Songs Of Innocence
Napisano 03 sierpnia 2007 - 17:16
zapamiętam TO P
a ty się strzeż
#443 Guest_Mrówa_*
Napisano 03 sierpnia 2007 - 17:18
No ale patrz no:
2006:
Wrzesień: U2 By U2
Październik: ZooTV
Listopad: U218, i 18 Videos.
w 2007 może być podobnie, bo we wrześniu będzie popmart, a jakoś tak pod koniec roku być może U2 3D i Nowy Album, nic nie jest wykluczone
Napisano 03 sierpnia 2007 - 17:22
a gdzie 3
#445 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 03 sierpnia 2007 - 17:23
no ok
zapamiętam TO P
a ty się strzeż
Ty do mnie czy koło mnie??
Ty Ceasar też się kiedyś tam doigrasz
No ale patrz no:
2006:
Wrzesień: U2 By U2
Październik: ZooTV
Listopad: U218, i 18 Videos.
w 2007 może być podobnie, bo we wrześniu będzie popmart, a jakoś tak pod koniec roku być może U2 3D i Nowy Album, nic nie jest wykluczone
Zdaje mi się że album to więcej roboty niż wydanie ZooTv, 18 Videos i U23D w jednym... Nadzieja matką głupich
Ale nie powiem że po cichu liczę na taki obrót spraw... Jeszcze w 2008 dwa koncerty w Polsce i będzie gites
Napisano 03 sierpnia 2007 - 17:26
powiniiśmy się cieszyć jak będzie chociaż jeden
Przecież na Słowację lub do Czech też powinni w końcu pojechać, tam też są fani
ale jakby były 2 to 1 w Poznaniu , albo w Śremie <palacz>
#447 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 03 sierpnia 2007 - 17:30
2 ??
powiniiśmy się cieszyć jak będzie chociaż jeden
Przecież na Słowację lub do Czech też powinni w końcu pojechać, tam też są fani
ale jakby były 2 to 1 w Poznaniu , albo w Śremie <palacz>
A mam w ( ; ) jakąs tam Słowacje czy Czechy Niech mi tu grają, dla U2 wszystko, a tamci fani się dla nas poświęcą prawda?? O jak ładnie
Napisano 03 sierpnia 2007 - 17:33
A mam w ( ; ) jakąs tam Słowacje czy Czechy Niech mi tu grają, dla U2 wszystko, a tamci fani się dla nas poświęcą prawda?? O jak ładnie
Sory men, ja mam blisko na Słowację/Czechy soł, 2 koncerty u nas, 2 w Czechach
I Komandos napada na bank... A co! Łaciatą kobyłę już mam, teraz tylko Colt 45
Wielka, zielona, kosmata prawda, którą każdy ma swoją i nieustannie obrabia innym.
Napisano 03 sierpnia 2007 - 17:37
ułaskawi Cię bo też koniarz
edit
przekroczyłem 400 jupi :PPPPPPPPPP
#450 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 03 sierpnia 2007 - 17:42
Sory men, ja mam blisko na Słowację/Czechy soł, 2 koncerty u nas, 2 w Czechach
I Komandos napada na bank... A co! Łaciatą kobyłę już mam, teraz tylko Colt 45
6 u nas
No dobra zejdźmy na ziemie W 2009( będe miał 18 ) mogą grać we wszystkich sąsiadujących nam państwach. A najlepiej niech zrobią sobie trase tylko po europie...A CO należy nam sie
Ale wiecie czego się najbardziej boję?? Jak sie okażę że będa grać w halach... Już sobie wyobrażam tą styraną ekipe próbującą wcisnąć scene typu POP Mart do naszego spodka, i wrzeszczącego Bono : 'Coś im sie należy za tą flage"
Napisano 03 sierpnia 2007 - 17:46
Ale wiecie czego się najbardziej boję?? Jak sie okażę że będa grać w halach... Już sobie wyobrażam tą styraną ekipe próbującą wcisnąć scene typu POP Mart do naszego spodka, i wrzeszczącego Bono : 'Coś im sie należy za tą flage"
To jest dobre
chciałbym to zobaczyć
#452 Guest_Mrówa_*
Napisano 03 sierpnia 2007 - 18:02
edit
przekroczyłem 400 jupi :PPPPPPPPPP
\m/oc
żal.pl
Napisano 13 sierpnia 2007 - 10:42
Na fanów grupy U2, którzy pojawią się na wrześniowym festiwalu filmowym w Toronto, czeka nie lada niespodzianka, bowiem w nowym filmie Daniela Lanois znajdzie się materiał nagrany podczas prób zespołu nagrywającego swoją nową płytę. W filmie dokumentalnym "Here Is What Is" Lanois próbuje wyjaśnić, dlaczego jest jednym z najlepszych producentów na świecie.
