już nie mówie np o POP gdzie jest w z tym nieporównanie lepiej a przecież Larry podobno był wtedy niedysponowany miejmy nadzieje że teraz odbije się chłopak od dna i będzie lepiej przynajmniej tego sobie i jemu życze
Posted 01 lutego 2008 - 17:06
#680 Guest_Mrówa_*
Posted 01 lutego 2008 - 17:16
super, te dwa utwory sa fajne, ale co z tego skoro reszta...
I tu nie chodzi już o samo to że przycichł na płycie, ale ogólnie od jakiegoś czasu zauwazyłem, że dosyc delikatnie obchodzi się ze swoją perkusją...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users