Survivor 14 - Boy B-Sides
Posted 04 października 2008 - 19:17
Płyta bonusowa reedycji Boy'a:
1. I Will Follow
2. 11 O'Clock Tick Tock
3. Touch
4. Speed Of Life
5. Saturday Night
6. Things To Make And Do
7. Out Of Control
8. Boy-Girl
9. Stories For Boys
10. Another Day
11. Twilight
12. Boy-Girl (Live)
13. 11 O'Clock Tick Tock (Live)
14. Cartoon World
Koniec rundy pierwszej w niedzielę 5.10.2008 (jeśli nikt nie ma nic przeciwko, trochę to przyspieszymy)
Your signature is more powerful than you think
Posted 04 października 2008 - 19:21
Ten "previously unreleased mix" jakoś mnie nie kręci
Posted 04 października 2008 - 20:17
Posted 04 października 2008 - 20:18
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Posted 05 października 2008 - 09:23
Posted 05 października 2008 - 18:39
a ja tego nie mam ;/
ja też jeszcze nie dostałam :[
no ja też...
i niską frekwencją zawieszam ten survivor na czas nieokreślony
W międzyczasie może dokończymy lata 90. i 00., hm?
Your signature is more powerful than you think
Posted 27 października 2008 - 13:06
W związku z niską frekwencją zawieszam ten survivor na czas nieokreślony
W międzyczasie może dokończymy lata 90. i 00., hm?
Akcja survivar'owa już sie nie podniesie z kolan. Kolejne wgryzanie sie w coraz rzadsze wydawnictwa typu: B-sides, remiksy, koncertowe nagrania innych wykonawców gdzie Bono krzyknął "Yeaaah" jeszcze bardziej zniechęci.
Dlatego proponuję godnie pożegnać się z survivarami organizując w końcu Best of the Best Survivarów
Co wy na to?
Taka moja nieśmiała propozycja: Niech pełnoprawne albumy studyjne mają po dwóch przedstawicieli z pierwszych miejsc, natomiast b-sidy, captive'y i inne tego typu mają po jednym przedstawicielu - zwycięzcy danego survivor'a.
1 Lemon
2 Stay (Faraway, So Close!)
1 Tomorrow
2 October
1 City Of Blinding Lights
2 Sometimes You Can't Make it On Your Own
1 One
2 Acrobat
1 Out Of Control
2 I Will Follow
1 Wake Up Dead Man
2 Gone
1. Pride (In The Name Of Love)
2 The Unforgettable Fire
1 Walk On
2 Kite
1 Sunday Bloody Sunday
2 New Year's Day
1 With Or Without You
2 Where The Streets Have No Name
1 All I Want Is You
2 Heartland
1 Silver And Gold
1 Rowena's Theme
1 Miss Sarajevo
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 27 października 2008 - 13:31
Posted 27 października 2008 - 13:31
Posted 27 października 2008 - 14:00
W takim razie wypadało by dopisać Saints,WITS itd. bo te nie pojawiły się na żadnym survivorze a na pewno jakieś tam znaczenie mają. [i już wiedziałbym na co głosować w 1 rundzie ]
A ja bym tam już nie mieszał. Wiadomo, ze są fajne utwory typu Saints, Window In The Skies czy The Ground Beneath Her Feet na które nie mieliśmy szansy zagłosować, ale:
1. jak je dopiszemy, to zaraz pojawią sie kolejne osoby, które będą chciały by dopisać np: Street Misiion, czy Xanax and Wine.
2. Dopisane utwory i tak pewnie odpadły jako pierwsze, bo nie maja w sobie aż takiego potencjału
3. To ma byc BEST OF THE BEST survivar'ów. Trzynaście edycji z najważniejszych albumów + Captive to (wydaję mi się) wystarczający materiał do zabawy.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 27 października 2008 - 14:28
+ Captive
A Captive to po co? Jak tu porównywać utwory U2 do owoców solowej twórczości Edge'a?
Posted 27 października 2008 - 14:57
Posted 27 października 2008 - 15:29
A Captive to po co? Jak tu porównywać utwory U2 do owoców solowej twórczości Edge'a?
Można Captive wywalić, bo i tak na bank Rowena's Theme odpadnie pierwsza.
Ja bym wybierał jedynie pośród zwycięzców.
Ja sie nie upieram, ale popatrz sobie na drugie miejsca. To prawdziwe killery!
Acrobat, I Will Follow, The Unforgettable Fire, Sometimes You Can't Make it On Your Own, New Year's Day, Where The Streets Have No Name...
Liga Mistrzów w piłce nożnej najlepiej pokazuje, że nieraz wicemistrz jakieś ligi może zostać zwycięzcą Pucharu Europy.
Ale z tego co widzę, to w ogóle znikomym zainteresowaniem cieszy się ta inicjatywa, więc pewnie żadnego Best Of nie będzie.
Posted 27 października 2008 - 16:06
Ja sie nie upieram, ale popatrz sobie na drugie miejsca. To prawdziwe killery!
Acrobat, I Will Follow, The Unforgettable Fire, Sometimes You Can't Make it On Your Own, New Year's Day, Where The Streets Have No Name...
Na trzecich, czwartych, piątych miejscach też są killery. W tej zabawie zasady powinny być bezlitosne a liczyć powinien się tylko zwycięzca.
Posted 27 października 2008 - 18:17
#18 Guest_Mac_*
Posted 27 października 2008 - 18:22
Posted 27 października 2008 - 20:03
Posted 27 października 2008 - 23:29
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users