Oprócz irlandzkiej formacji w filmie pojawią się również takie gwiazdy, jak Willie Nelson, Sinead O’Connor oraz były wokalista grupy Roxy Music, Brian Eno.
źrodlo wp.pl
to kto jedzie?
Napisano 13 sierpnia 2007 - 11:54
W 'duzym' trailer'ze jest 'material ze studia' w Fez, ale to rozmowa eno z lanois, nic poza tym (klimatow Fez'owych jest jeszcze pare).źrodlo wp.pl
to kto jedzie?
pozdro, Wiercioch
Napisano 14 sierpnia 2007 - 23:16
#457 Guest_u2megafan_*
Napisano 14 sierpnia 2007 - 23:43
Ciekawe od kogo to w dużej mierze zależy?Szczerze to mysle, że na nowej trasie raczej nie uwzględnią nas (chociaż kto wie ? Spodobało im się w Chorzowie wiec może ?). Jeżeli chodzi o koncerty przełomową wg mnie trasą był popmart. Tyle Nowych krajów odwiedzili Czechy, Bosnię i Herceowinę, Grecję, Czechy nie mówiąc o Nas. I fajnie by było gdyby nowe tour również zahaczało o regiony jednorazowo (dwu - wiecie co mam na myśli ) odwiedzone bądź wcale nie odwiedzane. Natomiast frustrujące jest to, że na ostatniej trasie taki np Boston dostał 6 koncertów bodajże. Oczywiście bardzo ładne były te koncerty, ale zauważmy że tak jest co trasę. A przecież wystarczy odjąć jeden koncert z tych 6 czy nawet 7 koncertów w jednym mieście i odwiedzić jakiś nowy kraj. The Rolling Stones np odwiedzili na trasie Bigger Bang Tour podobno Czarnogórę (?), Serbię, Rumunię, Węgry Czechy, czy Rosję ! I na tej trasie zagrają ok 150 koncertów !!! Da się ? Da !
Napisano 15 sierpnia 2007 - 09:03
A ja ma pytanie, skąd pieniądze na to wszystko, na te koncerty etc? Jęsli chodiz o koncerty to jeszcze OK są Niemcy
Przyznam szczerze, że nie rozumiem tego pytania.
A jeśli chodzi o dyskusję o nowej trasie - to zapraszam tutaj:
http://u2forums.com/...1...t=0&start=0
Napisano 16 sierpnia 2007 - 16:15
6!
W 'duzym' trailer'ze jest 'material ze studia' w Fez, ale to rozmowa eno z lanois, nic poza tym (klimatow Fez'owych jest jeszcze pare).
pozdro, Wiercioch
Z trailera filmu HERE IS WHAT IS można mimo wszystko wyłowić klika nowych dźwięków w wykonaniu Edge'a:
http://youtube.com/watch?v=PpB8NZMvSKg
Napisano 17 sierpnia 2007 - 12:16
Z trailera filmu HERE IS WHAT IS można mimo wszystko wyłowić klika nowych dźwięków w wykonaniu Edge'a:
http://youtube.com/watch?v=PpB8NZMvSKg
Mnie osobiście gra Edge'a kojary się ze stylem Jimiego Hendrixa.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych