Minimax
Started by
TUFKAK_U2
, sie 31 2008 23:08
26 replies to this topic
Napisano 31 sierpnia 2008 - 23:08
Zakładam temat b o chyba jeszcze tekiego nie było, a zarazem mam pytanie. czy ktoś słuchał minimaxu 31 sierpnia i wychwycił wykonawce ostatniej emitowanej piosenki. zapamietalem tylko tyle ze jest z ponad 30 lat na poczatku byla burza potem tęcza. i tylko tyle. to piekna muzyka i jesli ktos wie co to za wykonawca i nazwa utworu please napiszcie. pozdro (i sorry ze nie stosuje polskich znakow ale dzis do szkoly czas isc )
Napisano 01 września 2008 - 17:20
Kaczkowski mówił, że odtwarza go od ponad 30 lat tak gdzieś pod koniec sierpnia (nie wiem). Jakiś mężczyzna w tym nagraniu deklamował jakiś tekst. Było coś o burzy i o tęczy. Muzyka grała w tle. No nie rozpisze teraz tego na nuty przecież
Edit: coś mi się kojarzy z muzyka do wojny światów tam chyba też ktoś opowiadał na tle muzyki być może to jest ten sam wykonawca ?
Edit: coś mi się kojarzy z muzyka do wojny światów tam chyba też ktoś opowiadał na tle muzyki być może to jest ten sam wykonawca ?
Napisano 01 września 2008 - 18:28
No nie wiem co jeszcze mogę powiedzieć ? To był ostatni utwór emitowany we wczorajszym minimaxie. Nikt nie słuchał go do końca ? Chociaż pamietam zdanie : "po burzy przychodzi tęcza" czy coś takiego. Czekałem do końca i myslałem, ze Kaczkowski poda wykonawcę po utworze, a on w środku tego utworu się odezwał szybko i nie usłyszałem dokładnie kto to był, a mówił...
Napisano 01 września 2008 - 21:13
Zakładam temat b o chyba jeszcze tekiego nie było, a zarazem mam pytanie. czy ktoś słuchał minimaxu 31 sierpnia i wychwycił wykonawce ostatniej emitowanej piosenki. zapamietalem tylko tyle ze jest z ponad 30 lat na poczatku byla burza potem tęcza. i tylko tyle. to piekna muzyka i jesli ktos wie co to za wykonawca i nazwa utworu please napiszcie. pozdro (i sorry ze nie stosuje polskich znakow ale dzis do szkoly czas isc )
google song
#20 Guest_piotrek85_*
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych